|
|||
|
|||
İndirme başarısız
Merhaba
bluemoon072 ile birlikte bu sorunu çözmek için bayağı uğraştık. son olarak java 6.13 versiyonu kurarak eset smart security antivürüs programını kapatıp indirmelere başladım. fakat yine bir partta aynı sorunu vermeye başladı. günlük dosyasını aldım. http://www.jdownloader.org/pastebin/...63014b0d1b4eb8 şimdiden teşekkürler |
|
|||
|
|||
Bu konu daha önce başka bir başlıkta incelenmiş.
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=1793 Buradaki arkadaşın sorunuda benimkiyle aynı. O da eset kullanıyor. Eseti komple kaldırdıktan sonra 24 saatlik zaman içinde bu sorunla karşılaşmamış fakat bu seferde "sabit diske yazma yetkisi yok" sorunu çoğalmış. Dün ben eseti kendi durdurma işlemi dışında görev yöneticisinden de kapattım. Fakat aynı sorun devam etmişti. Eseti kaldırmanın bir çözüme ulaştıracağını sanmıyorum. Ayrıca benim sorunumda gözden kaçan bir nokta olduğunu düşünüyorum. Hata verdiği anda program üzerindeki indirme çubuğunda %100 indirildiği görülüyor. Yani diğer sorunu olan arkadaştaki gibi %99 olup 15 dakka beklemiyor (15 dakka beklemesi free olduğu için sanırım bende premium rapid var) sonra jdownloaderi kapatıp download klasörüme girdiğimde o partın tam olarak boyutunun olması gerektiği gibi yani %100 indiğini görüyorum. Sadece uzantı olarak "part" yazısı kalıyor. Onu manuel olarak sildiğimde winrar ile sorunsuz bir biçimde birleştirme yapabiliyorum. Benim jdownloader ayarlarımda "alt klasör oluştur" seçeneği ve otomatik birleştir seçenekleri işaretli. Şimdi aklıma geldi. Acaba otomatik birleştirme seçeneği işaretli olduğu için her inen parta bildiğim kadarı ile crc kontrolü yapıyor. Eğer burada bir sorun yaşanıyorsa sebebi bu olabilir. Akşam eve gidince birde otomatik çıkartmayı veya birleştirmeyi iptal edip deneyelim diyorum. Başka bir bilgisi olan varsa ve benimle paylaşırsanız sevinirim. |
|
|||
|
|||
Orion yukrada verdiğin günlükte herşey normal ? bende baktım geliştiren arkadaşımda baktı ... son anlattığın %100 görünüyor dedin jdownloader da ve .part ı silince çalışıyor dedin > jd hatası ve düzeltiliyor...
hatalrın olduğu tam bir günlük yollarsan daha iyi olur... dediğim gibi yukardaki günlük normal ... |
|
|||
|
|||
Tekrar merhaba
3 gündür başka problemler yüzünden PCyi açamadığım için sorun hakkında bilgi veremedim. Dün jdownloaderi açtığımda güncelleme yaptı ve versiyon 0.611 e yükseldi. sabaha kadar eset açık bir şekilde 20 part indirdi herhangi bir hata ile karşılaşmadım. Fakat bu arada otomatik çıkart seçeneğini de-aktif etmiştim. Bilginiz olsun diye yazıyorum. Herhangi bir değişiklik olursa buraya yazarım. Bu arada javanın son sürümü olan 6.14 ile uyumsuzluk çözüldümü? Kolay gelsin... |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|