JDownloader Community - Appwork GmbH

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 23.02.2010, 17:31
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend

Question x7.to takmabirim eski tarihli hatası veriyor

geri sayım yapıyor.bittiğinde hatayı veriyor.

örnek link:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Reply With Quote
Old 24.02.2010, 09:37
camalan
Guest

bu sorun bendede çıkmaya başladı acaba çözümü varmıdır herhangi bir yanıt gelmemişde.
x7.to dan yapmaya çalıştığım downloadlarda hep bu hatayı alıyorum.

Birde başka bir sorun çıktı rapid linklerini tarayıp kopyala dediğimde barındırıcıda HT http links yazıyor ve Durum kısmındada çevrimdışı>Mevcut takma birim yok uyarısı yazıyor ama tek tek linkleri kopyalayınca rapidi görüyor ve sorunsuz oluyor nedendir acaba ilk zamanlarda böyle bir sorun olmuyordu bütün linkleri rahatça kopyala dediğimde hepsini otomatik ve doğru şekilde eklişyordu.
Reply With Quote
Old 24.02.2010, 11:50
HaaNKs
Guest

x7.to dan bende indiremiyorum... Neden konu başlığına [SOLVED] yazılmış? Sorunun çözüldüğü felan yok. Admin veya Moderatör ilgilenirse sevinirim...
Reply With Quote
Old 02.03.2010, 00:43
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend

Quote:
Originally Posted by camalan View Post

Birde başka bir sorun çıktı rapid linklerini tarayıp kopyala dediğimde barındırıcıda HT http links yazıyor ve Durum kısmındada çevrimdışı>Mevcut takma birim yok uyarısı yazıyor ama tek tek linkleri kopyalayınca rapidi görüyor ve sorunsuz oluyor nedendir acaba ilk zamanlarda böyle bir sorun olmuyordu bütün linkleri rahatça kopyala dediğimde hepsini otomatik ve doğru şekilde eklişyordu.
belki kopyaladığın linkler kısaltılmış link olabilir.fake link de olabilir.misal şifre çalan sayfalar

belki sorununu bunlarla çözebilrsin
firefox 3 + linkification eklentisi + copy link url eklentisi
bunları yaptıktan sonra linkler tıklanabilir oluyor.linkleri seçip sağ tıklayıp copy link url demenle linkleri alıyor.ben böyle kullanıyorum.bir sayfa dolusu linki kolayca alabiliyorum
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules