|
|||
|
|||
baglanti kopmasi nod32 yardim lutfen
selam arkadaşlar nod32 anti virus programını kurdugum zaman arada bazen bağlantı yok uyarısı cıkıyor nod32 den yapacagm bir ayar varmı? simdiden tesekkürler .
|
|
|||
|
|||
Nod32 Smart Security'de güvenlik duvarını bile kaldırmadım. Bir sorun yaratmadı.
|
|
|||
|
|||
Nod32 ayarlarından web erişim koruması ayarını devre dışı bırakarak sorunu halledebilirsin. Nod32'yi kesinlikle devre dışı bırakma. Dediğim gibi korumayı kapat ya da koruma ayarlarından java, javaw, jdownloader.exe dosyalarına izin ver.
|
|
|||
|
|||
Quote:
dostum bilgi için çok çok teşekkürler evet söylediğin gibi jdownloader programıyla indirme yapıyorum gece açık bıraktığımda sabah bir bakıyorum internet bağlantısı koptu diye uyarı veriyor başka bir virüs programında bu sorun yaşanmıyor.söylediğinin ilkini uyguladım bir uyarı çıktı yüksek düzeyde korunma sağlanmıya bilir diye 2.uygulamayı beceremedim biraz acemiyim daha detaylı anlatırsan sevinirim tekrar teşekkürler yardımların için.:thumbup: |
|
|||
|
|||
2. uygulamayı beceremedim derken ? biraz daha açık anlatır mısın ?
dediğim gibi NOD32 web erişim korumasını kapatman problemi kökünden çözüyor, zaten web erişim koruması gereksiz bir özellik. "Bu özellik dosya daha inerken tarama yapıyor" fakat tarama esnasında javayı çökertebiliyor ya da bağlantının kopmasına sebep oluyor. Dediğim gibi ya bu özelliği kapat ya da ayarlarından java , javaw ve jdownloader.exe dosyalarına gerekli izinleri ver.Bunun dışında yapman gereken bir ayar yok. |
|
|||
|
|||
Quote:
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|