JDownloader Community - Appwork GmbH

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 17.02.2010, 20:54
elvis101
Guest

Default farklı bir tekrar bağlantı sorunu

Selam Freeloader,uzun süredir herhangi bir sorunum yok,program gayet iyi çalışıyor ve indirmelere devam,bu bahaneyle tekrar teşekkür ederim sizlere.:thumbup:

Özel betikle sanırım 14-16 aralığında IP alıyorum,ancak Rapiddeki free kullanıcılara getirilen kısıtlamalar yüzünden Netloaddan devam ettim,ölçmedim ama nedense buradan daha uzun sürdü gibi,neyse kısa kesiyorum ve bitiriyorum,Sorunu az önce gördüm yaklaşık 10 dk boyunca tekrar bağlantı gerçekleşmedi 5.denemenin sonunda bağlandı
Hemen günlük oluşturdum,fırsat bulurda bakarsan sevinirim.Teşekkürler,kolay gelsin.
:)
http://jdownloader.net:8081/pastebin...021097082b4ce2
Reply With Quote
Old 18.02.2010, 17:22
immortel
Guest

bu kopm ve bağanma sorunu bende var.hatta bağlantıyı götürüyor.
Reply With Quote
Old 18.02.2010, 18:46
elvis101
Guest

b sabah kalltığımda geceden beri bağlanıyor da takılı kaldığını gördüm,vaktim olmadığı için ilgilenemedim,elle tekrar bağlan yapıp evden çıktım,şimdi geldim baktım hala aynıydı,indirmeleri durdurup günlük olşturdum,ha bu arada internet yoktu tüm gün.Modemin arayüzünden yeniden başlattım internet geldi ve JD'yi yeniden başlatıp indirmeleri başlattım indirme başladı.Şimdilik sorun yok ama en azından neden olduğunu öğrenirsem iyi olur tabi.Teşekkürler.

http://jdownloader.net:8081/pastebin...049fa6eeed7086

Last edited by elvis101; 18.02.2010 at 18:52.
Reply With Quote
Old 02.03.2010, 06:19
Freeloader
Guest

geçici olarak mevcut değil iletisi almışsın sürekli, netload sunucusundan kaynaklanan bir problem olabilir. Bu gibi durumlarda internet tarayıcından dosyayı indirmeyi dene ve bak bakalım netload web sayfasında ne gibi bir ileti veriyor.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules