|
|||
|
|||
Hotfile premium sorunu
Hotfile premium hesabım var. hesabımı jdownloader premium alanına giriyorum. 2 sn. sonra invalid account hatası verip premium seçeneğini etkisiz hale getiriyor. kullanıcı adımı ve şifremi doğru girdiğime eminim. Aynı kullanıcı adıve şifresini tarayıcıya girip indirebiliyorum halbuki.
Sorun ne olabilir? |
|
||||
|
||||
hotfile arayüz değiştirmiş.belki ondan olabilir.öncelerde girdiğimde çalışıyordu.şimdi elimde olmadığı için deneyemiyorum
|
|
|||
|
|||
Aynı Sorun bendede var geçerli olan premium hesabımı, invaliad acaunt olarak algılıyor etkin özelliğini kapatıyor.
|
|
|||
|
|||
Evet benimkide bugun basladi. direk kullanımda hotmail premium calisiyor JD içindeki account invalid mesajı veriyor.
|
|
|||
|
|||
merhaba arkadaşlar, bu başlığı okumak ve mesaj yazmak için aranıza katıldım, aynı sorun bende de var malesef ne yapmak gerek?
|
|
|||
|
|||
Anlaşılan yeni bir güncelleme çıkana kadar bekleyeceğiz.
|
|
|||
|
|||
Hotfile premium problemi
Herkese merhaba
Bende de dün başladı. Umarım bir çözüm bulurlar. |
|
|||
|
|||
merhaba bendede bu sorun dün başladı,zaten az kalmıştı premiuma iptal mi ettiler diye düşündüm önce şimdi jd değilde bilgisayar bir takım güncelleştirme yükledi,tekrar unlimited yazmaya başladı,sorun çözüldü galiba...
yalnız bende birde netload hesap var,etkin sekmesine bastığımda unlimited yazıyor 1,2 snliğine sonra inlavid accounta dönüyor,bu sabah yine etkinleştirmeye çalıştım,5 dakika premiumu gördü sonra geri gitti netload'da da böyle bir sorun mu var,yoksa benim hesabımdamı bir sorun var... |
|
|||
|
|||
hotfile premium sorunu
Yarım saat önce yeni güncellemeleri yükledim, hotfile premium hesabım yarım saattir aktif, sanıyorum düzeldi.
|
|
|||
|
|||
flash flash duyan duymayana anlatsın. kesin cözüm
yapmanız gereken tek şey "JDownloader.exe"'i farklı bir isime çevirmek.:biggrin:
Ben exe'nin ismini "kopya.exe" olarak degistirdim. Super sorunsuz son surat indirmeye basladim. Bu kadar basit. |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|