|
||||
|
||||
![]()
geri sayım yapıyor.bittiğinde hatayı veriyor.
örnek link: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** |
|
|||
|
|||
![]()
bu sorun bendede çıkmaya başladı acaba çözümü varmıdır herhangi bir yanıt gelmemişde.
x7.to dan yapmaya çalıştığım downloadlarda hep bu hatayı alıyorum. Birde başka bir sorun çıktı rapid linklerini tarayıp kopyala dediğimde barındırıcıda HT http links yazıyor ve Durum kısmındada çevrimdışı>Mevcut takma birim yok uyarısı yazıyor ama tek tek linkleri kopyalayınca rapidi görüyor ve sorunsuz oluyor nedendir acaba ilk zamanlarda böyle bir sorun olmuyordu bütün linkleri rahatça kopyala dediğimde hepsini otomatik ve doğru şekilde eklişyordu. |
|
|||
|
|||
![]()
x7.to dan bende indiremiyorum... Neden konu başlığına [SOLVED] yazılmış? Sorunun çözüldüğü felan yok. Admin veya Moderatör ilgilenirse sevinirim...
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
belki sorununu bunlarla çözebilrsin firefox 3 + linkification eklentisi + copy link url eklentisi bunları yaptıktan sonra linkler tıklanabilir oluyor.linkleri seçip sağ tıklayıp copy link url demenle linkleri alıyor.ben böyle kullanıyorum.bir sayfa dolusu linki kolayca alabiliyorum |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|