Quote:
Originally Posted by Freeloader
@Maynak adfly gibi siteler için decrypterın hızı arttırıldı.
|
ben bir fark hissedemedim. halen ads skipper daha hızlı(96kbps bağlantıyla süre 20-25sn gibi.80mbps bağlantıyla yaklaşık 10sn gibi hatırlıyorum.). pspzockerscene benden örnek link istemişti bir süre önce.yoğundum atamadım.ads skipper ile adsfightı denemesini söylemiştim. chrome,firefox,opera,safari,iede bu scriptleri kullanmak mümkün. jdde bunları kullanmamız mümkün değil mi?
şöyle bir durum da var.linkbucks da captcha geldiğinde jd afallıyor.captchayı jd bana sormuyor.link çözme işlemi orada bitiyor.ads skipper captchayı atlatabiliyor(oto. doldurmuyor)-bunu pspye bildirdim fakat o durumla karşılaşması için uzun uzun test etmesi gerekiyor.
--halen direkt linkleri JD2yle alamıyorum. bu mesela:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
linklerden putlockerin üzerindeyken sağ tıklayıp linki göster deyip ardından linki kopyala dediğimde bana multiupload linkini veriyor.ama ben putlocker linkini istiyorum.tarayıcıdan o linki almak çok uğraştırıcı(bir ara bu işlem bana istediğim linki veriyordu,hatırlıyorum)