JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02.05.2009, 03:15
Gorion
Guest
 
Posts: n/a
Default [Beta] Problemy i pomysły

Propozycje:
  1. -Edytor elementów interfejsu (taki jak w windowsie i firefoxie)
  2. -Ustawiana szerokosć wysuwanego menu
  3. -Tryb "ukryty": zamiast wyskakującego okienka z kodem captcha - jakiś dzwięk

Pytania / problemy:
  1. -Jak wyłączyc "zawsze na wierzchu"
  2. -Fajnie by było jakby dało sie ustawic szerokosć wysuwanego menu
  3. -Mam dość szybkiego kompa(AMD x4 2,4GHz; 2GB ram 1066Hz;HD 4870 1GB), a JDownloader zamula co chwile (minimalizacja, animacje się tną)

Błąd wtyczki:
  1. -Na Odsiebie dalej pisze ze jest wtyczka przestarzała (dopiero po wpisaniu 30 captchy
Przykłady:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Code:
Log:
2009-05-02 02:10:33 - java_downloader-> 
Error occured- latest:ERROR_RETRY
00000000000001000000000000000101 <Statuscode
00000000000000000000000000000100 |ERROR_RETRY
00000000000001000000000000000000 |PLUGIN_IN_PROGRESS
00000000000000000000000000000001 |TODO
00000000000000000000000000000001 |VALUE_ID_PREMIUM_DISABLE

2009-05-02 02:10:44 - java_downloader-> Special detection :jd.captcha.specials.OdsiebieCaptcha

Last edited by Gorion; 02.05.2009 at 03:26.
Reply With Quote
  #2  
Old 02.05.2009, 09:45
halcyforn
Guest
 
Posts: n/a
Default

to ze zamula to wina duzej ilosci grafiki przetwazanej przez jave wedlug mnie. poztaym mi on nie zamula kasperksi bardziej.

mam pomysl moze dodacie w mennu po lewej zakladke konta gdzie sie ustawiac benndzie wsyztkie te premiumy i inne. to ulatwi nam obsluge i przyspieszy wbijanie tych kont premium.
Reply With Quote
  #3  
Old 02.05.2009, 12:39
djuzi
Guest
 
Posts: n/a
Default

1. O jaki edytor chodzi?
2. Którego menu?
3. Chodzi o sytuację, gdy JD jest zminimalizowany, żeby nie wyskakiwał od razu na wierzch, tylko pierw zasygnalizował potrzebę wpisania kodu/hasła?

1. A co jest zawsze na wierzchu?
2. Którego menu?
3. Trochę dziwne. Spróbój w Konfiguracji wyłączyć dodatkowe animacje (jest taka opcja)

1. Tak, znany już błąd.

PS: Dobrze załączyć screeny i bardziej szczegółowo opisać problem.
Reply With Quote
  #4  
Old 02.05.2009, 19:58
Gorion
Guest
 
Posts: n/a
Default

1. http://img26.imageshack.us/img26/5093/ghggh.png
2.
3. Tak

1. Cale okno JDownloadera, ale po restarcie PCta problem zniknoł.
2. Double post to samo co wyżej w 2
3. Po restarcie chodzi w miare dobrze, tylko płynne wysuwanie menu rwie
Reply With Quote
  #5  
Old 04.05.2009, 19:10
djuzi
Guest
 
Posts: n/a
Default

1. Nie widzimy sensu, jakie opcje byś tam chciał dodatkowo mieć?
2. Nie za bardzo ma to sens, boczne menu można schować gdy nie jest potrzebne, ale po co je bardziej rozszerzać?
3. Warte przemyślenia

Animację wysuwanego menu można wyłączyć sposobem, który podałem we wcześniejszym poście.
Reply With Quote
  #6  
Old 06.05.2009, 00:23
halcyforn
Guest
 
Posts: n/a
Default

djuzi: dodajcie po prawej zakładkę "premium", gdzie będzie prosty przegląd kont Premium, jak w starej wersji - szybko i łatwo limity spr.

Last edited by djuzi; 06.05.2009 at 14:29. Reason: ortografia, interpunkcja
Reply With Quote
  #7  
Old 06.05.2009, 18:32
grafi
Guest
 
Posts: n/a
Default

Gdzie mozna jest jakies pole dotyczace darmowego konta odsiebie.com?

Jak zlikwidowac ten dymek jak sie najedzie na ikonke w tray'u?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 06:18.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.