JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 03.06.2009, 03:28
siwek
Guest
 
Posts: n/a
Default

No more updates message.
Download this all update plugins. Remove original folder and replace this in jd folder:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Last edited by siwek; 03.06.2009 at 04:04.
Reply With Quote
  #22  
Old 03.06.2009, 05:30
profalety
Guest
 
Posts: n/a
Default

Same Problem here.
When I started the fresh downloaded jdownloader it told me that there are 20 updates. I run the updates and after it all jdownloader windows disappeared. I had to close it via the task manager. when i start it again now it tells me that there are 11 more updates to download. But after the update always all windows disappear again an I have to close it via taskmanager again.

What can I do? With which program can I open the JDownloader.jar manually? java.exe and javaw.exe didn't work.
Reply With Quote
  #23  
Old 03.06.2009, 13:55
Gemmor
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by fidodido View Post
i had the same problem before , to solve it you have to download "JDownloader 0.5.917" and configure it from the beginning.

You can try to delete the config folder of the one you already have but this didn't work for me , i had to redownload "JDownloader 0.5.917" and reconfigure it from the beginning , it will update to "JDownloader 0.5.949" and work fine
I did it exactly before, but the problem is still persist. The version is still 0.5.949, but there is 64 updates pending for me and cannot be downloaded.
Reply With Quote
  #24  
Old 03.06.2009, 14:02
siwek
Guest
 
Posts: n/a
Default

My last post solved this problem.
Reply With Quote
  #25  
Old 03.06.2009, 17:18
Kike
Guest
 
Posts: n/a
Question Cannot update: UPDATES VERFUGBAR 74

Me too. No difference running jupdate.jar.
Still "UPDATES VERFUGBAR 74".
My instalation is in C:\Jdownloader.
Version: 0.5.949
Reply With Quote
  #26  
Old 03.06.2009, 17:26
jimpanse's Avatar
jimpanse jimpanse is offline
JD VIP
 
Join Date: May 2009
Posts: 336
Default

http://board.jdownloader.org/showthr...4436#post14436

Jiaz posted here that it is only a display bug and he will fix it
Reply With Quote
  #27  
Old 03.06.2009, 17:49
Kike
Guest
 
Posts: n/a
Default Still can't update

After several attempts, cannot update...

My log:

Spoiler:
Jun 3, 2009 9:45:49 AM - Main-> Start JDownloader
Jun 3, 2009 9:45:50 AM - JDClassLoader-> Jar file loaded: C:\jdownloader\plugins\JDChat.jar
Jun 3, 2009 9:45:50 AM - JDClassLoader-> Jar file loaded: C:\jdownloader\plugins\JDHJMerge.jar
Jun 3, 2009 9:45:50 AM - JDClassLoader-> Jar file loaded: C:\jdownloader\plugins\JDShutdown.jar
Jun 3, 2009 9:45:50 AM - JDClassLoader-> Jar file loaded: C:\jdownloader\plugins\JDTray.jar
Jun 3, 2009 9:45:50 AM - JDClassLoader-> Jar file loaded: C:\jdownloader\plugins\JDUnrar.jar
Jun 3, 2009 9:45:50 AM - JDClassLoader-> Jar file loaded: C:\jdownloader\JDownloader.jar
Jun 3, 2009 9:45:50 AM - DatabaseConnector-> Loading database
Jun 3, 2009 9:45:50 AM - DatabaseConnector-> Checking database
Jun 3, 2009 9:45:50 AM - Main-> init Eventmanager
Jun 3, 2009 9:45:50 AM - Main-> init Localisation
Jun 3, 2009 9:45:50 AM - Main-> init Configuration
Jun 3, 2009 9:45:51 AM - java_downloader-> SEVERE Exception occured
java.lang.ClassNotFoundException: jd.plugins.host.MegaPornCom
at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
at java.net.URLClassLoader.findClass(Unknown Source)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
at jd.PluginWrapper.getPlugin(Unknown Source)
at jd.HostPluginWrapper.getPlugin(Unknown Source)
at jd.HostPluginWrapper.getPlugin(Unknown Source)
at jd.PluginWrapper.<init>(Unknown Source)
at jd.HostPluginWrapper.<init>(Unknown Source)
at jd.JDInit.loadPluginForHost(Unknown Source)
at jd.JDInit.initPlugins(Unknown Source)
at jd.Main.go(Unknown Source)
at jd.Main.access$1(Unknown Source)
at jd.Main$3.run(Unknown Source)
at java.awt.event.InvocationEvent.dispatch(Unknown Source)
at java.awt.EventQueue.dispatchEvent(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpOneEventForFilters(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForFilter(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForHierarchy(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.run(Unknown Source)
Jun 3, 2009 9:45:52 AM - java_downloader-> Webupdater disabled

Last edited by Kike; 03.06.2009 at 17:52. Reason: Stupid me
Reply With Quote
  #28  
Old 03.06.2009, 17:51
Kike
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by jimpanse View Post
http://board.jdownloader.org/showthr...4436#post14436

Jiaz posted here that it is only a display bug and he will fix it
Sorry, I can't read german. And I don't think it's a display bug, it's an update bug.
Reply With Quote
  #29  
Old 03.06.2009, 17:53
jimpanse's Avatar
jimpanse jimpanse is offline
JD VIP
 
Join Date: May 2009
Posts: 336
Default

It is a display bug if you have already version 0.5.949 now.

Did you try to update with jdupdate.jar in JD dir ?
Reply With Quote
  #30  
Old 03.06.2009, 17:56
Kike
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by jimpanse View Post
It is a display bug if you have already version 0.5.949 now.

Did you try to update with jdupdate.jar in JD dir ?
Yes. No luck. I'll try a clean install, but that's a waste of time :(
Reply With Quote
  #31  
Old 04.06.2009, 00:25
Gemmor
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by jimpanse View Post
It is a display bug if you have already version 0.5.949 now.

Did you try to update with jdupdate.jar in JD dir ?
I did try to update with jdupdate.jar and even reinstalled and reconfigured a new 0.5.917 version. Brought it to 0.5.949 version. No luck. It is not a display bug. Because within update process the update window was abruptly interrupted at the beginning of the process.
Reply With Quote
  #32  
Old 04.06.2009, 00:34
jimpanse's Avatar
jimpanse jimpanse is offline
JD VIP
 
Join Date: May 2009
Posts: 336
Default

If you already brought it up to .949 there is no new one yet ?!
Reply With Quote
  #33  
Old 04.06.2009, 08:24
Gemmor
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by jimpanse View Post
If you already brought it up to .949 there is no new one yet ?!
Yes, but there is 64 updates pending. The build is right, but maybe these updates for some modules, addons, hosts, captchas and so on.
Reply With Quote
  #34  
Old 04.06.2009, 10:39
profalety
Guest
 
Posts: n/a
Default

How can i run the .jar file manually? It's linked to winrar at my computer
Reply With Quote
  #35  
Old 04.06.2009, 11:10
krackt
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by profalety View Post
How can i run the .jar file manually? It's linked to winrar at my computer
From a winblows command prompt it's usually:
Code:
 java -jar full.path.to.jar.file
For more help try
Code:
java -h
Reply With Quote
  #36  
Old 04.06.2009, 11:20
profalety
Guest
 
Posts: n/a
Default

it worked. thanks
Reply With Quote
  #37  
Old 05.06.2009, 00:49
burgernerd
Guest
 
Posts: n/a
Default ERROR Host is down

"ERROR Host is down"
This is the message I have been getting for the last week when doing a webupdate manually and through the app. I'm at 5.917 with 23 updates pending...but all I really want is the auto unrar.

Last edited by burgernerd; 05.06.2009 at 00:54.
Reply With Quote
  #38  
Old 05.06.2009, 00:59
jimpanse's Avatar
jimpanse jimpanse is offline
JD VIP
 
Join Date: May 2009
Posts: 336
Default

already tried update with jdupdate.jar to 0.5.949 ?
Reply With Quote
  #39  
Old 05.06.2009, 08:11
burgernerd
Guest
 
Posts: n/a
Default

I'm trying to update manually through jdupdate.jar from 0.5.917. (contents.resources.java.jdupdate.jar)
Is there another way to get to 0.5949?

Nevermind..turned out LS wasn't alerting me. All good now.

Last edited by burgernerd; 05.06.2009 at 18:16. Reason: update
Reply With Quote
  #40  
Old 05.06.2009, 10:45
remi
Guest
 
Posts: n/a
Cool

I'm at 657 updates, but I don't update

I'll no longer use the updating system, because I've had too many issues with it as well. I'll always install a new jD version when it's really necessary.

How do I transfer my configuration setting and my links, with their status, to the new install directory, before I start it up?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 03:08.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.