JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 27.01.2010, 13:35
Mroczny11
Guest
 
Posts: n/a
Default Hotfile premium

Witam, mam mały problem. Kupiłem konto premium hotfile wklepałem do jdownloadera dane i wszystko ok zaczyna sciagać oczywiście capthy nie ma bo PREMIUM ale ściąga 5-15 kb/s przy moim necie 6MB (max ok.750 kb/s). Moze ktoś wie coś na ten temat...
Reply With Quote
  #2  
Old 09.02.2010, 17:38
Mroczny11
Guest
 
Posts: n/a
Default

Wam tez sciaga 5-15 kb/s na premium ?
Reply With Quote
  #3  
Old 09.02.2010, 18:29
siwek
Guest
 
Posts: n/a
Default

Nie mam premium więc Ci nie powiem. Ale ściągnij jakiś plik przez przeglądarkę, a potem spróbuj ten sam plik przez JD i wtedy się dowiesz czy wina programu czy hotfile.
Reply With Quote
  #4  
Old 17.02.2010, 15:11
coyotxxx coyotxxx is offline
DSL Light User
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 32
Default

Znajomy miał podobny problem Ale było to na Lini TP na tym samym laptopie przyszedł do mnie i było wszystko ok
Reply With Quote
  #5  
Old 07.03.2010, 22:03
mika24
Guest
 
Posts: n/a
Default pobieranie z konta premium pomocy!

hej pomocy kupilam konto hotfile premium ,do pobierania mam program fre rapid downlader ,kopiuje plik do wyszukiwarki klikam i tu jest problem pojawia sie strona hotfile ta sama na ktorej kupilam konto,poprzednio sciagalam z rapidschare i po kliknieciu pojawial sie program orbit i gotowe .co mam robic?

Last edited by mika24; 07.03.2010 at 22:22. Reason: pobieranie z konta premium pomocy!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 17:29.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.