|
|||
|
|||
![]()
Witajcie,
mam taki oto problem z Megauploadem, który nie zdarzał mi się wcześniej. Otóż dziś, gdy ściągnąłem powyżej 1GB, JDownloader podał komunikat, że za dużo danych zostało już pobranych z mojego adresu IP i teraz muszę czekać. Co prawda, nie pisało jak długo, ale z doświadczenia wiem, że pół godziny. Normalnie takie komunikaty pojawiały mi się tylko i wyłącznie na samej stronie Megauploadu, gdy chciałem pobrać jakiś plik, ale tylko wtedy, gdy na nieoficjalnym forum Megauploadu automatycznie sprawdzana była poprawność linków, którymi byłem zainteresowany (akurat z JDownloaderem nigdy tak się nie działo i to jego duży plus). Niestety jednak, pół godziny potem, JDownloader znów pisał, że albo muszę wciąż czekać i zaczynało się odliczanie, albo że plik nie istnieje, co jest, oczywiście, absurdem. Najśmieszniejsze (?) było to, że gdy wchodziłem na ten link z przeglądarki, mogłem już go "normalnie" stamtąd pobrać. Dopiero teraz, gdy byłem jednocześnie na stronie Megauploadu do danego linka i starałem się pobrać plik w nim zawarty przez JDownloadera, wreszcie zaczęło zasysać. Zobaczymy co będzie dalej z pozostałymi linkami... Wiecie, ja mogę zrozumieć to, że zaostrzyli przepisy dla darmowych, jak i dla zarejestrowanych darmowo (mój przypadek) użytkowników i po 1 GB dać pół godziny "postoju" (pomimo tego, że kiedyś jednym ciurkiem ściągałem ponad 4 GB). Ale żeby potem z samej strony można to było ściągnąć po tych trzydziestu minutach, a już z samego JDownloadera nie, bo program wciąż uważał, że muszę czekać (wpisałem do niego dane tego mojego darmowego konta) albo, że plik nie istnieje, co jest niedorzeczne - to już nie! Bardzo proszę, zróbcie coś z tym! Wielkie dzięki za pomoc! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
To chyba będzie nie aktualna wtyczka.
|
|
|||
|
|||
![]()
Witam, właśnie u siebie zauważyłem podobny błąd, JD oznaczył 11 linków jako linki wygasłe kolejny link z listy pobiera już normalnie. Te linki które oznaczył jako wygasłe są na serwerze i przez przeglądarkę mogę je pobierać. Dodam że mam najnowszą wersję JD dziś pobrała mi się aktualizacja 8.930 w zmianach jest napisane że zostały uaktualnione pluginy między innymi megaupload.
|
|
|||
|
|||
![]()
Przydałyby się te linki...
|
|
|||
|
|||
![]()
@djuzi linków o których pisałem nie mam już na liście ale podam inne przy których pojawił się ten problem:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** Pierwszy JD ściągnął bez problemu natomiast linki od drugiego do ostatniego JD oznaczył jako wygasłe. Po zrestartowaniu tych linków JD nie robił już żadnych problemów. |
|
|||
|
|||
![]()
@djuzi poniżej przykładowe linki:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** JD pierwszy link pobrał bez problemu natomiast linki od drugiego do ostatniego oznaczył jako nieaktywne, po zrestartowaniu tych "nieaktywnych" linków JD pobrał je bez marudzenia |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|