|
|||
|
|||
![]()
Witam
Gdy włączam Jdwonloadera system chwile pracuje i nie pojawia się okno programu. W Menadżerze zadań widnieje proces javawa.exe, jednak po Jdownloaderze ani śladu. Może to być wina Konta z ograniczeniami? Czy jest sposób by pomimo tego konta móc ten program włączać? |
|
|||
|
|||
![]()
mam ten sam problem pod windows 7
nie moge zrobic aktualizacji z folderu programu wyskakuje takie cos: hash failed error.retry server busy.wait 15 seconds czekam czekam i nic ;/ prosze o pomoc |
|
|||
|
|||
![]()
U mnie też, bodajże od dwóch dni JD nie działa. Zaczyna się się ładować i zatrzymuje się na
![]() W menadżerze zadań widniej proces ![]() Edit: Mój błąd. Usunąłem cały katalog programu i skopiowałem 'czysty' program i teraz działa ![]() Last edited by crososster; 20.10.2009 at 07:09. |
|
|||
|
|||
![]()
tez pobrałem "czysty" program, chodzi ale nie mogę zrobic aktualizacji ;/
|
|
|||
|
|||
![]()
ja tez nie mogę aktualizacji zrobić :( i mam dokładnie taki sam problem jak wy :/ Identyczny
|
|
|||
|
|||
![]()
Spróbujcie włączyć menadżera zadań i wyłączyć w zakładce procesy proces java.exe. Następnie Wejdźcie w folder jdownloadera i włączcie jdupdate. Jak wszystko się skończy, to włączcie ponownie jdownloadera. U mnie to działa za każdym razem
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|