JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 19.03.2022, 16:46
inso inso is offline
Baby Loader
 
Join Date: Nov 2021
Posts: 7
Default

Yes, I posted the code you provided - without modifying anything in terms of syntax - in the "Value" field under :

- "Settings->Advanced Settings->GeneralSettings.domainrules", beneath the standard code that was already written in that field ( "domainPattern": ".*jdownloader\\.org",.......etc.)

But when I hit Enter as to try and save it, a pop-up box saying "An error has occurred" showed up..

You did not say where to paste it exactly; so the "Value" field was the only place that seemed obvious to me. Tell me if that was wrong, and where I should put it.

Please give me a simple but complete, user friendly instruction on how to actually make it work, as I'm not a programmer.

Last edited by inso; 19.03.2022 at 23:17.
Reply With Quote
  #22  
Old 21.03.2022, 02:05
academyoffetishes academyoffetishes is offline
Mega Loader
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 68
Default

Quote:
Originally Posted by inso View Post
Yes, I posted the code you provided - without modifying anything in terms of syntax - in the "Value" field under :

- "Settings->Advanced Settings->GeneralSettings.domainrules", beneath the standard code that was already written in that field ( "domainPattern": ".*jdownloader\\.org",.......etc.)
What you would put in that value field changes if you already have something there. In order for anyone to tell you what to put there for your setting, you'll have to tell us what is already in it.
Reply With Quote
  #23  
Old 21.03.2022, 02:09
academyoffetishes academyoffetishes is offline
Mega Loader
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 68
Default

I don't know if this is a bug or not, but sometimes when I start a bunkr.is download, the status changes from downloading, to nothing, to starting, to downloading again. You can see this within the last 10 minutes of my log. Is this the website's DDOS protection, or something jdownloader can prevent? I've often seen this happen multiple times within a short period (a minute) before leading to "service temporarily unavailable."

20.03.22 04.04.23 <--> 20.03.22 18.06.51 jdlog://9317925302851/

Is there any way for me as a user to see jdownloader logs about what's happening when this occurs?
Reply With Quote
  #24  
Old 21.03.2022, 13:56
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 62,017
Default

Quote:
Originally Posted by academyoffetishes View Post
At what point does it cross the threshold to be worthy of its own plug-in?
We do not have a defined point for that.
In general we prefer to use our generic plugins so in this case we do have a crawler plugin for galleries but no hoster plugin for downloading.
If a lot of users are using a particular website and that website has particular limits or similar in place these factors can make it worth to add a host plugin.

Quote:
Originally Posted by inso View Post
Yes, I posted the code you provided - without modifying anything in terms of syntax - in the "Value" field under :

- "Settings->Advanced Settings->GeneralSettings.domainrules", beneath the standard code that was already written in that field ( "domainPattern": ".*jdownloader\\.org",.......etc.)

But when I hit Enter as to try and save it, a pop-up box saying "An error has occurred" showed up..
Works fine here.
You can use webtools like the following tool to easily test/verify json structures:
jsoneditoronline.org
(Paste the json into the left side, then click on the "Copy >" Button, then in the right column, left side click on the button "tree".)

Quote:
Originally Posted by inso View Post
You did not say where to paste it exactly; so the "Value" field was the only place that seemed obvious to me. Tell me if that was wrong, and where I should put it.
The "Value" field in the column "Value" is correct.

Quote:
Originally Posted by inso View Post
Please give me a simple but complete, user friendly instruction on how to actually make it work, as I'm not a programmer.
The given instructions should be fine.
You've either copied something else along the json structure provided ba Jiaz and/or another application running on your system is messing around with your clipboard content.

Quote:
Originally Posted by academyoffetishes View Post
What you would put in that value field changes if you already have something there. In order for anyone to tell you what to put there for your setting, you'll have to tell us what is already in it.
I disagree but I'll still answer that for you:

1. The default value is:
Code:
[
 {
  "enabled"                     : false,
  "pluginPattern"               : null,
  "domainPattern"               : ".*jdownloader\\.org",
  "allowToExceedTheGlobalLimit" : false,
  "filenamePattern"             : "\\.png$",
  "accountPattern"              : "myUsername",
  "maxSimultanDownloads"        : 20
 }
]
Once changed, the arrow-symbol in the right column "Actions" turns yellow which indicates that the setting has been modified.
By clicking it you can reset a setting to its default.
This is consistent through most of JDownloaders GUI too (e.g. also inside our plugin settings).

2. The default value is only an example so it's fine to select it (CTRL + A) and overwrite it with the json provided by Jiaz.

Quote:
Originally Posted by academyoffetishes View Post
I don't know if this is a bug or not, but sometimes when I start a bunkr.is download, the status changes from downloading, to nothing, to starting, to downloading again. You can see this within the last 10 minutes of my log. Is this the website's DDOS protection, or something jdownloader can prevent? I've often seen this happen multiple times within a short period (a minute) before leading to "service temporarily unavailable."
20.03.22 04.04.23 <--> 20.03.22 18.06.51 jdlog://...
According to your log the website is answering with "HTTP/1.1 403 Forbidden" instead of a file.
Set max. simultaneous downloads and max. chunks to 1 and try again.
If that doesn't help, manually check the failing files in your browser and/or wait and try again later.

Quote:
Originally Posted by academyoffetishes View Post
Is there any way for me as a user to see jdownloader logs about what's happening when this occurs?
Sure.
As described here, you can find your logs in the "logs" folder which is located in your JD install dir.

-psp-
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager
JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist

Last edited by pspzockerscene; 22.03.2022 at 11:36. Reason: Fixed quotes
Reply With Quote
  #25  
Old 21.03.2022, 19:09
academyoffetishes academyoffetishes is offline
Mega Loader
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 68
Default

Thanks!

Just want to state that most of the things you were replying to weren't said by me, but the person I was replying to.
Reply With Quote
  #26  
Old 22.03.2022, 11:36
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 62,017
Default

You're right.
I've fixed that.
I hope my answer was helpful nevertheless

-psp-
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager
JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #27  
Old 23.03.2022, 01:36
academyoffetishes academyoffetishes is offline
Mega Loader
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 68
Default

Quote:
Originally Posted by pspzockerscene View Post
Quote:
Originally Posted by academyoffetishes View Post
What you would put in that value field changes if you already have something there. In order for anyone to tell you what to put there for your setting, you'll have to tell us what is already in it.
I disagree but I'll still answer that for you:
Thanks for the help. I don't think this is too important, but I think you are saying it doesn't matter if they replace the whole thing because the default value isn't enabled anyway. But I was assuming the value was enabled. If that were the case, I don't think they could just paste over, or they'd change some functionality.
Reply With Quote
  #28  
Old 23.03.2022, 12:07
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 62,017
Default

Umm not sure what to answer:
Yes, the default value doesn't do anything - you can safely overwrite it.
Whenever you're playing around with any settings, I suggest to create a backup of your config in beforehand.

-psp-
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager
JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 09:37.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.