JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 27.03.2015, 09:45
DogbertInc
Guest
 
Posts: n/a
Default Browser Solver | FireFox | Captcha | 127.0.0.1

Hi,
Having a lot of links from NitroFlare, only seldom do they display the correct captcha. When they do, JD is usually able to solve it automatically. Yet most of the time, the displayed captcha is from a different type than the one challenged via a web browser (specifically - chrome).

For example, the following link:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
shows in JD a captcha of this kind:
Captcha-JD.png

And in Chrome of this kind:
Captcha-browser.png

BTW, a similar issue has been reported before, but has been closed (without a fix?) because it's not related to JD. (??)
https://board.jdownloader.org/showthread.php?t=58191

Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 27.03.2015, 09:57
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,105
Default

as discussed on the forum in other threads, they use javascript hackery to give easier recaptcha images in browser.
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #3  
Old 27.03.2015, 14:37
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 63,249
Default

They use complex js stuff to detect "good guy browser" user from "good tool/bad hacking tool) user. We do not have time to "hack" their system and if we or any one other would start/publish a way it will become cat and mouse game and google will always win
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4  
Old 27.03.2015, 15:10
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is online now
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,357
Default

* Sometimes it helps to change the IP address but thats all at the moment!
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #5  
Old 27.03.2015, 17:16
omega61 omega61 is offline
DSL Light User
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 31
Default Nitroflare captchas unrecognisable even by humans

Dear Sirs,
since yesterday the nitroflare captchas have become hard to decipher even by humans. I strongly suspect that the things are related to JD2 because on the nitroflare web site captchas are still much more recognisable.
If I am not wrong, that had been occurring many months ago, but it had fixed readily some time later. Any explanation for this odd phenomenon?
Thanks in advance

Last edited by omega61; 27.03.2015 at 17:37.
Reply With Quote
  #6  
Old 27.03.2015, 18:16
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is online now
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,357
Default

There is not much we can do about it - everything is explained here:
https://board.jdownloader.org/showth...ight=reCaptcha
Short answer: The captchas come from google: Ask them to change them or ask nitroflare to use another captcha type instead of the current reCaptcha.

GreeZ psp
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #7  
Old 27.03.2015, 19:38
omega61 omega61 is offline
DSL Light User
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 31
Default

that is sad to read... anyway, thanks for JD/JD2 support!
Reply With Quote
  #8  
Old 30.03.2015, 17:55
mashima mashima is offline
Wind Gust
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 40
Default Browser Solver | FireFox | Captcha | 127.0.0.1 | Captchas imposibles to Solve

Estoy descargando enlaces de nitroflare, que en la web presentan unos captchas muy sencillos (números muy legibles) pero que si los añado a JD me presentan unos captchas diabólicos de dos palabras super enmascaradas casi imposibles de leer, y ademas me los reinicia durante ciclos de 1 minuto, un montón de veces antes de empezar a descargar, y a veces sin conseguirlo. A alguién más le pasa? se puede resolver? Gracias
Reply With Quote
  #9  
Old 30.03.2015, 18:01
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is online now
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,357
Default

https://board.jdownloader.org/showthread.php?t=44803
See point #5
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #10  
Old 31.03.2015, 05:44
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,908
Default

@mashima
¿Necesitas alguna traducción? - Por si acaso no hay algo claro, por supuesto.

Saludos,
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #11  
Old 03.04.2015, 10:11
mashima mashima is offline
Wind Gust
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 40
Default

Thank you, Muchas gracias Lram32, pspszockerscene, y disculpad por haber planteado la pregunta. Veo que ya estaba respondida en las captcha faq.

Se trata del punto 5, referido a las recaptcha de Google. Miraré lo que dice sobre el proxy/VPN pero creo que no es el caso, aunque en mi red sí que tenemos una configuración rara con un ruter sirviendo a otro router. Lo miraré a ver.

Muchas gracias

Last edited by mashima; 03.04.2015 at 10:16.
Reply With Quote
  #12  
Old 06.04.2015, 01:35
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,908
Default

Enterado, no hay problema

Saludos,
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #13  
Old 10.04.2015, 01:12
Statter Statter is offline
JD VIP
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 446
Default

Not sure if this is the right place but the title looks right, although unfortunately I only read english.

Ok the problem is or may be another captcha related issue though that seems to be associated with jdownloader 2 at least ....

What I have found over the past four days is that for any file from nitroflare.com is not able to download for free users without a whole lot of trouble ....

The captcha that pops up through jdownloader is a terrible black and white with characters that one can barely read at all, similar to but, worse most of the time and even when one can read them, the captcha input is never taken properly.

The captcha's from their web site are totally different also and readable and do take with out any problem for free users. these are similar to this and this http://i.imgur.com/W2WprUp.png

Yes I also read the Captcha FAQ - English pointed to earlier in this post and yes i understand why some are this way or that way but, considering the differences between what is being seen in JDownloader versus their web site, to me it seems there is an issue with JD grabbing the wrong captcha or translating the captcha wrong some how from their web site.

Below are 11 links for your pleasure to test with.
Spoiler:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

IF a mod wishes to move this to a better place or new topic then please do so.

Mac OS X 10.6.8
Jdownloader 2 Build Date April 9, 2015
As I can't see to just select and copy and paste from the about window for jdownloader 2 let me know if you need any source revision #'s.
__________________
OS X !0.6.8 Mac Pro Intel (Workhorse)
OS X 10.10.5 MBP Intel (Secondary)
Reply With Quote
  #14  
Old 10.04.2015, 16:15
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is online now
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,357
Default

Have you actually read the captcha FAQ??
https://board.jdownloader.org/showthread.php?t=44803
Here is a quote of myself:
Quote:
Google has complex algorithms to differ between humans and bots and unfortunately even for us it is hard to break them so Google will often recognize JDownloader as a bot (which is correct) thus sending harder-to-solve captchas than via browser.
Google does allow other applications to display their captchas but treats them as BOTs.
That is all.
Now you can still say it is a JD issue but it is NOT!
Ask google to make easier bot-captchas or ask nitroflare to change their captcha type!

It is NOT our fault!
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #15  
Old 30.04.2015, 11:38
mashima mashima is offline
Wind Gust
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 40
Default

hey Geniuses! you did it again, seems to be solved.
Thank you!!
Attached Images
File Type: png Captura de pantalla 2015-04-30 11.23.16.png (168.5 KB, 173 views)
Reply With Quote
  #16  
Old 27.04.2015, 01:58
olivier7599 olivier7599 is offline
Baby Loader
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 5
Angry Uploaded - New captcha type requires real browser??????

Hi,
I just updated JD2. And now, when I launch a uploaded.net / uploaded.to download, I have these popup ! I use 9KW captcha solver, and with this, IMPOSSIBLE to pass captcha...


On an other machine, update was not made, and downloads works perfectly with 9kw captcha resolutions... So what is this feature / update ? I don't want this, it blocks download with captcha...
When I try to disable it (here) :

download doesn't want to start, can't send his captcha to 9kw or other and stay on "starting" !!! :


Why is there this f****** problem ?

Thank in advance
Reply With Quote
  #17  
Old 27.04.2015, 05:15
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,105
Default

@olivier7599
maybe coalado made a mistake committing that last night, I'll revert his changes so old captcha solver will work. We do have a way to pass into CES from the new solver but its not quite ready yet, but it does have some restrictions/issues.
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]

Last edited by raztoki; 01.05.2015 at 16:40.
Reply With Quote
  #18  
Old 27.04.2015, 08:51
olivier7599 olivier7599 is offline
Baby Loader
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 5
Default

It's OK !
I updated JD and now it work perfectly

Big thank for your work
Reply With Quote
  #19  
Old 27.04.2015, 09:00
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,105
Default

no problem
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #20  
Old 29.04.2015, 23:04
olivier7599 olivier7599 is offline
Baby Loader
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 5
Default

Re,
problem is new present ... since the update few hours ago...
Auto solver with myjdownloader captcha is not used. Browser open automatically and doesn't close. After few second, because no respond, 9kw is called, and resolved. But browser still open, and one tab is opened for each captcha...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 15:22.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.