JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02.06.2009, 19:03
redvelvet
Guest
 
Posts: n/a
Default RS Premium Ayarları

Önemli notlar ; İndirme ayarlarınız için kesinlikle MAK BAĞ sayınızı 4-5 den yukarı yapmayın



yada


Last edited by Freeloader; 07.06.2009 at 23:53.
Reply With Quote
  #2  
Old 02.06.2009, 19:52
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

düzelttim sağol ,


eğer vaktin olursa başka fotolar hazırlayabilirsen sevinirim > redvelvet

jdownloader ın neredeyse tüm ayarlarının fotoları lazım şimdiden sağol.

dedğim gib istersen ve vaktin olursa , vaktin yoksa hiç problem değil..

Last edited by Freeloader; 02.06.2009 at 19:57.
Reply With Quote
  #3  
Old 05.06.2009, 16:45
bluemoon072
Guest
 
Posts: n/a
Default

@redvelvet in yazmış olduğu yapılanlandırma-barındırıcılardan girilen premium hesap bilgileri, programın sol alt köşesinde bulunan global premiumu etkinleştir dende, fare sağ klik yaparak hesap bilgileri girişi yapılabilir.

Premium hesap sahiplerinin, global premiumu etkinleştir kutucuğu işaretli olmalıdır.






Last edited by bluemoon072; 05.06.2009 at 16:46. Reason: düzeltme
Reply With Quote
  #4  
Old 10.06.2009, 09:46
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

versiyon 0.5.949da premium rapidshare üyeliğim açık ve aktif görünmesine rağmen free olarak indiriyor,20gb gibi indirilebilecek kalan var ama, sorun nedir?

Last edited by maynak00; 10.06.2009 at 09:50.
Reply With Quote
  #5  
Old 11.06.2009, 09:59
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by maynak00 View Post
versiyon 0.5.949da premium rapidshare üyeliğim açık ve aktif görünmesine rağmen free olarak indiriyor,20gb gibi indirilebilecek kalan var ama, sorun nedir?
Bu tip problemleri çözmek için günlük lazım.
Reply With Quote
  #6  
Old 28.06.2009, 12:45
sarpes
Guest
 
Posts: n/a
Default premium hesap

Rapidshare'de premium hesabım var. Premium hesabımı etkinleştir düğmesi aktif ama rapidshare bilgilerimi girdiğim halde, böyle bir kuulanıcı yok mesajı veriyor. Neden acaba?
Teşekkürler.

Last edited by Freeloader; 28.06.2009 at 13:18.
Reply With Quote
  #7  
Old 28.06.2009, 13:19
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by sarpes View Post
Rapidshare'de premium hesabım var. Premium hesabımı etkinleştir düğmesi aktif ama rapidshare bilgilerimi girdiğim halde, böyle bir kuulanıcı yok mesajı veriyor. Neden acaba?
Teşekkürler.

birdaha gir hesabını , sil hesabı ve el ile kopyala yapıştır yapmadan yaz.

ayrıca jdnin son sürüm olamsına dikkat edin ...
Reply With Quote
  #8  
Old 19.07.2009, 22:13
guldenizzzz
Guest
 
Posts: n/a
Default

peki bu rapidshare premium ile aynı anda birden fazla dosya indirebilirmiyiz?
Reply With Quote
  #9  
Old 19.07.2009, 23:06
bluemoon072
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by guldenizzzz View Post
peki bu rapidshare premium ile aynı anda birden fazla dosya indirebilirmiyiz?
Evet
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 10:10.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.