JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 31.03.2009, 06:32
esam
Guest
 
Posts: n/a
Default airties modemin net bağlantısı kopuyor ve indırme hatası alıyorum

selam arkadaşlar benım sorunum programda ındırmeye basladıktan sonra bazı partlarda ındırme %50 ıle %90 arasında durup tekrar baslaması buyuzden download yapamıyorum bu konuda yardım edersenız sevınırım

Last edited by Freeloader; 12.04.2009 at 00:59.
  #2  
Old 31.03.2009, 13:38
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

indirme ayarlarından ; İnternat & ağ ; okuma zaman aşımı ve bağlantı zaman aşımı sürelerini arttır. vaz geçmesinin bir kaç sebebi olabilir

1.İnternet bağlantın sağlıklı değil

2.Eski bir jdownloader kullanıyorsun

3.rapidshareden kaynaklanıyor

bende hiç vazgeçmiyor ve jdownloaderı neredeyse 1 senedir kullanıyorum .

günlük oluşturup yollarsan konu ile daha iyi ilgilenilebilir.

Günlük oluşturmak ;
http://jdownloader.org/tr/knowledge/...ate-a-jd-log?s[]=g%C3%BCnl%C3%BCk
  #3  
Old 01.04.2009, 08:18
esam
Guest
 
Posts: n/a
Default esam

gunlugu olusturdum ıns yardımcı olur :
http://www.jdownloader.org/pastebin/...08865f6de7be37
  #4  
Old 01.04.2009, 17:06
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

netload dan indiriyorsun sanırsam ? Günlüğünü gönderdim ve netload kaynaklı bir hata bu denildi bana . daha fazla detay verebilirmisin ? nerden dosya indiriyorsun ve kullandığın jd yi nerden indirdin ?
  #5  
Old 01.04.2009, 19:06
esam
Guest
 
Posts: n/a
Default

rapıdshare.com dan ındırıyorum jd programını bu sıteden ındırdım ayrıca hata aldıgım partlardan bır kacı sunlar:

Freeloader diyor ki ;

LİNKLERİ SİLDİM

Last edited by Freeloader; 02.04.2009 at 17:56.
  #6  
Old 01.04.2009, 20:06
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

sunucu değiştirmeyi dene bir.Ben o linkleri indisem birşey fark etmiyor dedğim gibi bende olmuyor bu hatalar. Sunucu ayarı yap tekrar dene.
  #7  
Old 01.04.2009, 21:59
esam
Guest
 
Posts: n/a
Default

sunucu ayarını nasıl yapabılırım ayrıntılı sekılde anlatırsan çok sevınırım yardımların ıcın tesklr
  #8  
Old 01.04.2009, 22:17
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

sunucu ayarları ... ; jd ; yapılandırma ; barındırıcılar ; rapidshare.com ; AYARLAR

1. inci sunucu ana sunucumuz ordan sunucuyu seçebilirsin
  #9  
Old 06.04.2009, 15:23
esam
Guest
 
Posts: n/a
Default

yardımların ıcın tesekkurler sorunu AirTies Çağrı Merkezi Hattını arayarak hallettım sorun modemdeymıs
  #10  
Old 06.04.2009, 17:00
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

demek ki bu airties modemlerde bir problem var eskiden yine airties modemlerle ilgili bu tip şikayetler oldu. Bildirdiğin için sağol
  #11  
Old 07.04.2009, 22:10
Ensar
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by esam View Post
yardımların ıcın tesekkurler sorunu AirTies Çağrı Merkezi Hattını arayarak hallettım sorun modemdeymıs
aynı sorun bendede var, vistaya gectikden sonra oldu sorunu kısaca ozetleyim;

Jdownloader ı acıyorum listedeki ilk dosyayı indiriyor 2. sinin yarısından sonra vazgeildi diyor 3. ye geciyor and 3. nün yarısından sonra 4. geciyor aynı sey oluyor ve sonra yine en basa donuyor hatalar hep vazgecildi olarak gosteriliyor.

senin sorununda tam olarak boylemiydi ve AirTies ile ne hakkında gorustun ve sonrasında ne yaptın. eger yardımcı olursa cok sevinirim
  #12  
Old 08.04.2009, 15:53
esam
Guest
 
Posts: n/a
Default

aynı senın dedığın gıbı yarıda vazgecıldı dıyıp dıgerıne gecıyordu aırtıese baglantımda sureklı kopmalar oluyor dedım ayarlar bolumunden uzaktan yardımı actırdı sonra kendısı bırseyler yaptı yıne kopmalar devam ederse dedı ınternet sağlayıcınızla gorusun dedı ve kapattık ondan sonra kopma olmadı
  #13  
Old 08.04.2009, 18:16
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

belki bu kopma olayını çözüm olabilir arkadaşlar ;


**External links are only visible to Support Staff**HXXP://forum.darkhardware.com/viewto...?f=19&t=166836

Last edited by Freeloader; 02.05.2010 at 22:33.
  #14  
Old 11.04.2009, 23:43
Ensar
Guest
 
Posts: n/a
Default

Tesekkur ederim

sorunu hallettim, anlatim hemen

modemle birlikre gelen programı kurdum sonra kira suresini 9999 sn yaptım simdi ne arada bir olan kopmlar var neden vagecildi hatası
  #15  
Old 12.04.2009, 00:56
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Ok bu konuyu kilitliyorum ve yapıştırıyorum ! AIRTIES MODEMDE kopma yaşayanlar içindir.. kopma yaşamıyorsanız modemle oynamayın !
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 20:48.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.