JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 22.08.2009, 01:44
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default JDownloader Flashgot entegrasyon!



Kullanıcının yaptığı hata >


Last edited by Freeloader; 22.08.2009 at 02:01.
Reply With Quote
  #2  
Old 22.08.2009, 02:05
nmm1716
Guest
 
Posts: n/a
Default

teşekkürler freeloader bir çogumuzun işine yarayacaktır ve bizlere kolaylık saglayacaktır.
Reply With Quote
  #3  
Old 22.08.2009, 11:30
ByAdmin
Guest
 
Posts: n/a
Default

Freeloader bende zaten Flashgot eklentisi yüklü, yükle dememe gerek yok.

Flashgot diğer ayarlara girdiğimde İndirme yöneticisi olarak Flahget aktif listede JD var ama Pasif. Kendim ekle dediğimde bana dosya yolunu soruyor bende JD nerdeyse o yolu gösterince ancak aktif oluyor ve çalışıyorda dediğin gibi yapılmıyor yani kısaca.
Reply With Quote
  #4  
Old 22.08.2009, 13:33
nmm1716
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by ByAdmin View Post
Freeloader bende zaten Flashgot eklentisi yüklü, yükle dememe gerek yok.

Flashgot diğer ayarlara girdiğimde İndirme yöneticisi olarak Flahget aktif listede JD var ama Pasif. Kendim ekle dediğimde bana dosya yolunu soruyor bende JD nerdeyse o yolu gösterince ancak aktif oluyor ve çalışıyorda dediğin gibi yapılmıyor yani kısaca.

arkadaşım freeloaderin anlattıgı gibi tekrar kur bazen sorun çıkarabiliyor kurulum esnasında.
Reply With Quote
  #5  
Old 22.08.2009, 14:36
ByAdmin
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by nmm1716 View Post
arkadaşım freeloaderin anlattıgı gibi tekrar kur bazen sorun çıkarabiliyor kurulum esnasında.
Kurulumda sorun yok arkadaşım zaten ben Flashgot eklentisini kullanıyorum.

Sorun Flashgot yada Firefox ta JD yi görmüyor, ben göstermek zorunda kalıyorum.

Acama illaki Program Files de olması gerek JD nin.
Reply With Quote
  #6  
Old 22.08.2009, 14:46
nmm1716
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by ByAdmin View Post
Kurulumda sorun yok arkadaşım zaten ben Flashgot eklentisini kullanıyorum.

Sorun Flashgot yada Firefox ta JD yi görmüyor, ben göstermek zorunda kalıyorum.

Acama illaki Program Files de olması gerek JD nin.
flashgotu firefoxtan kaldır jd yardımı ile tekrar kur birde bu şekilde dene.
Reply With Quote
  #7  
Old 22.08.2009, 16:51
ByAdmin
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by nmm1716 View Post
flashgotu firefoxtan kaldır jd yardımı ile tekrar kur birde bu şekilde dene.
Değişen birşey yok.
Reply With Quote
  #8  
Old 22.08.2009, 18:26
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by ByAdmin View Post
Freeloader bende zaten Flashgot eklentisi yüklü, yükle dememe gerek yok.

Flashgot diğer ayarlara girdiğimde İndirme yöneticisi olarak Flahget aktif listede JD var ama Pasif. Kendim ekle dediğimde bana dosya yolunu soruyor bende JD nerdeyse o yolu gösterince ancak aktif oluyor ve çalışıyorda dediğin gibi yapılmıyor yani kısaca.

Byadmin pasif derken seçilemiyor mu? Önce jdownloader'ı başlat sonra firefoxu
Reply With Quote
  #9  
Old 22.08.2009, 19:40
ByAdmin
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
Byadmin pasif derken seçilemiyor mu? Önce jdownloader'ı başlat sonra firefoxu
Evet seçilemiyor 1.resimde alttakini ben ekledim ve hiçbiri işe yaramıyor. 2. resimde kendim ekledim JD yi ama ondada Flashgot ile indir dediğimde sadece JD yi açıyor linki görmüyor.



Reply With Quote
  #10  
Old 22.08.2009, 20:58
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

eski flashgotı kaldır byadmin kaldırıken problem olmamasına dikkat et ve jdownloaderın içinden yükle de (yenisi o zaten) .. hala eski bir flashgot yüklü sende
Reply With Quote
  #11  
Old 22.08.2009, 21:23
enigma007
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
eski flashgotı kaldır byadmin kaldırıken problem olmamasına dikkat et ve jdownloaderın içinden yükle de (yenisi o zaten) .. hala eski bir flashgot yüklü sende
Benim JD flashgot yüklemiyor onu ne yapcaz:D
Reply With Quote
  #12  
Old 22.08.2009, 22:49
ByAdmin
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
eski flashgotı kaldır byadmin kaldırıken problem olmamasına dikkat et ve jdownloaderın içinden yükle de (yenisi o zaten) .. hala eski bir flashgot yüklü sende
Son sürüm yüklüydü v1.2.0.2 ben yinede şunları yaptım garanti olsun diye.

Firefox içersindeki tüm bilgilerin silinmesini sağlayan Firefox Profilini silip yeniden oluşturdum bu şekilde eklentiler yer imleri geçmiş felan tamamı siliniyor.

Ve JD den Flashgotu instal ettim ama aynı sorun devam ediyor. Hatta dikkat ettim senin yukarda eklediğin ilk resimde JD deki Flashgot entegrasyonu yükle ve JD harici arayüz kısmı bende İngilizce JD dilinin Türkçe olmasına rağmen, çok ilginç geldi bana.

Yani ben elimden geleni yaptım ama Firefox JD yi görmüyor ben topu size attım artık


Last edited by ByAdmin; 22.08.2009 at 22:53.
Reply With Quote
  #13  
Old 23.08.2009, 01:09
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by enigma007 View Post
Benim JD flashgot yüklemiyor onu ne yapcaz:D
enigmanın problemini hallettim team sayesinde

@byadmin istersen sohbete uğra burdan gerçekten uzun sürüyor bu işler ben sonra daha geniş bir anlatım da eklerim ...

byadmin TR olmasının sebebi oraları daha TR yapmamıştım güncelleme ile TR olacaktır

Last edited by Freeloader; 23.08.2009 at 01:53.
Reply With Quote
  #14  
Old 23.08.2009, 21:52
ByAdmin
Guest
 
Posts: n/a
Default

Seni sohbettede bulamıyorumki, hangi saatlerde açıyorsun sohbeti.
Reply With Quote
  #15  
Old 24.08.2009, 00:39
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by ByAdmin View Post
Seni sohbettede bulamıyorumki, hangi saatlerde açıyorsun sohbeti.
Sonunda buldun ;...



Arkadaşlar byadminle yaptığımız araştırmadan sonra problemin kaynağını bulduk ;

ÖRN ;

C:\Documents and Settings\İnternet\JDownloader 0.6.193

problem buradaki İnternet dizinindeki İ den kaynaklanıyor bu durumda flashgot
jdownloaderı göremiyor

lütfen jdownloaderı sistemin tanımlayabileceği basit hedeflere koyunuz.
Reply With Quote
  #16  
Old 25.08.2009, 23:17
__crazy
Guest
 
Posts: n/a
Default

Ben bişey sormak istiyorum konuyla alakalı ve değil.
Şimdi bu JDownloader'ın yeni sürümünde ben temayı değiştiremiyorum.Ayrıca ben Kaspersky Internet Security 2010 kullanıyorum ve Firefox'a eklenti kuracağım zaman eklentinin kurulumunun tamamlanması için yeniden başlatıyorum ama eklenti kurulmamış oluyor.Ayrıca Firefox Kaspersky'nin güvenilir listesinde yani güvenilir uygulamalar listesinde ama neden böyle yapıyor bilmiyorum.Kaspersky'nin güvenliğini duraklattığımda kurabiliyorum.Bunun çözümünü bilen varsa lütfen yazsın arkadaşlar.
Reply With Quote
  #17  
Old 26.08.2009, 11:44
ByAdmin
Guest
 
Posts: n/a
Default

Vaaaay bende bazı eklentileri neden Firefoxa kuramıyorum diyordum Kis 2010 u kapattım denedim oldu. İ.ne Kasper neden böyle yaparki acaba...
Reply With Quote
  #18  
Old 14.11.2009, 20:36
bluejder0007
Guest
 
Posts: n/a
Default

teşekkurler
Reply With Quote
  #19  
Old 15.11.2009, 00:49
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by bluejder0007 View Post
teşekkurler
Güzel bir avatar sende sağol
Reply With Quote
  #20  
Old 18.09.2011, 15:44
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

konuyu 2 yıl sonra tekrar canlandırmış oluyorum ama şu an aynı byadmin'in çektiği sıkıntıyı var. dosya yolunda Türkçe karakter de yok.

Ne yapmalı bilemiyorum?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 02:47.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.