JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 28.02.2016, 12:10
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,155
Default

Thats not how the code works within the plugin

slot opens when current download commences finallink download > opens another slot > continues until max sim dl of 5 is reached. When a download is finished another should start straight away, it shouldn't wait until the first 5 finish before starting the next five.

raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #22  
Old 28.02.2016, 14:08
bugnotme bugnotme is offline
BugMeNot Account
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 332
Default

Quote:
Originally Posted by raztoki View Post
Thats not how the code works within the plugin

slot opens when current download commences finallink download > opens another slot > continues until max sim dl of 5 is reached. When a download is finished another should start straight away, it shouldn't wait until the first 5 finish before starting the next five.

raztoki
Yeah I know, because before it didn't behave this way. Since that I see it's not just my problem, I suggest a bug within the plugin?
Reply With Quote
  #23  
Old 28.02.2016, 14:18
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,155
Default

easybytes controlling code hasn't changed in year(s), my advice
- restart client if you're having issues. the connection values are kept in memory.
- if you using accounts, create account usage rules for easybytez, disable modes that you're not using. This will prevent unwanted free mode starting when account modes are restricted.

raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #24  
Old 28.02.2016, 16:29
bugnotme bugnotme is offline
BugMeNot Account
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 332
Default

Quote:
Originally Posted by raztoki View Post
easybytes controlling code hasn't changed in year(s), my advice
- restart client if you're having issues. the connection values are kept in memory.
- if you using accounts, create account usage rules for easybytez, disable modes that you're not using. This will prevent unwanted free mode starting when account modes are restricted.

raztoki
Thank you for your help, tried account usage rules btw it didn't work.

It's been weeks by now I struggle with this, I tried everything from several pcs, several os but It's always the same, and just with easybytez.
Reply With Quote
  #25  
Old 05.03.2016, 18:43
Murderdoll
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by bugnotme View Post
Thank you for your help, tried account usage rules btw it didn't work.

It's been weeks by now I struggle with this, I tried everything from several pcs, several os but It's always the same, and just with easybytez.
Hello everyone and thanks for the efforts so far. I confirm what bugnotme said until now; the plugin does not work as it's supposed to with EasyBytez and nothing has changed on our side except...getting JD updates, maybe?

I have 2 pc with 2 different oses and 2 different internet connection so it's not on me I dare to say. Thanks.
Reply With Quote
  #26  
Old 06.03.2016, 14:08
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 64,575
Default

Nothing changed on JDownloader site either. Last change is from 16.11.15
Can you please provide more information? Maybe screenshots?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #27  
Old 07.03.2016, 18:25
Murderdoll
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Nothing changed on JDownloader site either. Last change is from 16.11.15
Can you please provide more information? Maybe screenshots?
So the chunk solution is actually working great now....full bandwidth utilization! thanks for that suggestion! there still is the other problem...I could take screenshots but...they would not proof the issue :D once the first of the 5 transfer stops the other keeps going on and finish one by one before the next batch starts.
Reply With Quote
  #28  
Old 07.03.2016, 20:47
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 64,575
Default

I will take a look at it ,maybe I can find something
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #29  
Old 07.03.2016, 20:51
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 64,575
Default

Can someone please send me some example links to support@jdownloader.org ?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #30  
Old 08.03.2016, 21:45
bugnotme bugnotme is offline
BugMeNot Account
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 332
Default

Hi,

that's some links for your testing. I hope you'll soon find the problem with the easybytez plugin.

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Reply With Quote
  #31  
Old 09.03.2016, 09:41
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 64,575
Default

I'll try to review the plugin asap
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #32  
Old 30.03.2016, 19:57
bugnotme bugnotme is offline
BugMeNot Account
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 332
Default

Hi,
got any news?

thanks
Reply With Quote
  #33  
Old 30.03.2016, 21:18
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 64,575
Default

Not yet, but I will try to work on it tomorrow
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #34  
Old 07.09.2016, 16:07
peppeson peppeson is offline
Modem User
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 4
Default News

Hi, I'd like to know if there are some news for this problem...

Even in my case, when I have 5 concurrent downloads, It doesn't start a new one as soon as a download is finished. Iinstead it has to complete all 5 downloads before starting 5 new ones, so if one is slower than the other, It waits to complete this and THAN start new downloads...
Reply With Quote
  #35  
Old 07.09.2016, 16:24
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 64,575
Default

Are you free/premium user? I've also responded to your email
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #36  
Old 07.09.2016, 16:26
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 64,575
Default

Okay thanks for the information. I will check and respond as soon as possible
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #37  
Old 08.09.2016, 10:17
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 64,575
Default

finally found the issue will be fixed with next plugin update
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #38  
Old 08.09.2016, 15:43
peppeson peppeson is offline
Modem User
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 4
Default

Great! Thanks a lot!!
Reply With Quote
  #39  
Old 08.09.2016, 15:50
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 64,575
Default

Please test and provide feedback
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #40  
Old 08.09.2016, 19:24
peppeson peppeson is offline
Modem User
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 4
Default

I'm trying... now it seems to be ok! Great Jiaz!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 10:48.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.