JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07.08.2019, 18:33
urfausto urfausto is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 17
Default easybytez.com only one download simultaneously

hi, with the latest update of the plugin, now i can't download any more than 1 file simultaneously. earlier there was a problem with traffic limit but i could download up to 5 and maybe more simultaneously. what is going on? thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 07.08.2019, 19:32
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 64,551
Default

Please send username/password to support@jdownloader.org so we can check.
What account type do you have?
free are limited to 1, premium can download more simultaneously
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #3  
Old 07.08.2019, 19:50
urfausto urfausto is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 17
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Please send username/password to support@jdownloader.org so we can check.
What account type do you have?
free are limited to 1, premium can download more simultaneously
the trick i use is that i have like 10 free accounts active, so i can download much faster with simultaneous downloads. this doesn't seem to work anymore along with automatic reconnection (completely passive).
Reply With Quote
  #4  
Old 07.08.2019, 19:54
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 64,551
Default

do you use the 10 free accounts on same IP or via proxy? just asking so we can update the plugin.
so you can use multiple free accounts at the same time with same IP, right?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #5  
Old 07.08.2019, 19:57
urfausto urfausto is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 17
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
do you use the 10 free accounts on same IP or via proxy? just asking so we can update the plugin.
so you can use multiple free accounts at the same time with same IP, right?
no proxy or anything, plain internet connection. just different dns as modified networking parameters.
Reply With Quote
  #6  
Old 07.08.2019, 20:05
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 64,551
Default

Thanks, will check/update by tomorrow
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #7  
Old 07.08.2019, 20:10
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 64,551
Default

please try again with next plugin update
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #8  
Old 07.08.2019, 20:58
urfausto urfausto is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 17
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
please try again with next plugin update
ok, thank you a lot.
Reply With Quote
  #9  
Old 07.08.2019, 21:47
urfausto urfausto is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 17
Default

yeah, now it's already working perfectly as before. thank you again webmaster!
Reply With Quote
  #10  
Old 08.08.2019, 00:35
urfausto urfausto is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 17
Default

the automatic reconnection however is still stuck... i have a working script but i have to reconnect manually.
Reply With Quote
  #11  
Old 08.08.2019, 00:38
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,649
Default

Thanks for the feedback!

Please also check the reconnect functionality - resetting account traffic via reconnect is a rare special case thus we were not able to completely test it.

-psp-
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #12  
Old 08.08.2019, 09:55
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 64,551
Default

did you disable the free(non account) via rule? it should work like this:
account reaches traffic limit and then should be temp. disabled (check account overview)
then JDownloader should try to download without account and then reconnect should happen.
that's why I ask if you have disabled manually the use of the free(no account) download?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #13  
Old 08.08.2019, 10:42
gulp79 gulp79 is offline
Modem User
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 1
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
did you disable the free(non account) via rule? it should work like this:
account reaches traffic limit and then should be temp. disabled (check account overview)
then JDownloader should try to download without account and then reconnect should happen.
that's why I ask if you have disabled manually the use of the free(no account) download?
i'm experiencing the same problem with easybytez and reconnections,
i've a rule for easybytez:

This rule is correct or i've to remove this rules or i've to enable also the free account?
Reply With Quote
  #14  
Old 08.08.2019, 11:56
urfausto urfausto is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 17
Default

i am messing with the premium settings and got this so far:

with premium accounts enabled i have set a new usage rule for easybytez: group 1 with all the free accounts, group 2 with 1 free download without account; distribution rule random for both groups.
when i reached all the limits the automatic reconnection happened but then only one download without free acount started while all other free accounts remain waiting for reconnect like image below

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Reply With Quote
  #15  
Old 08.08.2019, 12:00
urfausto urfausto is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 17
Default

i have tried manually reconnecting again but the situation didn't change in premium account settings and in usage rule the free accounts remain disbaled instead

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Reply With Quote
  #16  
Old 08.08.2019, 12:06
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 64,551
Default

Thanks for the feedback. We have to find a better way to support this.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #17  
Old 08.08.2019, 12:11
urfausto urfausto is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 17
Default

now i have deleted the usage rule again, stopped all downloads and started em again, waited 4 minutes per easybytez waiting time and got multiple simultaneous downloads with free accounts working again...

Last edited by urfausto; 08.08.2019 at 12:14.
Reply With Quote
  #18  
Old 08.08.2019, 13:20
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 64,551
Default

@urfausto: just rightclick refresh the accounts. we still have to sort out this special handling better.
may I make use of the accounts for testing?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #19  
Old 08.08.2019, 14:14
urfausto urfausto is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 17
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@urfausto: just rightclick refresh the accounts. we still have to sort out this special handling better.
may I make use of the accounts for testing?
ok no problem but i will be downloading anyway lol
Reply With Quote
  #20  
Old 08.08.2019, 14:16
urfausto urfausto is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 17
Default

now i have tried one more manual reconnection but the premium account manager still says "Reconnect required to reset free account traffic" for almost all of them except one. it seems this is the core of the problem, reconnection doesn't refresh traffic limit anymore
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 15:00.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.