|
|||
|
|||
Megaupload - Wtyczka przestarzała
Witam.
Sciągam JD tylko pliki z megupload, dziś się pojawił komunikat "wtyczka przestarzała", nic się nie ściąga, restartowanie i próba aktualizacji nie pomagają. Proszę o pomoc. |
|
|||
|
|||
Temat przeniosłem do właściwego działu
Z Megaupload są ostatnio problemy. Jednym działa dobrze, innym gorzej, innym wcale. Wtyczka musi zostać zmieniona przez nas, deweloperów, ponieważ w serwisie zaszło dużo zmian. Poczekaj na zbiorczą aktualizację. |
|
|||
|
|||
Przez dobę po najnowszej aktualizacji wszystko działało jak powinno, teraz zaczęło wyświetlać "wtyczka przestarzała" i to tylko na niektórych linkach - omija 4-5 i przy kolejnym zaczyna pobierać...
|
|
|||
|
|||
zrestartuj program, też tak czasem mam [np. raz dzisiaj mialem]
i to pomaga |
|
|||
|
|||
Najlepiej jakbyś utworzył dziennik zdarzeń (po uprzedniejszym ustawieniu poziomu logowania dziennika na ALL) i gdy tylko sie pojawi taki błąd wysłał dziennik i umieścił link tutaj.
Edit: Jeśli chodzi o megaupload to problem pojawia się po 3 pobranym pliku. Jeśli macie dynamiczne IP, ustawcie sobie w konfiguracji wtyczki opcję, żeby unikał czasu oczekiwania, wtedy co 3 pliki JD będzie resetował połączenie i powinno pobierać dalej. Last edited by djuzi; 20.03.2009 at 13:55. |
|
|||
|
|||
Witam,
Od kilku dni korzystam z JDownloader - generalnie jest znacznie lepiej niz pojedyncze klikanie.;) Ale sciaga mi tylko 1 plik jednoczesnie - to jest normalne zachowanie wtyczki? Wydawalo mi sie, ze dziala sciaganie wielu plikow na raz. Pozatym czasem sciagam calym laczem a czasem tylko 20kb to tez normalne czy to jest ogranicze MU? Pozdrawiam! |
|
|||
|
|||
JDownloader jeśli ma możlwość, ściąga maksymalnie tyle, ile ustawi użytkownik. Co to Megaupload, to z wtyczką są problemy nad którymi pracujemy obecnie.
|
|
|||
|
|||
Quote:
ja nie mam dynamicznego IP, tylko stałe, jednak o dziwo od czasu do czasu mam te 3 pobrania bez wpisywania kodu, o co tu moze chodzic i czy da sie to jakos wykorzystac??? Last edited by ubauba20; 24.03.2009 at 00:29. |
|
|||
|
|||
JDownloader używa uprawnień, takich jak ma Megaupload Manager, dlatego 3 pliki można pobrać bez żadnych problemów.
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|