JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08.03.2016, 08:21
gilo71
Guest
 
Posts: n/a
Default Uploaded

Witam!
mam JD2 i uploaded premium dzialajace. Niestety nic nie pobiera bo mi pisze w statusie pobierania " pominieto - brak konta". Nigdy tego nie mialem....Zaznaczam ze mam konto wazne i KD2 uaktualniony oraz konto Uploaded tez w JD2 zaznaczone jako premium..
Reply With Quote
  #2  
Old 08.03.2016, 09:07
gilo71
Guest
 
Posts: n/a
Default

Problem nie rozwiazany - firewall blokowal mi JD... ale potem znow mam to samo - jak sie skonczy 1 plik to mi to samo sie dzieje - nie moge calego pakietu plikow pobrac - stopuje i pisze jak w temacie...:(:(:(:( NIE MAM SIL NA TO SZAJSTWO

Last edited by gilo71; 08.03.2016 at 21:14.
Reply With Quote
  #3  
Old 09.03.2016, 16:15
gilo71
Guest
 
Posts: n/a
Default Pominięto - brak konta

W statusie pobierania mam to : Pominięto - brak konta
konto uploaded.net premium sprawdzone i dzialające
Reply With Quote
  #4  
Old 09.03.2016, 19:35
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

Zasady zgłaszania opisane są w poradniku:
https://board.jdownloader.org/showthread.php?t=34092
Zbierz logi i zamieść link do nich.
Konto samo z siebie nie jest blokowane - w logach powinna być przyczyna (informacja otrzymana z serwisu itd.)
To że przeglądarka pokazuje, iż konto jest poprawne nic nie świadczy - pobierałeś przez nią pliki?

PS:
1. Problemy zgłaszać należy w jednym wątku a nie mnożyć kolejne!
2. Zmieniłem w temacie tag na "Zrobione", bo napisałeś, że problem powodował Firewall blokujący JD

Last edited by editestowy; 09.03.2016 at 19:42.
Reply With Quote
  #5  
Old 09.03.2016, 20:07
gilo71
Guest
 
Posts: n/a
Default

09.03.16 20.02.19 <--> 09.03.16 19.03.21 jdlog://1639642995541/
Reply With Quote
  #6  
Old 10.03.2016, 23:51
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

Log zebrany pomiędzy godzinami 20:02:19 a 20:03:02
oraz pomiędzy: 19:02:49 a 19:03:21!
- czyli praktycznie zaraz po uruchomieniu zebrałeś logi, bez próby pobierania!

Należy odtworzyć błąd i dopiero wówczas zebrać logi, bez próby powtórzenia log jest bezużyteczny.
Reply With Quote
  #7  
Old 11.03.2016, 07:28
gilo71
Guest
 
Posts: n/a
Default

Dobra - zamknijcie ten temat.. Mam inne konto Uploeded i dziala..
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 14:02.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.