JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02.09.2017, 08:04
Echankar Echankar is offline
Ultra Loader
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 45
Default Resume issue

fortsetzen geht nicht mehr. Fängt immer wieder bei 0% zu laden an.
Reply With Quote
  #2  
Old 02.09.2017, 08:08
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,147
Default

@Echankar
logs? https://support.jdownloader.org/Know...d-session-logs
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #3  
Old 03.09.2017, 00:30
Echankar Echankar is offline
Ultra Loader
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 45
Default logs

habe ich gemacht von heute, ist einfacher zum raussuchen.
Hoffe es richtig gemacht zu haben
02.09.17 23.44.32 <--> 03.09.17 00.27.43 jdlog://5228414015941/
Reply With Quote
  #4  
Old 03.09.2017, 06:46
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,147
Default

Your log is littered with socket issues
this will be caused by your antivirus/firewall software

Code:
--ID:185TS:1504389070189-02.09.17 23:51:10 -  [] -> java.net.SocketException: Socket closed
you also suffering from DNS related issues
Code:
--ID:172TS:1504389039476-02.09.17 23:50:39 -  [] -> java.net.UnknownHostException: Could not resolve: somehost.googlevideo.com<->somehost.googlevideo.com-

raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #5  
Old 03.09.2017, 12:45
Echankar Echankar is offline
Ultra Loader
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 45
Default

Hallo, it works a week before.
I have updated the JD2. Because it made it by the update button.
I have no Firewall, and I tryed to disable Avast Free Antivirus, and it is the same Problem.
How can I fix it?

Last edited by Echankar; 03.09.2017 at 12:53.
Reply With Quote
  #6  
Old 03.09.2017, 15:11
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,147
Default

its not our program, socket closed are caused by antivirus/firewall software
these also update automatically making previously working apps fail to work.

avast has a live webscanner for memory.

raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #7  
Old 06.09.2017, 18:58
Echankar Echankar is offline
Ultra Loader
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 45
Default

Updated avast, jdownloader 2, Java. Deactivated Avast also. Nothing works.
Is it working on your Computer?
Reply With Quote
  #8  
Old 15.02.2018, 10:48
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 64,029
Default

Fixed, siehe https://board.jdownloader.org/showthread.php?t=76675
Sorry das dein Report unterging
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 06:48.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.