JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05.02.2010, 20:16
smok200
Guest
 
Posts: n/a
Default Problem z JD

Witam mam problem z jDownloader a mianowicie program wylancza sie sam w trakcie sciagania. Po wylaczeniu wyskakuje blad java:
# A fatal error has been detected by the Java Runtime Environment:
#
# EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0x7c91b21a, pid=1828, tid=3264
#
# JRE version: 6.0_17-b04
# Java VM: Java HotSpot(TM) Client VM (14.3-b01 mixed mode, sharing windows-x86 )
# Problematic frame:
# C [ntdll.dll+0x1b21a]

Wie ktos jak to naprawic??
Reply With Quote
  #2  
Old 08.02.2010, 08:36
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

Hmmm... wygląda na jakiś problem w samej instalacji JRE...
Na stronach Javy jest już wersja 18 - może 17 była jakaś zabugowana ?
(co prawda na forum angielskim użytkownicy piszą o problemach z 6.4._18, ale raczej chodzi o problemy z wersja na środowiska 64 bitowe).
Może odinstaluj 17, zassaj 18 i zobaczymy co dalej?
Reply With Quote
  #3  
Old 18.02.2010, 10:51
wagus1
Guest
 
Posts: n/a
Default To samo

Witam, podłączam sie do tematu bo mam identyczny problem, jdownloader sie wyłącza, i tworzy sie plik txt z błedem na pulpicie:
#
# A fatal error has been detected by the Java Runtime Environment:
#
# EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0x010321fc, pid=848, tid=828
#
# JRE version: 6.0_17-b04
# Java VM: Java HotSpot(TM) Client VM (14.3-b01 mixed mode windows-x86 )
# Problematic frame:
# J java.awt.image.BufferedImage.getHeight(Ljava/awt/image/ImageObserver;)I
#
# If you would like to submit a bug report, please visit:
# **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
#
Ma ktoś jakis pomysł?
Reply With Quote
  #4  
Old 02.05.2010, 23:31
daniel319666
Guest
 
Posts: n/a
Default

Witam, mam ten sam problem, dodatkowo, sciagnalem najnowsza wersje Javy .20 i nie mam pojecia o co chodzi, po jakims czasie sciagania program sam mi ie wylacza, a takze jak naciskam Stop, nie wiem czy to normalne bo jestem nowym uzytkownikiem tego programu ale po nacisnieciu stop, program sam mi sie wylacza i takze wyskakuje plik tekstowy o bledach javy na pulpicie
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 19:34.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.