JDownloader Community - Appwork GmbH
 

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03.04.2009, 16:25
karabey_sk
Guest
 
Posts: n/a
Lightbulb airties rt-103 reboot sorunu

mrb arkadaslar ben jdownloaderı yeni kullanmaya basladım acıkcası cok memnunum diger download pro.lara göre cok ii bence ..

benim modem airties rt-103 buna oygun reboot dosyası yapmak bi sürü yöntem var ama ben hiçbirini tuturamıyom ben nerde yanlıs yapıyom yaaa ???

liveheader diye bisey var hani ayarları kayıt ediyo sonra tekrar kendi yapıyo part bitiminde işte onu yapmaya calıstım sayfaya girmiyo error veriyo işte fotosu bu olmasa da olr bu modem için calıssan bi yöntem gösterin bana ne olr

bide bu giris için adı tam olarak naıl yazıcaz admin@ttnet mi yoksa sadece admin olarak mi giricez ...


Last edited by Freeloader; 04.04.2009 at 13:06.
  #2  
Old 03.04.2009, 17:14
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

ttnet adsl kullanıcı adın ! ttnetler le işin yok


modem parolan admin mi ? modem ayarlarına tarayıcıdan gir ve parlayı boşa ayarla parola olamsın modemde ;

sonra aşağıdaki kodu kopyala ve ; jdownloaderda ; yapılandırma ; tekrar bağlan ; yöntem ; liveheaders YAPIYORSUN

beyaz kutu var o penecerede O KUTUYA aşağıdaki kodu yapıştırıyorsun.

Code:
[[[HSRC]]]
    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        POST /cgi-bin/webcm HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%

getpage=..%2Fhtml%2Fhome%2Findex.html&errorpage=..%2Floginm.html&var%3Apagename=home&var%3Aerrorpagename=home&var%3Amenu=home&var%3Amenutitle=Home&var%3Apagetitle=Home&var%3Apagemaster=home&=%3C%3F+error+found+%3F%3E&login%3Acommand%2Fusername=&login%3Acommand%2Fpassword=
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/left.htm HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../top.htm HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/home/home.html HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/adv/nat.html&var:menu=adv&var:pagename=nat HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/tools/commands.html&var:menu=tools&var:pagename=commands HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/status/ddnsinfo.html&var:pagename=ddnsinfo&var:menu=status&var:menutitle=DDNS&var:pagetitle=DDNS%20Information HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/status/ddnsinfo.html&var:pagename=ddnsinfo&var:menu=status&var:menutitle=DDNS&var:pagetitle=DDNS%20Information HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/tools/commands.html&var:menu=tools&var:pagename=commands HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        POST /cgi-bin/webcm HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%

var%3Amain=&var%3Astyle=&getpage=..%2Fhtml%2Ftools%2Fcommands.html&errorpage=..%2Fhtml%2Fhata.html&var%3Apagename=commands&var%3Aerrorpagename=&var%3Amenu=tools&var%3Amenutitle=&var%3Apagetitle=&var%3Apagemaster=&logic%3Acommand%2Freboot=&=
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/index.html HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/index.html HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        POST /cgi-bin/webcm HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%

getpage=..%2Fhtml%2Fhome%2Findex.html&errorpage=..%2Floginm.html&var%3Apagename=home&var%3Aerrorpagename=home&var%3Amenu=home&var%3Amenutitle=Home&var%3Apagetitle=Home&var%3Apagemaster=home&=%3C%3F+error+found+%3F%3E&login%3Acommand%2Fusername=&login%3Acommand%2Fpassword=
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/left.htm HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../top.htm HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/home/home.html HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/home/home.html HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[/HSRC]]]

Last edited by Freeloader; 03.04.2009 at 18:29.
  #3  
Old 03.04.2009, 23:00
karabey_sk
Guest
 
Posts: n/a
Smile tesekkürler

ilgi için tesekkürler dediginiz gibi yaptım oldu ama baya gec oluyo onu nasıl düzelticez birde verdiginiz kodu yerine yapıstırdıktan sonra üstünde herhangi bir degisiklige gerek var mı diye soracaktım oldugu gibi yapıstırıp geciyormuyuz kullanıcı adın admın mi diye sormussunuz ben onu örnek olarak yazmıstım internetten modem ayarlarına girerken direk giriyorum ayarlarım default yanı bunu için bi isim falan girmeme gerek var bırde bu ıp kontrol aralıgını kac olarak yazman gerekiyo bende cok beklemesini sebebi bu olabilir mi...


cok mutlu oldum gecen ay üyelik olmadan 15 dk bekleyerek 120 gb indirdim bu ay bunu yaptıktan sonra cok güzel olcakk buun netload ile de kullanırım
  #4  
Old 03.04.2009, 23:16
karabey_sk
Guest
 
Posts: n/a
Default

ben birde sabit diske yazma yetkisi diye bi olay var onu sormak istiyordum unuttum cok degil ama yeni basladı bu arada % 50 60 vs gelince gidiyo baglantı sabit diske yazma yetkisi yok gibi seyler söylüyo sitede baktım arkadaslardan günlük dosyalarını istiyormussunuz cözüm için ayarlardan all ı secip beklemedeyi simdi bi daha yaparsa buraya günlügü koyim hemen su an tek sorun bu gibi reboot isini halletik sayenizde:)
  #5  
Old 04.04.2009, 13:05
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

yeni Ip kontrol aralığı her X saniyede bir = 60

yeni IP kontrol aralığı sonlandırma süresi = 120

olcak şekilde ayarla tekrar bağlan testi yap

..................

Betik yani verdiğim kodla oynama yapma geç olması birşey farkettirmez o modemle ilgili birşey. ( en fazla 1 dakikada resetlenmesi lazım modemin)

...............

sabit diske yazma yekisi yok yanlış bir ileti bağlantı zaman aşımına uğruyor aslında.. Düzeltilecek ..
  #6  
Old 04.04.2009, 13:17
karabey_sk
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
yeni Ip kontrol aralığı her X saniyede bir = 60

yeni IP kontrol aralığı sonlandırma süresi = 120

olcak şekilde ayarla tekrar bağlan testi yap

..................

Betik yani verdiğim kodla oynama yapma geç olması birşey farkettirmez o modemle ilgili birşey. ( en fazla 1 dakikada resetlenmesi lazım modemin)

...............

sabit diske yazma yekisi yok yanlış bir ileti bağlantı zaman aşımına uğruyor aslında.. Düzeltilecek ..

günaydınn dün gece tam bi felaketti sadece 190mblik bi part indi sonrası hep bu sabit disk uyarısı inip inip sıfırdan baslıyo bende sitede bi yerde okudugum gibi
Host: %%%routerip%%% yazan yerlerin hepsini
Host: 192.168.2.1 seklinde digistirdim simdi de sizin verdiginiz degerleri girdim beklemedeyim verdiginiz kodu eski halıne mi getireyim yoksa böyle kalsa olr mu...
  #7  
Old 04.04.2009, 13:33
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

1.önce jdownloader'ı nerden ve ne zaman indirdin ?

2. İnternet bağlantın sağlıklı mı ?

3. verdiğim kodla oynama yapma !!! o değerlerin yerine Ip yazmana gerek yok çünki ikisde aynı anlama geliyor.

4. jdownloader ; yapılandırma ; indirme/ağ ayarlarına git ; orda internet ve ağ seçeneği altından ; okuma zmana aşımı ve bağlantı zman aşımı süresini MAKSİwomankaç oluyorsa ona göre arttır. yine ordaki seneklerden İndirme ayarlarına git ; dosya veri parçaları indirme sayısı ; 4-5 yap . aynı anda MAK indirme sayısını da 2 yap.

Last edited by Freeloader; 04.04.2009 at 13:39.
  #8  
Old 04.04.2009, 14:28
karabey_sk
Guest
 
Posts: n/a
Default

interneti gecen ay sınırsıza cevirdim jdonloader ile de karsılasmam gecen ay oldu su ana kadar kullandıgım en iyi program aslında tek program önceden kotalı oldugum için download programı kullanmayı gereklı görmüyordum ...
programı kendi sitesinden indirdim güncellemeler süreklı acık ...
internet baglantım saglıklı diyebilirim cünki yanlızca bu programda biseyler oldu oda ilk defa daha önceden böyle seyler olmazdı .. baglantım swich yardımıyla airties swich aldık karsı komsuyla beraber kullanıyoz modem benim evde... bunun swich ile bi alakası olabilir mi ki acaba eger öyleyse ben modemın usb sinden de baglanabilrim modemde usb cıkısıda var ...

su ana kadar söylediginiz herseyi harfiyen yaptım zaman asımı,baglantı zamanı,veri parcalama aynen verdiginiz degerler... ilk mesajda verdiginiz kodu tekrar girdim ıp olayını düzeltmek için... benim jdownloader in serisi 0.4.936 bu en son mu acaba
  #9  
Old 04.04.2009, 14:53
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

hayır sabit diske yazma yetkisi yok switchle alakalı bir hata değil.

switch indirmelerini ve resetlemeyi etkilemez usb olarak bağlanmana gerek yok

bütün ayarları yaptığına göre bir dene bakalım ne sonuç alacaksın

evet son sürüm o


..........................................................................................

yanlız modemine belki parola koyarsan iyi olur bence ;

Bu aşağıdaki kod daha evvel ki kodun aynısı , bir TEK PAROLA KOYDUK BURDA ; aşağıdaki kod , modem parolası admin varsayılarak hazırlandı.

modem ayarlarından parolanı admin yap yada parolanı istediğin gibi değiştir modem ayarlarından ve aşağıdaki kodda kırmızı ile işaretlediğim yerlere modem parolanı yaz. Baktın olmadı yukarda ilk verdiğim kodu kullan

hadi kolay gele 1 haftaya kadar yeni jd piyasada

Code:
[[[HSRC]]]
    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        POST /cgi-bin/webcm HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%

getpage=..%2Fhtml%2Fhome%2Findex.html&errorpage=..%2Floginm.html&var%3Apagename=home&var%3Aerrorpagename=home&var%3Amenu=home&var%3Amenutitle=Home&var%3Apagetitle=Home&var%3Apagemaster=home&=%3C%3F+error+found+%3F%3E&login%3Acommand%2Fusername=&login%3Acommand%2Fpassword=admin
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/left.htm HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../top.htm HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/home/home.html HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/adv/nat.html&var:menu=adv&var:pagename=nat HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/tools/commands.html&var:menu=tools&var:pagename=commands HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/status/ddnsinfo.html&var:pagename=ddnsinfo&var:menu=status&var:menutitle=DDNS&var:pagetitle=DDNS%20Information HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/status/ddnsinfo.html&var:pagename=ddnsinfo&var:menu=status&var:menutitle=DDNS&var:pagetitle=DDNS%20Information HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/tools/commands.html&var:menu=tools&var:pagename=commands HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        POST /cgi-bin/webcm HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%

var%3Amain=&var%3Astyle=&getpage=..%2Fhtml%2Ftools%2Fcommands.html&errorpage=..%2Fhtml%2Fhata.html&var%3Apagename=commands&var%3Aerrorpagename=&var%3Amenu=tools&var%3Amenutitle=&var%3Apagetitle=&var%3Apagemaster=&logic%3Acommand%2Freboot=&=
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/index.html HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/index.html HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        POST /cgi-bin/webcm HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%

getpage=..%2Fhtml%2Fhome%2Findex.html&errorpage=..%2Floginm.html&var%3Apagename=home&var%3Aerrorpagename=home&var%3Amenu=home&var%3Amenutitle=Home&var%3Apagetitle=Home&var%3Apagemaster=home&=%3C%3F+error+found+%3F%3E&login%3Acommand%2Fusername=&login%3Acommand%2Fpassword=admin
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/left.htm HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../top.htm HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/home/home.html HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/home/home.html HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[/HSRC]]]
  #10  
Old 04.04.2009, 14:59
karabey_sk
Guest
 
Posts: n/a
Default

sey az önce sitede dolasırken bi arkadasın ctıgı konuyu okudum orda rapidin 78 ile baslayan ıplere gicik oldugunu söylüyodu sürekli crc error veriyo falan diyo ben pek anlamam bu nedir ama airties prosundan ıp adresime baktım benimki de 78 ile baslıyo kopmaların bunla baglantısı olabilir mi arkaadasın actıgı konu burda ona da siz cevap vermissiniz freeloader olarak o program benim de sorunumu halleder mi ...

http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=961
  #11  
Old 04.04.2009, 15:03
karabey_sk
Guest
 
Posts: n/a
Default

sanırım aynı anda cevap yazıyormusuz şimdi verdiginiz kodu deniyorum yeni gelecek olan sürümü iple cekıyorum acıkcası .... ayrıca ilgi için tesekkürler
  #12  
Old 04.04.2009, 15:04
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

BU da çok önemli bir ayar bunu yapmanı tavsiye ederim ;


jdownloader ; yapılandırma ; olay yönetimi ; Buraya gittin


Orda iyi bakarsan + işreti göreceksin ona tıkla

sonra TETİKLEME SEÇECEKSİN ;

seçeceğin tetikleme İNDİRME BAŞARISIZ OLDUĞUNA YÜRÜT OLSUN


daha sonra sana hangi eylemin yürütülmesi gerektiğini sorcak sen LİNKLERİ İLK DURUMA GETİR (sıfırla) seçeneğini seçeceksin.


artık evde olmadığın zaman jdownloader başarısız indirmelerde linkleri oto sıfırlicak ve yeniden indircek.
  #13  
Old 04.04.2009, 15:43
karabey_sk
Guest
 
Posts: n/a
Default

bu ayarıda yaptım üstad... ama hala bu ikinci verdigin yerdeki kırmızı yazıyı bulamadım :D bakıyorum bakıyorum admin yazısı gördügüm yerle degistiriyim bari diyorum onuda bulamadım... tek tesellim yeni jd in yakında gelecek olması işhh sorunsuz download a baslarım onunla birlikte bu arada bu sabit diske yazma yetkisi yok dewam ediyo 160mb iniyo hoppp gitti :S .... modeme reset atarken biseyleri yanlıs mı yapıyom acaba ...
  #14  
Old 04.04.2009, 15:54
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

. O bahsettiğin arkadaşın IPsi sabit ve rapidde problem vardı bir aralar .. CRC hatası dosya bozuk inerse çıkar .. çıkartma işleminde rapor edilir crc ... jdownloader da indirme/ağ gelişmiş ayarlardan CRC kontrolü yaptırılabilir böylece jd dosyanın bozuk olup olmadığını anlar ve kullanıcıya evvelden bildirir. SFV/CRC mümkün olduğunda kontrol et KUTUYU İŞARETLE .


Buraya koyduğum jdownloaderı denermisin ; Tüm ayarlarını baştan yapmak zorundasın (İndirme klasörünü düzgün ayarla) bu aşağıdaki bana göre ayarlandı

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**


Kodu birdaha koyuyorum aşağıdaki kodda FREELOADER yazan yerleri parolanla değiştir ; 2 tane FREELOADER var kodda !


Code:
[[[HSRC]]]
    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        POST /cgi-bin/webcm HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%

getpage=..%2Fhtml%2Fhome%2Findex.html&errorpage=..%2Floginm.html&var%3Apagename=home&var%3Aerrorpagename=home&var%3Amenu=home&var%3Amenutitle=Home&var%3Apagetitle=Home&var%3Apagemaster=home&=%3C%3F+error+found+%3F%3E&login%3Acommand%2Fusername=&login%3Acommand%2Fpassword=FREELOADER
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/left.htm HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../top.htm HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/home/home.html HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/adv/nat.html&var:menu=adv&var:pagename=nat HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/tools/commands.html&var:menu=tools&var:pagename=commands HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/status/ddnsinfo.html&var:pagename=ddnsinfo&var:menu=status&var:menutitle=DDNS&var:pagetitle=DDNS%20Information HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/status/ddnsinfo.html&var:pagename=ddnsinfo&var:menu=status&var:menutitle=DDNS&var:pagetitle=DDNS%20Information HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/tools/commands.html&var:menu=tools&var:pagename=commands HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        POST /cgi-bin/webcm HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%

var%3Amain=&var%3Astyle=&getpage=..%2Fhtml%2Ftools%2Fcommands.html&errorpage=..%2Fhtml%2Fhata.html&var%3Apagename=commands&var%3Aerrorpagename=&var%3Amenu=tools&var%3Amenutitle=&var%3Apagetitle=&var%3Apagemaster=&logic%3Acommand%2Freboot=&=
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/index.html HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/index.html HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        POST /cgi-bin/webcm HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%

getpage=..%2Fhtml%2Fhome%2Findex.html&errorpage=..%2Floginm.html&var%3Apagename=home&var%3Aerrorpagename=home&var%3Amenu=home&var%3Amenutitle=Home&var%3Apagetitle=Home&var%3Apagemaster=home&=%3C%3F+error+found+%3F%3E&login%3Acommand%2Fusername=&login%3Acommand%2Fpassword=FREELOADER
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/left.htm HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../top.htm HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/home/home.html HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
        GET /cgi-bin/webcm?getpage=../html/home/home.html HTTP/1.1
        Host: %%%routerip%%%
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[/HSRC]]]

Last edited by Freeloader; 04.04.2009 at 15:59.
  #15  
Old 04.04.2009, 20:51
esam
Guest
 
Posts: n/a
Default

airties rt-103 kullanan arkadaşlar ınternetın gıdıp gelme olayı modemın ayarlarından kaynaklanıyor olabılır bende aynı sorunu yasamıstım cağrı merkezıne ulasıp sorunu hallettım AirTies Çağrı Merkezi Hattına 0212-4440239 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz
  #16  
Old 05.04.2009, 18:07
karabey_sk
Guest
 
Posts: n/a
Default

verdigin bilgi için tesekkür ederim ama modemın ayarlarından kaynaklanıyor olabılır derken hangi ayardan bahsediyorsun onu biraz acabilirmisin acaba airties cagrı merkezini arayıp onlara ne diyecegim benim modem reboot tan sonra gene kendi kendine gidiyo dersem illegal bi işi sölemis olrmuyuz :D bu sorunu artık cözmek istiyorum interneti normal kullanırken hiç bisey yok ama bu reboot kullanımdan sonra hep yapıyo kopuyo bilen birileri yardım etsin !!!
  #17  
Old 05.04.2009, 18:13
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

karabey_sk

şu anda yaşadığın tek problem sabit diske yazma yetkisi yok uyarısı mı ?

benim sana verdiğim sürümü denedin mi ?


....

modemin bağlantısının gidip gelmediğini anlamak için internet taryıcıdan birkaç RS dosyası indir ve bak bakalım bağlantı gidip geliyormu .. bağlantı giderse doğal olarak dosya inmicektir yada bozuk incektir... yada başka bir indirme yönetcisi ile test et.

...
emin olduktan sonra arkadaşın verdiği merkezi ara ; internet bağlantım kopuyor diceksin , sürekli düşüyorum diceksin .. reset atıyorum modeme yeniden başlatıyorum ama sonra yine kopyuyor diceksin. Ama dediğimi gibi önce emin ol kopup kopmadığından.

Last edited by Freeloader; 05.04.2009 at 18:22.
  #18  
Old 05.04.2009, 18:36
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

ayrıca bir günlük oluşturursan iyi olur ;

http://jdownloader.org/tr/knowledge/...ate-a-jd-log?s[]=g%C3%BCnl%C3%BCk


linkini bana yolla aynı zamanda karşıya yükle.
  #19  
Old 05.04.2009, 18:52
karabey_sk
Guest
 
Posts: n/a
Default

ewt su an tek sorunum bu sabit diske yazma yetkisi yok uyarsı verdiginiz sürümü denedim ayarlarını kendime göre ayarladım söylediginiz gibi rs dosyası indirmeme gerek yoq ben problemi tam anlatamadım geliba interneti normal kullanırken hiç kopma vs olmuyo bu kopma yada her ne sorunsa reboot olayından sonra geliyo basıma

yani bu sabit diske yazma yetkisi yok jdownloaderi normal kullandıgım zaman hiç olmuyo ne zamanki reboot kodunu girdim herseyi ayarladım ondan sonra olmaya basladı kodda bi problem vardır belkı diye düsünüp restart.exe yi kullandım harici menüsünü kullanarak ama gene aynı uyarıyı alıyorum
  #20  
Old 05.04.2009, 18:59
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

kod sadece modemi yendien başatıyor yani kodla ilgili bir hata değil bu.. bağlantı saniyelik de olsa gibip geliyor olabilir 1 saniyelik gibip gelme de bunu yapabilir..

dediğim gibi bir günlük oluştur gereken yerlere iletirim.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 02:27.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.