JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1041  
Old 19.03.2011, 18:07
buggsy buggsy is offline
BugMeNot Account
 
Join Date: Mar 2009
Location: everywhere/nowhere
Posts: 1,095
Question

Guys.. Help...

I just bought FileSonic lifetime account.. and I went to the home site.. said : Never Expire .... But Jdownload shows 2061 = Expire??
  #1042  
Old 20.03.2011, 03:59
drbits's Avatar
drbits drbits is offline
JD English Support (inactive)
 
Join Date: Sep 2009
Location: Physically in Los Angeles, CA, USA
Posts: 4,437
Default

This is nothing to worry about.

If JD shows that the account is valid, but ends in 2061, this is a problem with the date and time representation and JD will show later dates in the future.

It is most likely caused by the way that the Filesonic API represents the remaining time, so it is nothing that JD can fix consistently for all hosts.

Last edited by drbits; 20.03.2011 at 04:02.
  #1043  
Old 20.03.2011, 11:19
remi
Guest
 
Posts: n/a
Cool

Quote:
Originally Posted by buggsy View Post
Guys.. Help...

I just bought FileSonic lifetime account.. and I went to the home site.. said : Never Expire .... But Jdownload shows 2061 = Expire??
I would start worrying about that in 50 years. Maybe, man have disappeared from the planet by then. I would worry more about buying a Geiger-Müller counter and finding a place to hide for the radiation.
  #1044  
Old 20.03.2011, 22:12
DarkServer
Guest
 
Posts: n/a
Default filesonic.com account invalid

I can't use my premium account in with filesonic.com...
  #1045  
Old 21.03.2011, 10:34
remi
Guest
 
Posts: n/a
Default

First test your account in your browser.

Did you Enable Premium globally?

Are you sure your account is properly configured in jD? To be sure, just remove it, restart jD and enter it again.

If your password contains special characters, please change it.
  #1046  
Old 21.03.2011, 10:36
DeliBalta87
Guest
 
Posts: n/a
Default

can any one help me :(

I bought yesterday a Premium account for 90 days and for a couple of hours i had a Premium Account and i download some files with jdownloader and than he say me i had a free user account and in filesonic.com in my dashboard said i must upgrade to premium..
had any one the same problems?
  #1047  
Old 21.03.2011, 10:39
remi
Guest
 
Posts: n/a
Default

This isn't a jD problem but a FSc problem.
  #1048  
Old 22.03.2011, 17:55
contra966
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by DeliBalta87 View Post
can any one help me :(

I bought yesterday a Premium account for 90 days and for a couple of hours i had a Premium Account and i download some files with jdownloader and than he say me i had a free user account and in filesonic.com in my dashboard said i must upgrade to premium..
had any one the same problems?
I have the same problem today, the account not being recognised as Premium from a browser.

So JD is reporting accurately that the logon is invalid.
It is a Filesonic problem ... or dodgy account sellers?
I'm waiting for a response from Filesonic's helpdesk.

Last edited by contra966; 22.03.2011 at 17:56. Reason: Added extra info
  #1049  
Old 22.03.2011, 18:04
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,606
Default

Quote:
Originally Posted by contra966 View Post
I have the same problem today, the account not being recognised as Premium from a browser.
If it also fails in the browser it's no JD bug!

GreeZ pspzockerscene
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
  #1050  
Old 22.03.2011, 18:26
Interceptor One Interceptor One is offline
DSL Light User
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 33
Default

For some reason, I cannot download ANYTHING from FileSonic as a free user.
No matter what FileSonic link I add, it immediately stops, the message is:
  • Server error Wait *** (*** = always 20 mins)
and there it stays, looping in a 20 minute cycle,
checks > server error > 20 minute wait > checks > server error > 20 minute wait.

Yet when I take whatever the link may be, and enter it into my Browser,
the download is ready to go after 30 seconds, and completes sucessfully.
Here's the last link I tried, kinda pointless posting it, since it happens with EVERY FileSonic link I try,
but I might as well be thorough:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Am I missing some setting? Is it a FileServe.com problem? Or is it just my Sony Craptop?



[SIDENOTE]
I was given a Belkin N Wireless Modem Router F5D8633-4 version 1000 uk
(according to the sticker on the back), as a present.
I could not find a Reconnect Script here for it, so I recorded a Reconnect Script myself.
How can I get this to the JDownloader Team in case there are others that need the Reconnect for this Modem/Router?



[EDIT]
A Screenshot of the FileServe.com issue:


Last edited by Interceptor One; 22.03.2011 at 18:44. Reason: Screenshot of the issue.
  #1051  
Old 23.03.2011, 01:08
Sgt. Pepper
Guest
 
Posts: n/a
Default

In the last few hours jdownloader will not recognise my filesonic premium account.

Status is reporting 'ServerError, will retry later'

I have tried deleting and re-entering account details, refreshing account and restarting jdownloader.

I can download links in browser, and log into my premium account on filesonic through browser.
  #1052  
Old 23.03.2011, 07:53
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 64,029
Default

please provide example links
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #1053  
Old 23.03.2011, 09:55
remi
Guest
 
Posts: n/a
Cool

@Interceptor One

Filesonic is working fine here.

Note that you're in a filesonic thread, writing about fileserve and giving a filestube example link. I recommend taking some rest.

There is a Reconnect forum. In one of the sticky threads of that forum you can add your script.

@Sgt. Pepper

Please, send your account details to support@jdownloader.org

@Interceptor One & Sgt. Pepper

What about a complete and detailed log?
  #1054  
Old 23.03.2011, 14:13
contra966
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by pspzockerscene View Post
If it also fails in the browser it's no JD bug!

GreeZ pspzockerscene
Exactly so, that is what I said.
I was confirming to forum readers that this problem is with Filesonic.

Their helpdesk say the account has been refunded.
It has not, so I'm waiting for a new reply from them.
  #1055  
Old 23.03.2011, 16:44
DiabolosRising
Guest
 
Posts: n/a
Exclamation JDownloader is not the Problem - Filesonic is the Root of Evil

Hi there, kewl people in this great Community!

I just found this thread thru Google while searching the Web.
So I want to contribute something to the current situation and what's going on at Filesonic.com :

The Problem is a "home-made" one by Filesonic - this has got nothing to do with JDownloader or any other DL-Client.
I can tell You this from my own perspective: I am using the custom MyDownloader.net - Tool (which I can really only recommend) and JDownloader. In the MyDownloader built-in Download-Area, where I do place the Filesonic-Downloads, this message appears since yesterday:
"Wrong link. Start downloading file again."

But the mysterious thing is: In MyDownloader The Upload has already finished (MyDownloader is at first "downloading" the files to their own Servers as they have bought many bulk accounts and therefore You can use nearly every bigger Filehost on it) - after this has been all 100% completed, the Downloads do not work and the message (as displayed above) appears.

So I was talking to someone at MYDOWNLOADER.NET, who I know personally:

They told me that the problem is with Filesonic. So the same appears to JDownloader - it is not a problem of the Downloader, but of the f** Filesonic Hosting Service.

Here is a conversation from another Board regarding the FSonic Topic:
radiodus

" Re: Filesonic problem 26 Feb 2011
March 18, 2011 03:11PM Registered: 5 days ago
Posts: 2

I have same problem with Grogilou

Filesonic automatically change URL from ".com" to ".kr" (I am located in korea)
ex : **External links are only visible to Support Staff**www.filesonic.com/file/abcdef -> **External links are only visible to Support Staff**www.filesonic.kr/file/abcdef
only change ".com" to ".kr" filenumber doesn't change.

so new plugin is not working for our country.
I think another country user has same problem with me.

ex : user from france - filesonic.com -> filesonic.fr
user from india - filesonic.com -> filesonic.in


I am using FRD 0.85u1 and Filesonic plugin 1.0.12.



Edited 6 time(s). Last edit at 03/18/2011 03:34PM by radiodus. "


You can read more details here in this thread:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

- I hope there will be a fast fix at Filesonic soon - I have already sent Mails to their support Team.

SOOO....... :

If You are also f**ed up, please do the same and do not nerve the cool guys here at JDownloader - they have nothing to do with this problem.

Best Regards to all here!

Diabolos Rising Anno 2011

Last edited by DiabolosRising; 23.03.2011 at 16:54.
  #1056  
Old 23.03.2011, 19:29
Interceptor One Interceptor One is offline
DSL Light User
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 33
Default

Quote:
Originally Posted by remi View Post
@Interceptor One

Filesonic is working fine here.

Note that you're in a filesonic thread, writing about fileserve and giving a filestube example link. I recommend taking some rest.

There is a Reconnect forum. In one of the sticky threads of that forum you can add your script.

...

@Interceptor One & Sgt. Pepper

What about a complete and detailed log?
I copied the file link from JDownloader, who got the link from FileStube,
vielleicht liegt es daran das es ein FileStube link ist, aber das datei wird von FileSonic geholt.

Anyway, I did the whole thing again, this time, I used a direct FileSonic link, from the FileSonic page,
I also made a ScreenCapture video if everything I did, and uploaded the log, (links at the bottom of this post).

Still it did not download, but when I put the SAME link into a browser,
I can immediately download the file after the 30 second wait.
So again, any idea what's going wrong?

ScreenCapture Video:
  • **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

JDownloader Paste Bin Link:

Concerning the Reconnect Script, I realise there's a seperate Section for that.
My question is, how do I actually post the Script, is there a save file button somewhere, or is it simply "cut 'n' paste"?
  #1057  
Old 24.03.2011, 01:36
womprpg
Guest
 
Posts: n/a
Default solution for offline filesonic in linkgrab

First of all, thank you for developer who create Jdownloader I do like it.

For you guys who looking for solution, thank god I have found the answer this is my solution.

1.you must have firefox(ff)
2.please install flashgot plugin
3.once you are in ff interface click tools->flashgot->more options
In general tab please select Jdownload in download manager box
!!please untick autostart download!!
In flashgot media tab also select Jdownload

Done with Setting!

Implication now
when your link shows as offline in JD
try to browse those links by firefox and select all the links you desire then right click select either flashgot link or falshgot selection these should send all links directly to JD grab with online status.

It's currently work for me, and hope it will work for you as well

finally, hope for the best and looking forward for developer to solve this issue by JD itself

with regards,

Womp:)
  #1058  
Old 24.03.2011, 08:21
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 64,029
Default

jdownloader does handle the domain automatic and works for every available filesonic domain
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #1059  
Old 24.03.2011, 08:22
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 64,029
Default

.com -> .kr change is done by jd and works fine, please provide logfiles if you think there exists a bug
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #1060  
Old 24.03.2011, 09:14
remi
Guest
 
Posts: n/a
Default

@Interceptor One

Please, wait for an official developer to analyse your log.

Concerning your script; you can do like the other posters in that thread. Copy & paste using the Spoiler tags probably is the most elegant way.
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 21:48.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.