|
|||
|
|||
![]()
Witam.
Od kilku dni walcze z automatycznym rozłączeniem i połączeniem połączenia w JDownloanderze. Wszystkie metody które znalazłem w internecie do tej pory nie skutkuja. W tej chwili nie mam już pomysłu...ręce mi opadają. Mam Neostrade, na kompie windows 7 i jak w tytule taki wynalazek jak ZTE ZXV10 W300. Proszę o pomoc. |
|
|||
|
|||
![]()
Utwórz nowy skrypt, odpali się przeglądarka, zaloguj się, przejdź w ustawienia połączenia na routerze i akceptuj je jeszcze raz.
|
|
|||
|
|||
![]()
No właśnie próbowałem i lipa. Po odpaleniu przeglądarki pokazuje się białe okno i tak już zostaje. Czytałem tutaj o tej metodzie ale u mnie nie śmiga...
|
|
|||
|
|||
![]()
A wpisałeś poprawny IP routera? Możesz go sprawdzić poprzez
Start > Uruchom > 'cmd' wpisz > OK > wpisz ipconfig i wyskakuje Ci brama domyślna. I to wpisz w router IP, odpal znów rejestrator i sprawdź czy działa. Na routerze też powinieneś mieć zaznaczony 'adres dostępowy'. |
|
|||
|
|||
![]()
Racja-IP routera było do d... "ipconfig" w "cmd" pomogło naprawić mój błąd. Dalej poszło jak należy...skrypcik zrobiony i zapisany. Choć nie testowany w praktyce, ale wygląda obiecująco.
Do zalogowania się na router wpisujcie: Użytkownik: admin Hasło: admin IP routera: 192.168.1.1 Myślę że post wyjaśnia już problem ZTE ZXV10 W300 na Neostradzie i Windows 7, więc powodzenia wszystkim ![]() Serdecznie dziękuję UnofficialSupport za pomoc i pozdrawiam. |
|
|||
|
|||
![]()
Jak Ci się uda go wykonać do końca, podeślij tu do tematu, może się komuś przyda.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Test udany. Wszystko śmiga jak należy...
|
|
|||
|
|||
![]()
Witam
Mam pewien problem ze skonfigurowaniem skryptu do JD. Metody wspomniane w tym temacie u mnie nie działają. Wpisując ''ipconfig'' nie wyświetla mi skrypt do routera. Możliwe jest że to wina systemu Win 7. Robiąc skrypt ponownego połączenia, JD zawiesza się i wyświetla komunikat ''tworzenie skryptu'', czekałem z 30 min i nic. Hasło i login mam taki jak w tym temacie. Tak więc prosiłbym jeśli ktoś ma skrypt do ZTE ZXV10 W300 o wrzucenie go w tym temacie. Mam dość resetowania ip przez wyłączanie modemu. Dodam jeszcze że resetowałem system i wcześniej działał, a i jeszcze jedno, w opcjach internetowych, tam gdzie jest zmień ustawienia karty sieciowej miałem przed resetem połączenia lan z routerem, a teraz mam z kartą sieciową Realtek RTL8168D. Więc może w tym jest problem. Z góry dzięki o pomoc. PS: Sorry za refresh. Last edited by Arek223; 25.02.2011 at 12:33. Reason: Błąd |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|