|
|||
|
|||
![]()
Witam,
Posiadam router WAG54G2, niestety nie ma go na liście obsługiwanych routerów, i teraz mam pytanie, jak samemu można skonfigurowac reconnect routera którego nie ma na liście ? Z góry wielkie dzięki . Pozdrawiam, |
|
|||
|
|||
![]()
Nie ma możliwości dodawania swoich metod do listy routerów.
Aby skonfigurować własny router/modem, który nie widnieje na liście trzeba użyć Nagrywania ponownego połączenia. Ta opcja widnieje w Konfiguracji FengShui (widok prosty). Za pomocą tego narzędzia nagrywamy sekwencję czynności, które należy wykonać by rozłączyć i połączyć ponownie połączenie z Internetem. Potem JDownloader wykorzysta nagranie za każdym razem, gdy zajdzie potrzeba zmiany adresu IP. |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
i nie mam go na liscie ;/ (sa podobne ale na zadnej nie dziala) a tej opcji FengShui nie widze mam Jdownloadera 0.5.917 gdzie ona jest ?? i mam gdzies wpisac login i haslo z neostrady ?? bo koło tych okien (Wybierz router, przenies ip, utworz skrypt...) podaje login i haslo do routera! ?? |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Co do WAG54GS nie mam pewności ale tez powinien działać! Pozdrawiam Last edited by karpik1982; 04.06.2009 at 20:03. |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|