|
|||
|
|||
![]()
Witam, otóż mam pewien problem.
Dokładnie od dzisiaj jDownloader zaczął sprawiać małe problemy. Warto dodać, że jeszcze wczoraj wszystko chodziło bez zarzutu. Zaczęło się od problemów z ponownym połączeniem internetu. Bardzo długo trwało, robiło się kilka razy, aż w końcu wyskoczył komunikat, że trzeba je skonfigurować od nowa. Wybrałem router, powpisywałem dane, ale problem nadal został. Przeinstalowałem program - nadal to samo. Warto dodać, że pojawiły się jeszcze sytuacje, kiedy następuje oczekiwanie, to 30 sekundowe, potem wpisanie kodu i zawsze po tym pojawiało się pobieranie. Kilka razy wskakiwał mi status "Pobieranie" i nic się nie działo. Problem też w tym, że nie pamiętam, czy konfigurowałem program jakimś skryptem z forum, czy wybrałem z listy router Edimax AR 7084A, a sam mam Edimax AR 7084gA, więc nie wiem czy to też może być przyczyną. Pytanie brzmi - czy to jakaś usterka programu? Co zrobić, żeby naprawić to ponowne łączenie internetu. Mam najnowszą wersję jDownloader'a, internet w Netii, router j.w. Edimax AR 7084gA, Windows XP. Z góry dziękuję za jakieś rady. Pozdrawiam. |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|