JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1961  
Old 01.02.2016, 18:46
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,060
Default

@fidorulz: can you please export your filters and send them to support@jdownloader.org
They should still work as before. Please send the filters (either exported or screenshots) and example links to support@jdownloader.org
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #1962  
Old 01.02.2016, 19:57
fidorulz fidorulz is offline
Junior Loader
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 10
Default

Quote:
Originally Posted by raztoki View Post
@fidorulz
you don't need to use filters for that
settings > plugins > youtube.com > uncheck the first subtitle checkbox && images uncheck them all.
delete old linkfilters.
= done!


raztoki
thanks that worked
Reply With Quote
  #1963  
Old 01.02.2016, 20:46
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,060
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@fidorulz: can you please export your filters and send them to support@jdownloader.org
They should still work as before. Please send the filters (either exported or screenshots) and example links to support@jdownloader.org
please do this, so I can fix the bug!
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #1964  
Old 01.02.2016, 21:18
fidorulz fidorulz is offline
Junior Loader
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
please do this, so I can fix the bug!
screenshot has been sent. I only have one filter
Attached Thumbnails
1.jpg  
Reply With Quote
  #1965  
Old 02.02.2016, 01:51
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,636
Default

@fidorulz
best bet is to right click on that rule and export (in table view), and email it to jiaz. screen shot can only determine so much.

raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #1966  
Old 02.02.2016, 08:49
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,060
Default

Thanks for the rule. It works fine on my system. Would be nice if you can test if it works again on your system as well.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #1967  
Old 02.02.2016, 12:20
Patr100 Patr100 is offline
JD VIP
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 498
Default

I installed it (on an external disk) and it works on my main PC but now I cannot get it to launch at all on my other PC. The jdlock and output.log files are created but nothing else happens. I tried a reboot but no better. It does not show up in task manager as running at all.

Quote:
JarHandlerWorkaroundOracle:setURLStreamHandlerFactory
JarHandlerWorkaroundOracle:replaceLauncherFactory
JarHandlerWorkaroundOracle:replaceURLClassPath
JarHandlerWorkaroundOracle:replacejarHandler
JarHandlerWorkaroundOracle:replaceLoaders:3
JarHandlerWorkaroundOracle:replaceLoader:0:handler
JarHandlerWorkaroundOracle:replaceLoader:0:handler:jar:file:/E:/JDownloader/.install4j/i4jruntime.jar!/
JarHandlerWorkaroundOracle:replaceLoader:1:handler
JarHandlerWorkaroundOracle:replaceLoader:1:handler:jar:file:/E:/JDownloader/JDownloader.jar!/
Reply With Quote
  #1968  
Old 02.02.2016, 12:29
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,060
Default

I can offer you a teamviewer session to check why it does not run on the other computer. Just contact us via support@jdownloader.org
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #1969  
Old 02.02.2016, 17:02
Patr100 Patr100 is offline
JD VIP
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 498
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
I can offer you a teamviewer session to check why it does not run on the other computer. Just contact us via support@jdownloader.org
thanks but as I stated previously, I do not do TV sessions. I would rather be given some indicators as to why it is not working so I can fix it myself.
Reply With Quote
  #1970  
Old 02.02.2016, 20:25
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,060
Default

start it manually with
pathto/java.exe -jar pathto/JDownloader.jar
and when it no longer does anything, copy the output from console + zip the logs folder and send to support@jdownloader.org
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #1971  
Old 02.02.2016, 22:15
Patr100 Patr100 is offline
JD VIP
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 498
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
start it manually with
pathto/java.exe -jar pathto/JDownloader.jar
and when it no longer does anything, copy the output from console + zip the logs folder and send to support@jdownloader.org
I wont be able to try anything now for a week as I am no longer using that PC.
Just launched it ok on my main PC.
Reply With Quote
  #1972  
Old 03.02.2016, 10:12
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,060
Default

@Patr100: no problem, just trying to help. Provide feedback when you are at that computer again
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #1973  
Old 05.02.2016, 13:55
testtest12 testtest12 is offline
Super Loader
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 26
Default

i wonder the difference between Double WEBM options as seen in the attachment at the utube settings menu.
Attached Images
File Type: png 2webm.png (28.6 KB, 86 views)
File Type: png 2webm-sizes.png (24.0 KB, 84 views)
Reply With Quote
  #1974  
Old 05.02.2016, 15:11
coalado's Avatar
coalado coalado is offline
JD Manager
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,981
Default

testtest12:
Different Audio Streams. I will add the audio qquality with the next update
__________________
Reply With Quote
  #1975  
Old 06.02.2016, 18:53
testtest12 testtest12 is offline
Super Loader
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 26
Default

Quote:
Originally Posted by coalado View Post
testtest12:
Different Audio Streams. I will add the audio qquality with the next update
thatd be good. the one is vorbis 44.1khz the other one Opus 48khz.
thanks for clarification.
Reply With Quote
  #1976  
Old 07.02.2016, 20:14
Patr100 Patr100 is offline
JD VIP
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 498
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@Patr100: no problem, just trying to help. Provide feedback when you are at that computer again
Back at my other computer, JD2 on the external disk seems to have launched OK for now . I will monitor it.
Reply With Quote
  #1977  
Old 08.02.2016, 13:14
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,060
Default

__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #1978  
Old 09.02.2016, 21:59
carriellbee
Guest
 
Posts: n/a
Default 'Download entire playlist' selected but only one link is added to LinkGrabber

I am using JDownloader 2 BETA and I just discovered this feature which would be amazing but it won't work for me. I don't think I am doing anything wrong, but it is possible.

Steps I've taken:

On playlist webpage, right click on one of the videos in the playlist.

When popup dialog box appears, select 'download entire playlist.'

Only the video that I right-clicked on is added to LinkGrabber.

In Settings > Plugins > youtube.com I changed "If Link contains Video & Play-List information from 'Ask me' to 'Process full Play-List/Channel-List.'

On playlist webpage, right click on a different video in the playlist.

Only the video that I right-clicked on is added to LinkGrabber.

I've tried this with 10 different videos in the playlist.

The log which is related to this issue is:

09.02.16 11.49.38to09.02.16 12.20.21 jdlog://3985011113541/

Thank you.

Last edited by carriellbee; 09.02.2016 at 23:44.
Reply With Quote
  #1979  
Old 10.02.2016, 08:56
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,060
Default

Can you please provide example links?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #1980  
Old 11.02.2016, 12:20
Ver Greeneyes
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hi, just updated to the latest version of JDownloader, and I can't seem to download the highest quality version of **External links are only visible to Support Staff**this video. It just keeps switching between "Running" and "Download", never actually getting anywhere. Other variants seem to work fine, only the variant listed as "720p H264-Video 192kbit AAC-Audio" has this problem. Not sure if this is a recent regression or if there's something odd about the video, but it plays fine at that quality on Youtube.

Here's a log that should show it stopping and starting:
11.02.16 12.15.05 <--> 11.02.16 12.16.01 jdlog://4269011113541/
Reply With Quote
  #1981  
Old 12.02.2016, 06:25
nolimit5005
Guest
 
Posts: n/a
Default

Recently, Jdownloader started to act weird. When I add a YouTube link to the grabber, I get unknown file size, and when I try to download it, I get host offline in the status.

Here is a pic.


Last edited by nolimit5005; 12.02.2016 at 06:28.
Reply With Quote
  #1982  
Old 12.02.2016, 08:44
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 71,547
Default

Log please ...
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
Reply With Quote
  #1983  
Old 12.02.2016, 10:13
nolimit5005
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by pspzockerscene View Post
Log please ...
12.02.16 11.02.09 <--> 12.02.16 11.08.43 jdlog://5871111113541/
Reply With Quote
  #1984  
Old 12.02.2016, 12:20
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,060
Default

@Ver Greeneyes:
Log shows network and server issues. I suggest to reduce max connections and rightclick reset. Looks like the server does not like that you try with 8 connections. Set max connections to 1
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #1985  
Old 12.02.2016, 12:21
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,060
Default

@nolimit5005: network issues. either overloaded service or firewall/av are messing with the connection.
r6---sn-uxaxjvhxbt2u-j5p6.googlevideo.com/213.158.178.17:443|connect timed out
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #1986  
Old 12.02.2016, 12:53
nolimit5005
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@nolimit5005: network issues. either overloaded service or firewall/av are messing with the connection.
r6---sn-uxaxjvhxbt2u-j5p6.googlevideo.com/213.158.178.17:443|connect timed out
Thanks. You are right there was an access list on the router that was blocking Jdownloader from working properly; I removed it and now it is working like a charm.
Reply With Quote
  #1987  
Old 12.02.2016, 12:58
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,060
Default

Thanks for the feedback!
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #1988  
Old 12.02.2016, 13:48
Ver Greeneyes
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@Ver Greeneyes:
Log shows network and server issues. I suggest to reduce max connections and rightclick reset. Looks like the server does not like that you try with 8 connections. Set max connections to 1
Odd, but thanks for the feedback. I wonder if it uses a different kind of server for the highest quality option on this particular video? 8 connections works fine for every other video, and all other quality options on that video.

Edit: It seems to be downloading okay now with 8 connections - must have been a transient thing. Still odd.
Reply With Quote
  #1989  
Old 12.02.2016, 13:53
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,060
Default

Thanks for the feedback. Servers also have limits. Browser normally only opens 1 connection
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #1990  
Old 13.02.2016, 12:32
Ver Greeneyes
Guest
 
Posts: n/a
Default

Two more issues:

1) The plugin seems to prefer 720p over 720p60 (**External links are only visible to Support Staff**an example). It does prefer 1080p60 over 1080p.

2) For videos released close to the end of a year, it seems to do some faulty rounding - 2015-12-28 becomes 2016-12-28 (**External links are only visible to Support Staff**an example).

Both of these are a minor annoyance once you know about them - the first means I have to go through the list and change them over to the 720p60 variants, the second means I have to correct the filenames so they sort properly.

Edit: Maybe useful for testing, the filename format I use for the Youtube plugin is "*username* - *date_time[YYYY-MM-dd_HH-mm]* - *videoname* (*quality*).*ext*" (without the quotes), though the hour and minutes always seem to be 0 recently (I'm pretty sure they worked at one point, but I don't know when they stopped working).

Last edited by Ver Greeneyes; 13.02.2016 at 12:38.
Reply With Quote
  #1991  
Old 14.02.2016, 13:42
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,060
Default

Will check on Monday and provide feedback as soon as possible
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #1992  
Old 16.02.2016, 15:45
Ver Greeneyes
Guest
 
Posts: n/a
Default

Any luck? Thanks for looking into it by the way
Reply With Quote
  #1993  
Old 16.02.2016, 16:04
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,060
Default

Still other stuff on my todo list, will check asap, I promise
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #1994  
Old 16.02.2016, 21:06
wahnsinn wahnsinn is offline
JD Alpha
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 20
Default

This may be stupid of me to ask, but does youtube (or the yt plugin) cap the download speed towards the end of large video files?
Im downloading some videos of 3-5 GB each and Ive noticed my speed is fine [~450 KB/sec, not maxing my line, but fine] for the first 90%, but then the last 10% are restricted (about 50 KB/sec), effectively adding an hour or so per file. It's an inconvenience, nothing else, but I'd like to know if it's a bug, a temporary issue, or just "normal" now. I also noticed jdownloader wants me to buy a YT premium account, however the link it gives me leads nowhere. So yeah. Essentially this is me just going 'derp' and asking, rather than dying ignorant

Appreciate any help + all the work you guys are doing, tyvm
Reply With Quote
  #1995  
Old 17.02.2016, 00:18
leoxtg2
Guest
 
Posts: n/a
Default Choose audio quality of videos

Hi everybody, first of all, english is not my first language so forgive me if I make some mistakes.

I want to know if its possible to choose the audio quality of a Youtube video in JDownloader.

For example, 720p with 128kbps audio or 480p with 256kbps, like that.

Because everytime it chooses automatically.

Thanks!
Reply With Quote
  #1996  
Old 17.02.2016, 00:29
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 71,547
Default

?
Better problem description please.
You can chose everything in the youtube.com plugin settings and our plugin should grab exactly what you selected as long as that exists.
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
Reply With Quote
  #1997  
Old 17.02.2016, 01:38
leoxtg2
Guest
 
Posts: n/a
Default



Why I cant choose 720p WITH 128kbit audio??
Reply With Quote
  #1998  
Old 17.02.2016, 02:22
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 71,547
Default

Because it is not available on the YouTube servers.
You can only chose what's available.
Apart from that, you can still download everything and them mux together your wished-formats.

GreeZ psp
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
Reply With Quote
  #1999  
Old 17.02.2016, 08:46
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,060
Default

@wahnsinn: youtube limits speed to match the actual bitrate of the streams. why deliver faster and waste traffic/bandwidth.
@leoxtg2: can you provide example link, then we can check and tell you
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #2000  
Old 17.02.2016, 15:22
testtest12 testtest12 is offline
Super Loader
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 26
Default

Quote:
Originally Posted by coalado View Post
testtest12:
Different Audio Streams. I will add the audio qquality with the next update
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Thanks for Successful update.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 20:33.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.