JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12.04.2010, 03:30
emooomutooo
Guest
 
Posts: n/a
Arrow Betik istek bölümü

arkadaşlar forumda aradım bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

airties_ap-301

Last edited by Freeloader; 03.10.2010 at 03:30.
  #2  
Old 13.04.2010, 19:13
buggsy buggsy is offline
BugMeNot Account
 
Join Date: Mar 2009
Location: everywhere/nowhere
Posts: 1,103
Angry airties rt-104 modem resetleme

hertürlü yolu denedm.50 den fazla site ye baktım ama nafile.bu modem resetlenmiyor.kendim oluşturdum hazır ayarlar falan denedim olmadı olmadı.denemediğim script kalmadı.3 farklı batch denedim onlarda yapamadı.bu modem nasıl reset olacak.delirecem sabahtan beri yoruldum ya.:outch:

Last edited by Freeloader; 13.04.2010 at 19:43.
  #3  
Old 13.04.2010, 19:42
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Sohbete uğra buggsy
  #4  
Old 18.04.2010, 22:20
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default Betik isteklerinizi ve problemlerinizi bu konu altında paylaşın!!!

Betik isteklerinizi ve problemlerinizi bu konu altında paylaşın!!!

Önce JDownloader'ın kaydedicisini deneyin eğer olmuyorsa betiğinizi arşivimizden arayın.

Eğer yine olmuyorsa sohbet odamıza başvurun.

Last edited by Freeloader; 18.04.2010 at 22:30.
  #5  
Old 18.04.2010, 22:32
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Kaydediciyi denedin mi

http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=3307

eğer olmuyorsa online desteğe başvurun.
  #6  
Old 20.04.2010, 16:37
lestat
Guest
 
Posts: n/a
Default

Airties RT-103

Firmware Sürümü: 1.3.25

İle uyumlu Reset Dosyası. **External links are only visible to Support Staff**Buyrun
  #7  
Old 05.05.2010, 13:03
speedylive
Guest
 
Posts: n/a
Default

arkadaşlar bende sagem fast 1200 model router modem var ama bir türlü JDownloader da tekrar bağlan betiği yaratamadım modem arayüzü yok 192.168.1.1 modem ıp si ama arayüzü olmadığı için ıp den bağlanamıyorum program cd si war pc ye kurdum ordan reset atıp betik yaratmak istedim ama oda olmadı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
  #8  
Old 05.05.2010, 13:33
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by speedylive View Post
arkadaşlar bende sagem fast 1200 model router modem var ama bir türlü JDownloader da tekrar bağlan betiği yaratamadım modem arayüzü yok 192.168.1.1 modem ıp si ama arayüzü olmadığı için ıp den bağlanamıyorum program cd si war pc ye kurdum ordan reset atıp betik yaratmak istedim ama oda olmadı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Bu bir çevirmeli USB modem Burada anlatılanmaları uygulayın http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=1664
  #9  
Old 05.05.2010, 20:29
speedylive
Guest
 
Posts: n/a
Default

[SOLVED]

Freeloader
JD-Supporter arkadaşım çok teşekkür ederim üstadım inanın bu benim modemi aramadığım girmediğim site denemediğim yöntem kalmamıştı ama arkadaşımız imdadıma yetişti ve uzun bir çalışmanın ardından mutlu sona ulaştık kendisine çok teşekkür ederim başarılarının devamını diliyorum iddaa ediyorum sagem fast 1200 modelin tekrar bağlan betikleri başka hiç bir sitede yoktur

Last edited by Freeloader; 02.06.2010 at 10:39.
  #10  
Old 06.05.2010, 03:16
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by speedylive View Post
Freeloader
JD-Supporter arkadaşım çok teşekkür ederim üstadım inanın bu benim modemi aramadığım girmediğim site denemediğim yöntem kalmamıştı ama arkadaşımız imdadıma yetişti ve uzun bir çalışmanın ardından mutlu sona ulaştık kendisine çok teşekkür ederim başarılarının devamını diliyorum iddaa ediyorum sagem fast 1200 modelin tekrar bağlan betikleri başka hiç bir sitede yoktur
sağol ,

daha evvelden sağolsun meric',n verdiği telnet scripter ile hallettik problemi
http://board.jdownloader.org/showpos...0&postcount=11

By modemde web arayüzü yok arkadaşlar haberiniz olsun , modem arayüzüne java ile yazılmış bir program ile ulaşılabiliniyor. Çevirmeli modem değilmiş.

haberiniz olsun telnet scripter ile kendinizde yapabilirsiniz
  #11  
Old 17.05.2010, 04:03
h_ive3
Guest
 
Posts: n/a
Default

arkadaşlar geçtiğimiz ay pc'yi yenilediğim için yeni modem almak zorunda kalmıştım, modemin modeli TENDA D840R ADSL2+Router
ne kadar aradıysam da tekrar bağlan betiğini bulamadım... kendim yaratmaya çalıştığımda da kullanıcı adını ve parolayı doğru yazdığım halde kabul olmuyor ve yaratamıyorum :( doğru düzgün indirme yapamıyorum 1 aydır :( lütfen yardım edin, teşekkürler..
  #12  
Old 21.05.2010, 01:44
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by h_ive3 View Post
arkadaşlar geçtiğimiz ay pc'yi yenilediğim için yeni modem almak zorunda kalmıştım, modemin modeli TENDA D840R ADSL2+Router
ne kadar aradıysam da tekrar bağlan betiğini bulamadım... kendim yaratmaya çalıştığımda da kullanıcı adını ve parolayı doğru yazdığım halde kabul olmuyor ve yaratamıyorum :( doğru düzgün indirme yapamıyorum 1 aydır :( lütfen yardım edin, teşekkürler..
İntenet tarayıcından modem ayarlarına girmeye çalıştığında kullanıcı adı ve parolanı kabul ediyor mu? emin misin?
  #13  
Old 21.05.2010, 01:51
ali1991
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
İntenet tarayıcından modem ayarlarına girmeye çalıştığında kullanıcı adı ve parolanı kabul ediyor mu? emin misin?
[SOLVED]
yazıyorum tekrar istiyor benden kullanıcı adı ve şifremi...

Last edited by Freeloader; 02.06.2010 at 10:35.
  #14  
Old 21.05.2010, 02:15
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by ali1991 View Post
yazıyorum tekrar istiyor benden kullanıcı adı ve şifremi...
o zaman doğru kullanıcı adı ve parolasını öğrenmelisin.

Google kullanarak araştır

kullanıcı adı: admin
parola: 1234

şeklinde dener misin.
  #15  
Old 21.05.2010, 23:02
ali1991
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
o zaman doğru kullanıcı adı ve parolasını öğrenmelisin.

Google kullanarak araştır

kullanıcı adı: admin
parola: 1234

şeklinde dener misin.
verdiğin kullanıcı adı ve şifreyle girildi kardeşim sağolasın...tekrar bağlan betiğide oluşturulde kayıtta ettim...fakat 1 part iniyo ondan sonra 5 dakika geri sayıma geçiyo tekrar bağlan devreye giriyo sonrada başarısız diyo ve neticede yine bekliyorum...ne yapmalı
  #16  
Old 21.05.2010, 23:04
ali1991
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
o zaman doğru kullanıcı adı ve parolasını öğrenmelisin.

Google kullanarak araştır

kullanıcı adı: admin
parola: 1234

şeklinde dener misin.

verdiğin kullanıcı adı ve şifre ile oldu,betik oluşturuldu ve kayıt ettim...1 part iniyo 2. sine geçiyo 5 dakika geri sayım başlıyo tekrar bağlan devreye giriyo fakat başarısız diyor yani yine bekliyorum...
  #17  
Old 20.07.2010, 01:49
XinT
Guest
 
Posts: n/a
Exclamation Huawei modem betigi

arkadaşlar huawei modem betigi varmıydı elinizde fazla zamanım olmadıgın dan forum araştıramadım cok fazla ama baktım bulamadım
yardımcı olurmusunuz

Bulursanız yada varsa ozelden msj atarsanız sevinirim:outch:
  #18  
Old 30.07.2010, 18:25
kurt_22
Guest
 
Posts: n/a
Default motorola svg 1501 Betik varmı?

slm arkadaşlar motorola svg 1501 cablo modem için betik varmı?
  #19  
Old 18.08.2010, 15:57
halukthebalik
Guest
 
Posts: n/a
Default

degerli arkadaslar,

zoom*4 (1 ethernet ve 1 usb cikis) modemimi türlü uğraşmalarıma, okumama, defalarca denememe rağmen otomatik resetlemeyi başaramıyorum. herşeyi dogru yaptigimi düsünmeme ragmen, betik olustur dedigimde localhost 8972 ye yonlendiriliyorum... bana yol gosterecek arkadaslara simdiden cok tesekkur ederim...:)
saygilar.

haluk
  #20  
Old 24.08.2010, 18:06
Dword
Guest
 
Posts: n/a
Default

Merhaba arkadaşlar.

Aynı @halukthebalik'ın da dediği gibi Zyxel P660-RU T1 v2 marka modemle aynı sorunu yaşıyorum.

Router IP'si 192.168.1.1 olduğu halde bağlanma scripti oluştururken aşağıdaki adresle bağlanmaya çalışıyor.
Code:
**External links are only visible to Support Staff**
Ekran görüntüsü ekteki gibi.

BU sayfadaki scripti kullanıyorum. Daha önceden de bunu kullanıyorsum ve oluyordu.

Modemin Firmware'ını yükseltmiştim (V3.40(ALT.3) |07/15/2009) belki script ondan uymuyor olabilir.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Saygılar.
Attached Images
File Type: jpg 2010-08-24_180226.jpg (28.9 KB, 437 views)

Last edited by Dword; 24.08.2010 at 18:09.
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 05:39.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.