JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07.01.2012, 09:12
Trisghur876
Guest
 
Posts: n/a
Exclamation bitshare.com / Plugin defekt

Hi, im Jdownloader funktioniert das bitshare Plugin nicht mehr und da ich via Browser von bitshare aus unerklärlichen Gründen (Captcha) auch nicht downloaden kann bitte um Aktualisierung dieses Plugins.

p.s. Wie lange wird es ungefähr dauern bis es aktualisiert wird im JD ?
danke schonmal ^^

Beispiellinks:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Last edited by Jiaz; 07.01.2012 at 10:05.
Reply With Quote
  #2  
Old 07.01.2012, 10:04
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

auf nächstes plugin update warten
update sollte am we live gehen
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #3  
Old 07.01.2012, 10:39
celerondude celerondude is offline
Banned
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 165
Default

Quote:
Originally Posted by paul9750 View Post
Hi, im Jdownloader funktioniert das bitshare Plugin nicht mehr und da ich via Browser von bitshare aus unerklärlichen Gründen (Captcha) auch nicht downloaden kann bitte um Aktualisierung dieses Plugins.

......
das war ein fehler seitens bitshare,(funktioniert jetzt wieder)
egal wie oft du das richtige captcha eingegeben hast die antwort war immer "das captcha ist falsch".
da hätte auch Jiaz nichts am plugin ändern können da der jd die selbe antwort bekommt.
kannst du es nicht im browser laden gehts auch mit keinem downloader.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 23:54.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.