JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #341  
Old 24.07.2017, 17:51
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

We are in contact via Ticket/Email. The logins are invalid in browser as well. I suggested to try password change or contact their support.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #342  
Old 24.07.2017, 17:53
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

Quote:
Originally Posted by timaloy1 View Post
also i get onto the rapidagtor site no problem's using the user name (my email) and the password they sent me
We were in contact and I tested your logins twice and always failed to login.When you say you can easily login at their website then you must be using different logins than those you provided in the e-mails because those didn't work at all.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #343  
Old 20.09.2017, 10:34
Hermanch Hermanch is offline
Ultra Loader
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 46
Default

[Solution (albeit a crap one)]: try limiting the speed. I'm getting stable downloads at about 800K (single thread). If that won't stick keep reducing it.

Then try increasing the chunks and upping the limit.

I figured this out using Microsoft Edge which, unlike Jdownloader & Firefox, works fine, but restricts each thread to 755-790K.

Pretty shoddy for a premium service.


Quote:
Originally Posted by harrydogg View Post
I'm having similar issues as miketee (i specifically registered here because of rapidgator issue with JD2)

Premium rapidgator account
Firewall disabled
Max chunk test from 1 to 20
Max Simultaneous download set to 1

no matter what settings I use after downloading a bit, it stops (green icon with !) and 5 min wait. I have to stop and start the download again for it to continue. After a bit it stops again, and I have to stop & start. repeat till download is done.

I don't have this issue with downloads from browser.

Last edited by Hermanch; 23.09.2017 at 01:22.
Reply With Quote
  #344  
Old 24.09.2017, 14:20
phb phb is offline
Modem User
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 3
Default Valid premium account is shown as expired

Hi, somehow jdownloader doesn't recognise my valid premium account. It shows that the account is expired although the account is still valid, I can use premium downloading via browser and the password I have also double checked. Was there any update corrupting this plugin recently?
Reply With Quote
  #345  
Old 24.09.2017, 14:35
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is online now
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 6,218
Default

Please upload the log with debug mode enabled in advanced settings.
__________________
FAQ: How to upload a Log
Reply With Quote
  #346  
Old 24.09.2017, 14:49
phb phb is offline
Modem User
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 3
Default

I hope this is correct:
I need support! This is my log id: jdlog://3582614015941
Reply With Quote
  #347  
Old 26.09.2017, 11:51
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

@phb: log does not contain any account activity.
Make sure to enable debug mode in Settings-Advanced Settings, search for debug, enable log debug and restart JDownloader
then remove/add the account again. After error, create new log and provide logID
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #348  
Old 26.09.2017, 23:46
phb phb is offline
Modem User
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 3
Default

After deleting the account and setting it up again it worked.
Reply With Quote
  #349  
Old 27.09.2017, 10:30
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

@phb: thanks for the feedback! when it happens again, please provide new log
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #350  
Old 27.09.2017, 20:16
Malpholio Malpholio is offline
Mega Loader
 
Join Date: May 2014
Posts: 69
Default

I've just started seeing a problem with Rapidgator when trying to download multiple files on a premium account.

Sometimes it will start downloading one, sometimes two files, but sometimes it won't even download one before I get a "server says please wait" message and times out for an hour. Removing and re-adding the account will clear the message, but again trying to run multiple downloads causes the error to happen again.

27.09.17 17.43.28 <--> 27.09.17 17.48.48 jdlog://5115614015941/

I've tried disabling the API setting but once I complete the login catchpa it tells me the account is expired and asks if I want to renew.

Using a browser I can run multiple downloads without an issue.
Reply With Quote
  #351  
Old 27.09.2017, 20:26
lifetalk lifetalk is offline
Junior Loader
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 14
Default

Quote:
Originally Posted by Malpholio View Post
I've just started seeing a problem with Rapidgator when trying to download multiple files on a premium account.

Sometimes it will start downloading one, sometimes two files, but sometimes it won't even download one before I get a "server says please wait" message and times out for an hour. Removing and re-adding the account will clear the message, but again trying to run multiple downloads causes the error to happen again.

27.09.17 17.43.28 <--> 27.09.17 17.48.48 jdlog://5115614015941/

I've tried disabling the API setting but once I complete the login catchpa it tells me the account is expired and asks if I want to renew.

Using a browser I can run multiple downloads without an issue.
I can confirm this is happening right now. Their API is expiring sessions very quickly (sometimes right after generating it, sometimes within 1 or 2 uses). Hopefully they can sort this out soon.
Reply With Quote
  #352  
Old 27.09.2017, 20:58
Malpholio Malpholio is offline
Mega Loader
 
Join Date: May 2014
Posts: 69
Default

Thanks Lifetalk, I had a suspicion it might be an RG caused issue given it just suddenly stopped working properly after I'd been running jdownloader for a while.

Edit
Never mind, spoke to soon.

Last edited by Malpholio; 27.09.2017 at 22:44.
Reply With Quote
  #353  
Old 28.09.2017, 03:22
FSchmertz FSchmertz is offline
JD Addict
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 165
Default

Same problem here, I contacted their customer support 'cause it's clearly a problem on their side.

Note that going to "settings" and then doing a "refresh" for RG usually clears this problem and allows downloads again (until it starts happening again, which is usually rather soon)

Last edited by FSchmertz; 28.09.2017 at 03:32.
Reply With Quote
  #354  
Old 28.09.2017, 09:40
Malpholio Malpholio is offline
Mega Loader
 
Join Date: May 2014
Posts: 69
Default

Refresh is worthy trying, but it may not clear the error, in my case the only way to clear it is to remove and re-add the account. Or wait an hour

Edit
Just found out that my mistake was using the refresh button at the bottom of the account settings window, right clicking and selecting refresh does clear it.

Last edited by Malpholio; 28.09.2017 at 12:10.
Reply With Quote
  #355  
Old 28.09.2017, 15:57
lifetalk lifetalk is offline
Junior Loader
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 14
Default

I have received confirmation from RG that they are aware of this bug and fixing it.

And trying now, I see that it appears to be fixed.
Reply With Quote
  #356  
Old 28.09.2017, 17:33
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

@lifetalk: thanks for the confirmation.
I'm confident they will have it fixed soon.

Disable/enable the account to avoid waiting time. this will cause fresh login on account
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #357  
Old 28.09.2017, 20:26
FSchmertz FSchmertz is offline
JD Addict
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 165
Default

Quote from response from RG Support:

Quote:
Hello,

Thank you for information. We are working on this issue.
It will be fixed soon.
We are sorry for the inconvenience

If you have any further questions, please let me know.

Kindest regards,
Rapidgator support representative.
Arina.
And btw, it doesn't appear to be fixed yet

In fact, I can't even get into their site right now

Last edited by FSchmertz; 28.09.2017 at 20:32.
Reply With Quote
  #358  
Old 28.09.2017, 20:58
FSchmertz FSchmertz is offline
JD Addict
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 165
Default

Now I ran a proxy and it seems that only I (on Verizon FIOS) am having issues assessing the RG site!

P.S. I ran a traceroute and you can't get there from FIOS! :(

Last edited by FSchmertz; 28.09.2017 at 21:55.
Reply With Quote
  #359  
Old 29.09.2017, 12:02
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

I got first feedback that indicates they solved the issue. Any feedback here?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #360  
Old 29.09.2017, 12:23
Malpholio Malpholio is offline
Mega Loader
 
Join Date: May 2014
Posts: 69
Default

It's been working for me since FSchmertz posted they'd fixed it.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 18:15.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.