JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04.08.2019, 10:37
Iskelderon's Avatar
Iskelderon Iskelderon is offline
Giga Loader
 
Join Date: Aug 2018
Location: Europe
Posts: 97
Default DaddyScriptsDaddysLinkProtector works in debug, but fails in production

Launching a debug version of the latest source in Eclipse prompts a password dialog for **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** as it should, but using a recently freshly installed and always updated version (JD site's Windows installer) parses the link and immediately defaults to a "wrong password" error without any prompt. Silent mode is off in both, so that shouldn't interfere either. I update my JD regularly and did so again before posting this to confirm that the problem is absolutely current.
Correct password for the example link above is qebe
Reply With Quote
  #2  
Old 05.08.2019, 11:52
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 65,502
Default

You've made a little misstake in GenericRedirectors and I've found the cause of the reported issue. wait for next plugin update or see the svn changes
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #3  
Old 05.08.2019, 13:47
Iskelderon's Avatar
Iskelderon Iskelderon is offline
Giga Loader
 
Join Date: Aug 2018
Location: Europe
Posts: 97
Default

Thanks!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 12:36.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.