JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 28.07.2010, 17:48
RockinJD
Guest
 
Posts: n/a
Default

Scooby, almost always they mean a complete post. Although the section you posted shows the error, they have no idea what happened before that could have caused the issue. Take a peak at drbits signature, and upload a complete log.

RockinJD
  #22  
Old 28.07.2010, 21:43
scoobysnack scoobysnack is offline
Junior Loader
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 14
Default

thanks for that RockinJD. Here's the loglink

http://jdownloader.org/pastebin/7733
  #23  
Old 28.07.2010, 22:30
jonn
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs down Same problem with me from yesterday

Hi,

I am getting the Invalid account problem from yesterday... it was working smoothly till the day before, this has started happening all of a sudden.

And when I tried logging in from Web browser, it tell me, 'Too many failed attempts to login from this IP address. Try again in 10 minutes.'

This use to happen before too & it had fixed itself about 3 weeks back, but seems to have come back... dont know if its a Hotfile issue or JD issue...

Thanks
Jonn
  #24  
Old 29.07.2010, 01:14
drbits's Avatar
drbits drbits is offline
JD English Support (inactive)
 
Join Date: Sep 2009
Location: Physically in Los Angeles, CA, USA
Posts: 4,437
Default

Jonn,

Your message leaves out all of the important information. Read the Bug Report Forum rules.
You need to supply sample links and upload a log.
You should at least have told us what host you are talking about.

Try unplugging your router from the data source and plugging it back in.
__________________
Please, in each Forum, Read the Rules!.Helpful Links. Read before posting.
  #25  
Old 29.07.2010, 20:29
m1984s
Guest
 
Posts: n/a
Default

Having the same issue as jonn with hotfile 'Too many failed attempts to login from this IP address. Try again in 10 minutes.'. Coulid there be a problem with jdownloader causing login errors whilst trying to connect to hotfile.

http://jdownloader.org/pastebin/7798

Last edited by m1984s; 29.07.2010 at 20:31. Reason: added log file
  #26  
Old 29.07.2010, 20:47
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,085
Default

Hmmm.

JD logs in for every file that it downloads via premium BUT the message says "too much failed attempts".
JD will only log in for every link if it "knows" that the account is valid.

I think hotfile also deactivates accounts that are valid and used by JD.
If this is true the hotfile JD premium support wouldn't be possible anymore...if hope it's not.

GreeZ pspzockerscene
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
  #27  
Old 29.07.2010, 20:49
aramiskane
Guest
 
Posts: n/a
Default Hotfile invalid account error

I did a forum search, but there was no clear answer, on this problem, and none recently but I will give as much info as possible

my set-up is simple

1mb connection to router wireless to my computer g-range currently

operating system - windows 7 ultimate
antivirus firewall - microsoft essentials

all legit software

firewall open for specific programs

occasional problems with jdownloader but nothing big, all fixed myself, and this is usually when i forget to renew my rapidshare account

I have a premium rapidshare account that works fine, wish I will be running until renewal and never renew again

hence moving to hotfile

the hotfile was working fine for a while a few weeks, last couple days or week it had occasional problems where the paid account would not work, and i would get captcha's

currently it shows as a invalid account

and im in Uk
  #28  
Old 29.07.2010, 23:41
scoobysnack scoobysnack is offline
Junior Loader
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 14
Default

i think i know what's causing these problems.

firstly it appears that Hotfile has been placed on the IWF list. therefore all traffic to the site is routed through an invisible proxy.

because all users go through this proxy they all appear to be coming from the same address. Hotfile claims it works from cookies and NOT ip addresses but clearly they are blocking multiple account logins from the same address. this explains why its near-impossible to authenticate into Hotfile

JD in its premium section attempts to login to the Hotfile account using HTTP and therefore the account access is not permitted.

if you're not logged into Hotfile in or out of JD then you can only get free access to Hotfile.

to 'solve' this problem i did a few things.

since its also impossible to login to the Hotfile.com site via HTTP, i tried using HTTPS and it worked fine. from there its still problematic to download HTTP Hotfile links. to get around this i simply changed each HTTP link to a HTTPS and downloaded though FlashGet.

as far as JD is concerned, its impossible to do anything until the premium section manages to login to the user's Hotfile account. this can only truly be done using HTTPS but can also be done purely by chance using JDs default HTTP login. if that's ever successful you can add HTTPS Hotfile links and they will download perfectly bypassing the proxy. Bear in mind that HTTP links will still prove to be problematic or intermittent because they are still required to go through the proxy.

To summarize, this is an weird problem caused by the introduction of proxies that are preventing users logging into Hotfile either through their website or via JD using HTTP

To solve the problem it may be necessary to introduce a HTTPS login into Hotfile in JD and to allow HTTPS file download from Hotfile in a similar way that Rapidshare can be allowed to accomplish through JD

anyway that's my take and that's my solution. I hope it helps at least one other person.

Last edited by scoobysnack; 29.07.2010 at 23:50.
  #29  
Old 30.07.2010, 06:31
aramiskane
Guest
 
Posts: n/a
Default

well i just canceled my hotfile account renewel unless they can sort it out
  #30  
Old 30.07.2010, 09:57
drbits's Avatar
drbits drbits is offline
JD English Support (inactive)
 
Join Date: Sep 2009
Location: Physically in Los Angeles, CA, USA
Posts: 4,437
Default

Bugtracker Ticket

If any of the sites accept HTTPS, then login should use HTTPS and there should be an option to download using HTTPS. Generally, if the ISP forces a proxy, but the server at the other end does not, is to use tunneling. You tell your OS (or JD) that the proxy requires HTTPS, but since the server will not support HTTPS, the actual data inside the HTTPS has to be an HTTP stream. The Proxy strips the HTTPS tunnel off of the data and sends it on. On the return trip, the Proxy adds the HTTPS tunnel.

Hotfile will not sort it out. They deliberately sabotage JDownloader. They also read this forum. The reason that Hotfile cares about how many connections are on a single IP address is because free users are also using the same IP address. Hotfile could easily fix this by looking at the HTTP (or HTTPS) header, which identifies the proxy. They probably check the HTTP header from free users for this, but not the HTTPS headers for login.

It makes sense that some ISPs would place Hotfile on a proxy for safety.

Last edited by drbits; 30.07.2010 at 10:12.
  #31  
Old 30.07.2010, 11:16
Mike B Mike B is offline
Modem User
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by aramiskane View Post
well i just canceled my hotfile account renewel unless they can sort it out
Well it has been sorted out, you should have given them more leeway in sorting out this problem as it's nothing hotfile could have done about it, loads of ISP's are entitled by law to use it but I think they changed the system to use cookies instead now.

I'm downloading again.
  #32  
Old 30.07.2010, 15:09
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,085
Default

Soon JD will use the hotfile premium API to log in and download!

GreeZ pspzockerscene
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
  #33  
Old 31.07.2010, 05:13
MadGeordie
Guest
 
Posts: n/a
Default Hotfile Help Needed ...

Hello ... I've got a premium HF account and when I added it to JDownloader I keep getting invalid account in the plugins and addons - host - premium window ...
I've tried uninstalling JDownloader and reinstalling ... updating java ... adding JDownloader and both java files to my firewall ... removing the HF account then adding it again ...

So now I'm beat as what to try next to get it to work ... It worked no problem last week but not now ...

Can anybody help and advise me what to try now to fix the problem ... ?

Cheers MG ...
  #34  
Old 31.07.2010, 10:51
drbits's Avatar
drbits drbits is offline
JD English Support (inactive)
 
Join Date: Sep 2009
Location: Physically in Los Angeles, CA, USA
Posts: 4,437
Default

Mad Geordie,
Check your HF premium account in a browser. Make sure there are no problems there.

If the account works in the browser, but not JD, please upload a log showing your session so we can see what is happening. What Antivirus and firewall are you using? Which version of Java and JD are you using? What is your OS version?
__________________
Please, in each Forum, Read the Rules!.Helpful Links. Read before posting.
  #35  
Old 31.07.2010, 11:02
rendez2k
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by MadGeordie View Post
Hello ... I've got a premium HF account and when I added it to JDownloader I keep getting invalid account in the plugins and addons - host - premium window ...
I've tried uninstalling JDownloader and reinstalling ... updating java ... adding JDownloader and both java files to my firewall ... removing the HF account then adding it again ...

So now I'm beat as what to try next to get it to work ... It worked no problem last week but not now ...

Can anybody help and advise me what to try now to fix the problem ... ?

Cheers MG ...
Heres an interesting one - are you in the UK? I've been reading up on the IWF filter which has been implemented in the UK. Its apparently causing loads of problems with file hosters. I have the same issue as you but as soon as I go through a proxy, everything works fine.
  #36  
Old 31.07.2010, 15:53
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,085
Default

The hotfile premium API has been implmented today by jiaz.
Please wait for the next update and see if you still have any problems with premium

GreeZ pspzockerscene
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
  #37  
Old 31.07.2010, 16:14
MadGeordie
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by drbits View Post
Mad Geordie,
Check your HF premium account in a browser. Make sure there are no problems there.

If the account works in the browser, but not JD, please upload a log showing your session so we can see what is happening. What Antivirus and firewall are you using? Which version of Java and JD are you using? What is your OS version?
I cant get the log tab to appear to report back what happening ... I set the logging level to ALL the restart but the log tab didnt appear ... I'm using mcafee antivirus and firewall ... Im using java version 6 update 21 and using Windows 7 ...

I can get HF to work in DAP as long as I keep the cookie in my temp internet files but I want to use JDownloader ...

I am in the UK like rendez2k as it happens
  #38  
Old 01.08.2010, 11:52
remi
Guest
 
Posts: n/a
Default

The update hasn't been released yet. See Changelog.
  #39  
Old 01.08.2010, 13:27
BuddyB
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hello,

I am also in the UK and I have just started using jdownloader the other day and I'm not sure if my problem is linked to this topic of this thread, so I would like some help please (I am a real newbie, so please be gentle!).

I have worked through the beginners guide tutorial, etc. I can download files okay, but I am am confused about where I enter my Hotfile premium account information.

I searched for instructions about entering premium account information and I have tried to followed the instructions given in an earlier thread. But when I go to Settings and look at the details shown on the tab Plugins & Addons - Host - Premium, the password shows as *****.

This is not enough characters for my Hotfile password. Also the status shows as blank, yet the correct expiry date of my premium subscription is shown.

How can I check the information for my Hotfile file on JD and make sure it is accessing my premium account on Hotfile and not the limited free account?

Thank you.
  #40  
Old 01.08.2010, 13:53
remi
Guest
 
Posts: n/a
Cool

If you want to use your premium account you need to add it with Premium -> Host A-J -> hotfile.com -> Add Account.

You should also check/tick "Enable Premium usage globally" (left bottom corner of jD window).
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 04:15.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.