JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #481  
Old 08.12.2013, 13:47
steakhutzeee
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by pspzockerscene View Post
Sorry I don't understand.
Did you download ffmpeg and tell JD the directory?
Did you then download a youtube video?
What's the problem?

GreeZ psp
Yes i download _static Zeranoe FFmpeg build x64_ and tell JD the directory.
I then download a movie from putlocker -> unrestricturl.
During download the file is playable, working fine. After download the file is not playable.. only black screen in vlc
Reply With Quote
  #482  
Old 08.12.2013, 13:52
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 71,088
Default

Well then check it via browser.
Note that downloading as file from putlocker via premiumize has nothing to do with either youtube or FFMPEG so why are you actually posting in this thread??

GreeZ psp
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
Reply With Quote
  #483  
Old 08.12.2013, 13:55
steakhutzeee
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by pspzockerscene View Post
Well then check it via browser.
Note that downloading as file from putlocker via premiumize has nothing to do with either youtube or FFMPEG so why are you actually posting in this thread??

GreeZ psp
How can i check it?
I posted in Jdownloader beta's room, but my dissussion was moved here
Jdownloader requested ffmpeg for download from unrestricturl, never happens before..
Reply With Quote
  #484  
Old 08.12.2013, 14:33
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,051
Default

not working(selected)>Returns the best videos within your specified Resolution and Format selections above!
Youtube.class $Revision: 23244 $
YoutubeDash.class $Revision: 24000 $
{"JDownloaderRevision":23482,"JDownloaderServerOptionsRevision":2091,"MyJDownloaderClientRevision":2 3392,"JDownloaderUpdaterRevision":2093,"buildDate":"Sun Dec 08 12:18:00 CET 2013","buildTimestamp":1386501480137,"AppWorkUtilsRevision":1923,"UpdateClientV2Revision":397,"JDBro wserRevision":23322}
__________________
JD->:thumbup:
Spoiler:
Java:
**External links are only visible to Support Staff**Official
**External links are only visible to Support Staff**x86&x64
**External links are only visible to Support Staff**JavaRa
JDownloader:
**External links are only visible to Support Staff**JD-ZIP
JD-Installer
JD-Nightly
JD2-x86
JD2-x64
JD2 noadware:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=54725
http://jdownloader.org/jdownloader2
JD2-upd only
JD Dev., Translator: http://svn.jdownloader.org/users/271
speedtest.net/result/3156325665.png
speedtest.net/result/2332385983.png
Reply With Quote
  #485  
Old 08.12.2013, 15:50
Prepared
Guest
 
Posts: n/a
Default

Sorry, what is the purpose (the role) of ffmpeg in all this?
Is it used for conversion or it is used for downloading?
Reply With Quote
  #486  
Old 08.12.2013, 16:29
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,051
Default

Quote:
Originally Posted by Prepared View Post
Sorry, what is the purpose (the role) of ffmpeg in all this?
Is it used for conversion or it is used for downloading?
none of them. its for joining dash video(.mp4) + dash audio(.m4a) = one .mp4 file.
Code:
137 : mp4 [1080p] (DASH Video)
136 : mp4 [720p] (DASH Video)
135 : mp4 [480p] (DASH Video)
134 : mp4 [360p] (DASH Video)
133 : mp4 [240p] (DASH Video)
160 : mp4 [192p] (DASH Video)
141 : m4a [256k] (DASH Audio)
140 : m4a [128k] (DASH Audio)
139 : m4a [48k] (DASH Audio)
please add /channel/XYZ (for settings>youtube>*channelname*):
Spoiler:
my setting: *channelname*(*username*) - *videoname* - *videoid*(*date*)*quality**ext*)
ex.links: channel name: UCBIWzxBq8Aw69l1fKX4YbWQ>**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
grabbed: celal ecer() - Hasan Dursun Hamzada göçtü dünyadan - rNJfaK_YWow(06.07.2012_12-00-00)(240p_H.264-AAC).mp4
__________________
JD->:thumbup:
Spoiler:
Java:
**External links are only visible to Support Staff**Official
**External links are only visible to Support Staff**x86&x64
**External links are only visible to Support Staff**JavaRa
JDownloader:
**External links are only visible to Support Staff**JD-ZIP
JD-Installer
JD-Nightly
JD2-x86
JD2-x64
JD2 noadware:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=54725
http://jdownloader.org/jdownloader2
JD2-upd only
JD Dev., Translator: http://svn.jdownloader.org/users/271
speedtest.net/result/3156325665.png
speedtest.net/result/2332385983.png

Last edited by maynak00; 08.12.2013 at 18:46.
Reply With Quote
  #487  
Old 09.12.2013, 14:54
Prepared
Guest
 
Posts: n/a
Default

JDownloader2 keeps forgetting the path for ffmpeg.exe
From time to time (or every time it needs it maybe), it asks me the path to ffmpeg.
I tried with and without setting the "FFmpegSetup: Binary Path" in advanced settings and it acts the same.
How can I make it remember the path to ffmpeg.exe?
Reply With Quote
  #488  
Old 09.12.2013, 15:46
Carina
Guest
 
Posts: n/a
Default

"Returns the best videos within your specified Resolution and Format selections above!" isn´t working for all videos. For HD-Videos: all available resolutions will be grabbed, anyway. It makes no difference if the box is checked or not. But it works for videos in smaller resolution.

Excamplelinks:

Works: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Works not: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Is this a known problem or did I do something wrong? Which boxes should be checked to get only the best avaliable video-resolution? I know, that better than 1080 isn´t possible, yet.

Btw I have the in the post above mentioned FFmpeg-problem, too.
Reply With Quote
  #489  
Old 09.12.2013, 22:49
Prepared
Guest
 
Posts: n/a
Default How to download only the best resolution video from Vimeo, YouTube and DailyMotion?

Hello again,
Is it possible to set JDownloader2 so that it will download only the best video from Vimeo, YouTube and DailyMotion?
For example, if I add to LinkGrabber the Big Buck Bunny movie on DailyMotion:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
then the package will contain the following files:
Big Buck Bunny_H264-1280x720.mp4
Big Buck Bunny_H264-320x240.mp4
Big Buck Bunny_H264-512x384.mp4
Big Buck Bunny_H264-848x480.mp4
Big Buck Bunny_hds.mp4

How can I set JDownloader2 to add only "Big Buck Bunny_H264-1280x720.mp4" to the list, or, better, to add them all but to disable the other files?
Or, when I add it to Downloads, to know that it only has to download the best resolution video.

Thanks
Reply With Quote
  #490  
Old 09.12.2013, 22:52
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 71,088
Default

Settings -> Plugin Settings ->

GreeZ psp
EDIT

It is not possible to grab all but to only start one but it is possible to always only grab the best resolution
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
Reply With Quote
  #491  
Old 10.12.2013, 00:28
kdean kdean is offline
Black Hole
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 282
Default

Under Mac OS X, I select my ffmpeg and then ffmpeg setup window just comes back up after I click continue. I see mentions of ffmpeg.exe here. Is it validating on needing .exe when on the Mac it's just ffmpeg without the .exe?
Reply With Quote
  #492  
Old 10.12.2013, 02:30
jatenk's Avatar
jatenk jatenk is offline
JD Fan
 
Join Date: Sep 2012
Location: Hamburg
Posts: 75
Default

push: Habe diesen Fehler seit der letzten Version!

Kern: #23504
Launcher: #2093
AppWork: Utilities: #1924
Browser: #23322
Updater: #397
Reply With Quote
  #493  
Old 10.12.2013, 10:06
confused confused is offline
JD Fan
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 73
Default

Came across this youtube **External links are only visible to Support Staff**music video. The first kind that I tried all sort of downloaders and it just doesn't show up.

Wonder what kind of stream youtube used there.
Reply With Quote
  #494  
Old 10.12.2013, 10:18
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 71,088
Default

If it is a specially protected RTMP(E) stream, no, sorry!

GreeZ psp
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
Reply With Quote
  #495  
Old 10.12.2013, 10:48
Cronenberg Cronenberg is offline
Modem User
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 1
Default

Hello,

as many others I have the problem with JD and FFMPEG.

I just installed the last binaries on my MAC.
Now I need to tell JD where the binaries are.

How do I find the path on my Mac where the FFMPEG binaries are located?

Any suggestions would be helpful.
Thank you!
Reply With Quote
  #496  
Old 11.12.2013, 02:42
Prepared
Guest
 
Posts: n/a
Default

Thank you.
I disabled "Grab MP3", "Grab 3GS", "Grab FLV", "Grab WEBM", "Grab Subtitles", and that's a huge improvement !

However, in many cases, it is still grabbing more than one MP4 per link. Of course, I checked all resolutions: 144p, 240p, 360p, 480p, 520p, 720p, 1080p, and "Grab original" too. Some videos (the old ones) only have 144p and 240p. While the new videos have all resolutions, up to 1080p.
If I check only 1080p, then It won't grab anything for older videos.

For some videos, it works, grabbing only the best video, like for example
Anim prepa 2 - **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
But for others it doesn't work, grabbing 4 or more files, like for example this one:
A Fox Tale - **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Is it possible to make it work in all cases?

Thanks

Last edited by Prepared; 11.12.2013 at 04:56.
Reply With Quote
  #497  
Old 11.12.2013, 13:08
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,051
Default

Quote:
Originally Posted by pspzockerscene View Post
If it is a specially protected RTMP(E) stream, no, sorry!

GreeZ psp
not rtmp(e,te,t etc.) (maybe for Turkey)(but still cant grab by jd2):
240p flv: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**)

360p mp4: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**)

720p mp4: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**)

480p without audio(dash mp4): **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**)

1080p without audio(dash mp4): **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**)

360p webm: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**)

144p 3gp: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**)

240p 3gp: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**)

m4a 48 kbps (dash): **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**)

m4a 128 kbps(dash): **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**)
__________________
JD->:thumbup:
Spoiler:
Java:
**External links are only visible to Support Staff**Official
**External links are only visible to Support Staff**x86&x64
**External links are only visible to Support Staff**JavaRa
JDownloader:
**External links are only visible to Support Staff**JD-ZIP
JD-Installer
JD-Nightly
JD2-x86
JD2-x64
JD2 noadware:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=54725
http://jdownloader.org/jdownloader2
JD2-upd only
JD Dev., Translator: http://svn.jdownloader.org/users/271
speedtest.net/result/3156325665.png
speedtest.net/result/2332385983.png

Last edited by maynak00; 11.12.2013 at 13:15.
Reply With Quote
  #498  
Old 11.12.2013, 17:18
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 71,088
Default

I can't check it as it's blocked in Germany (GEMA).

GreeZ psp
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
Reply With Quote
  #499  
Old 12.12.2013, 00:11
travestree travestree is offline
Giga Loader
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 96
Default

Is it just me or does adding youtube links simply not work at all today?"
Reply With Quote
  #500  
Old 12.12.2013, 00:14
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,905
Default

Example links and log please...
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #501  
Old 12.12.2013, 00:20
travestree travestree is offline
Giga Loader
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 96
Default

Code:
 **External links are only visible to Support Staff**
Code:
**External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff**




11.12.13 15.16.55to11.12.13 15.17.18 jdlog://3300015774831/

Strange one link finally showed up, I had cleared my link grabber before this just in case too, but all the other 2 dozen links i tried result in no links found by the grabber pop up message. One link finally popped up, maybe its being throttled, id on't know.

Ok I fixed it

I checked off "enable variants support" in plugins, but why would this not be default if the plugin doesn't work without it?

Code:
**External links are only visible to Support Staff**
had 2 working links and one offline?

What does enable variants do anyways?

And it seems this change in behavior happened after todays patch. I was able to add links last night, then suddenly after patching today this happened, I guess the default should be variants checked off.

Last edited by Lram32; 12.12.2013 at 00:32. Reason: merged posts, please use edit option!
Reply With Quote
  #502  
Old 12.12.2013, 02:09
sgp
Guest
 
Posts: n/a
Default

As of today's update December 11 2013, youtube is completely broken. Already after the updates from last Friday dec 6/Saturday dec 7 it stopped passing direct links and even those from FlashGot, so if I changed FlashGot to download in browser and than copied the download link, JD was able to recognize the links and add them. As of today's update JD is unable to recognize links from youtube and if one forces it to analyze the link extensively it finds the file, but without extension and name. I'm on a Mac.

JD is completely broken for youtube videos as of today's update December 11th 2013. It stopped recognizing links from FlashGot already last Friday/Saturday. Last Saturday FlashGot was broken on both Windows and Mac, today I tested only on a Mac, but JD is unable to simply recognize youtube links even if I feed them to it manually. Any youtube links, no need for for a specific sample.

Last edited by Lram32; 12.12.2013 at 03:20. Reason: merged posts.
Reply With Quote
  #503  
Old 12.12.2013, 02:20
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,905
Default

If you are using JD to decrypt the videos, at the plugins settings, enable the option: enable variants support?
Notice this thread is not the place to report problems related with the decryption of videos from youtube!
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #504  
Old 12.12.2013, 03:12
heavendoor
Guest
 
Posts: n/a
Smile Youtube cannot be downloaded, again

Youtube cannot be downloaded, again, there is nothing in the linkgrabber, starting this morning. Please help, thanks.
Reply With Quote
  #505  
Old 12.12.2013, 03:29
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,905
Default

Merged youtube threads... Please read the post #501 of this thread.
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #506  
Old 12.12.2013, 03:55
heavendoor
Guest
 
Posts: n/a
Default

"Enable variant support" works, thanks a lot.
Reply With Quote
  #507  
Old 12.12.2013, 05:12
travestree travestree is offline
Giga Loader
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 96
Default

Quote:
Originally Posted by heavendoor View Post
"Enable variant support" works, thanks a lot.
Yes, sort of, random types are missing, sometimes there is no 360/480p.
Reply With Quote
  #508  
Old 12.12.2013, 07:59
MrVideo's Avatar
MrVideo MrVideo is offline
Black Hole
 
Join Date: Nov 2013
Location: Madison, WI
Posts: 287
Default

Quote:
Originally Posted by Lram32 View Post
If you are using JD to decrypt the videos, at the plugins settings, enable the option: enable variants support?
I'm sorry, but when I go into the youtube.com plugins setting, there isn't an option for enable variants support?
Reply With Quote
  #509  
Old 12.12.2013, 14:25
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,905
Default

@MrVideo are you using JD2? so, should be there.
After the last update seems is not needed enable such option.
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #510  
Old 12.12.2013, 14:40
sgp
Guest
 
Posts: n/a
Default

Yes, after today's update Dec. 12 2013 video grabbing from youtube and flash on pages out of youtube has started working again including passing the links from FlashGot on a Mac. Thanks.
Reply With Quote
  #511  
Old 12.12.2013, 15:05
MrVideo's Avatar
MrVideo MrVideo is offline
Black Hole
 
Join Date: Nov 2013
Location: Madison, WI
Posts: 287
Default

Yep, JD2. There are a lot of check boxes, but there isn't one for the variants support. Was it removed? How do I know that I even have the latest YouTube plugin?

I cannot download YT videos. Whatever I select comes up as being off line.

I'd include a log, but every time that I do Help->Create a Log, the available list does not include the time that I tried downloading a YT video. I do not know how the log creation is supposed to create that list, but it has never included the latest time. It is always several minutes, to several hours ago.

As an example, I just tried to do a YT download. The offline linkgrabber entry happened at 0755. Going to Help->Create a Log has the latest entry as "Between 12/10/13 4:22 PM and 12/12/13 1:15 AM". Needless to say, creating a log is useless as the needed time isn't even there. I do not know how other members are able to submit logs that contain the needed info.

I see there is another update. So, I just did a restart, which fetched the update. As the YT link is still in the clipboard, it tried again and still offline. The log has not changed, but it only goes as far as the point in time where the restart finished. The YT failure was a minute later.
Reply With Quote
  #512  
Old 12.12.2013, 18:10
testtest12 testtest12 is offline
Super Loader
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 26
Default

480p & 1080p works perfect in JD2beta for me.
i got FFMPEG exe file in JD2 directory

ffmpeg-20131210-git-0e575c2-win64-static.7z
Reply With Quote
  #513  
Old 13.12.2013, 01:11
Carina
Guest
 
Posts: n/a
Default

@MrVideo the variants-checkbox is in the first line of the youtube-Plugin.
Reply With Quote
  #514  
Old 13.12.2013, 01:23
MrVideo's Avatar
MrVideo MrVideo is offline
Black Hole
 
Join Date: Nov 2013
Location: Madison, WI
Posts: 287
Default

Oh good grief. I'm blind. But, in my defense, I was expecting it with all of the other checkbox options. Why is it separated from the rest of the options?

I did a test with the newly installed JD2 on the laptop and it too will not download YT videos. Note that the two videos I've tried to download have been vevo videos.

I won't be ale to do more testing of this issue until I get back. I'm leaving for a couple of weeks.
Reply With Quote
  #515  
Old 13.12.2013, 02:02
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,905
Default

Provide the example links and the log...
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #516  
Old 13.12.2013, 05:36
travestree travestree is offline
Giga Loader
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 96
Default

Quote:
Originally Posted by Lram32 View Post
Provide the example links and the log...
Code:
**External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff**
12.12.13 20.24.24to12.12.13 19.22.16 jdlog://4270015774831/

Basically a lot of the videos will add links, but there are missing versions. I only see 720/1080p versions of many videos. or the 480p/720p version
Reply With Quote
  #517  
Old 13.12.2013, 05:41
MrVideo's Avatar
MrVideo MrVideo is offline
Black Hole
 
Join Date: Nov 2013
Location: Madison, WI
Posts: 287
Default

Quote:
Originally Posted by Lram32 View Post
Provide the example links and the log...
See posts 477 and 509.

Based upon my post (509), I don't see how anyone is able to provide logs.

Last edited by MrVideo; 13.12.2013 at 05:43.
Reply With Quote
  #518  
Old 13.12.2013, 11:11
Carina
Guest
 
Posts: n/a
Default

For me, youtube is working fine with J-Downloader2. The only problem still is, that the best resolution will not be selected. It only works for the smalles resolution, not for HD or Original.
Reply With Quote
  #519  
Old 14.12.2013, 01:54
Patr100 Patr100 is offline
JD VIP
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 498
Default

Ok I have solved my previous problem with dash files not merging by downloading the latest version of ffmpeg, seems I had an outdated version.

However while I have YT set in JD2 to download the highest res it can find in MP4 format ONLY, since a recent update, as others have reported, it is now collecting links for all resolutions eg 144, 360, 480 etc which I don't need.

If a YT link video has the same name but different file size, why does YT now seem to think it is the same file and prompt me to skip or rename? How does JD define a different file?

It remains for me to check later if JD will "remember" the folder location of ffmpeg.exe in future downloads.

Last edited by Patr100; 14.12.2013 at 02:53.
Reply With Quote
  #520  
Old 14.12.2013, 05:12
travestree travestree is offline
Giga Loader
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 96
Default

Hm thats strange because I'd love to get all the resolutions, for some reason it only adds the 2 highest resolutions into my link grabber list. I like to select resolution based on content to save on download time, not everything needs to be 1080p;)

Basically the youtube link grabber only ever adds 2 versions per link from youtube each time. I tried playing with turning on 144p or turning off 1080p 720p. It doesn't matter which ones I remove, it gets the two highest res it can.

Last edited by travestree; 14.12.2013 at 05:15.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 01:02.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.