JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #3081  
Old 26.04.2019, 18:03
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,524
Default

@Doom: exhentai is supported by e-hentai plugin, should work fine when you add your account. Else please send example links and username/password to support@jdownloader.org
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #3082  
Old 26.04.2019, 18:04
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,524
Default

Quote:
Originally Posted by cine View Post
Ja der Account musste im Programm direkt eingetragen werden.
Wo denn genau dort? Sehe da keine Accounteinstellung für Youtube?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #3083  
Old 27.04.2019, 09:34
cine cine is offline
Giga Loader
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 92
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Wo denn genau dort? Sehe da keine Accounteinstellung für Youtube?
Sobald man ein Video von Youtube laden will, öffnet sich ein Menü für die Accountdaten, kann auch sein das erst bei Videos mit Altersbeschränkung ein Account benötigt wird.
Reply With Quote
  #3084  
Old 29.04.2019, 04:46
MrVideo's Avatar
MrVideo MrVideo is offline
Black Hole
 
Join Date: Nov 2013
Location: Madison, WI
Posts: 287
Default P!nk - Walk Me Home video hangs

Video: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Log: 28.04.19 21.21.20 <--> 28.04.19 21.37.58 jdlog://3426876935451

All of the pieces, except for the video itself, download. But it only gets thru 3.95MB and then hangs. JD2 keeps saying that "host is offline?" It keeps trying, but fails.

Update: It got to 15.97MB before freezing again.

Last edited by MrVideo; 29.04.2019 at 05:00.
Reply With Quote
  #3085  
Old 29.04.2019, 18:10
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,524
Default

@Cine: Danke. Nur zur Übereinstimmung. Es geht um die Software von APowersoft?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #3086  
Old 29.04.2019, 18:16
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,524
Default

@MrVideo: log shows connection issues. try to increase connect timeout in Settings-Advanced Settings-search for connect timeout and set to 30000
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #3087  
Old 30.04.2019, 23:38
Doom Doom is offline
Wind Gust
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 42
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@Doom: exhentai is supported by e-hentai plugin, should work fine when you add your account. Else please send example links and username/password to support@jdownloader.org
My issue was that there wasn't any way to add your e-hentai's pass and username to JD's account manger... .till few updates ago o_O

Will test if it's working now
Reply With Quote
  #3088  
Old 01.05.2019, 15:10
cine cine is offline
Giga Loader
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 92
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@Cine: Danke. Nur zur Übereinstimmung. Es geht um die Software von APowersoft?
Ja genau um die geht es, auch ohne ein neues Update funktioniert der Download von YT weiterhin tadellos.
Reply With Quote
  #3089  
Old 02.05.2019, 15:35
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,524
Default

@Doom: yes, please test and in case it fails, please send logins and example links to support@jdownloader.org

@cine: Danke. Ich muss bei Gelegenheit schauen, wie die Anwendung den Login macht
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #3090  
Old 05.05.2019, 01:58
seafiant
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hi,

Had this problem for two days now - grabbed a load of YouTube links to download random videos and while half of them downloaded I've got more than 70 links that all say "Skipped - Account is missing'

I have my free YouTube account attached and its never had a problem. Made sure jDownloader is updated to most recent version and multiple retries no joy. I took one of the links and tested with a website downloader and it detected/worked perfectly.

The videos are not age blocked, are officials and personals (making of and event cameras) so no reason they shouldnt grab like normal.
Reply With Quote
  #3091  
Old 05.05.2019, 11:04
jDoX jDoX is offline
JD Fan
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 71
Default

jDownloader does not automatically download videos from Youtube. For instance:

Hubble Legacy Field Zoom-Out
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

I copy such URL, open jDownloader, update it if required (clicking the Earth globe icon: Click if there are not installed updates - Command U) and Command V to paste URL. That makes jDownloader to show entry folder in LinkGrabber tab. I expand it (sometimes that is tricky, and I must try it several times to work; that did not happen with previous versions), select one link (.mp4), Control-click (right-mouse click) to show options (again, sometimes that is tricky, and I must try it several times to work; that did not happen with previous versions) and select "Add to download list".

Previously, that started the automatic download in Download tab. But since some time ago, it stays there for ever. Unless I Control-click (right-mouse click) it and select "Force download start" or quit jDownloader and open it again, in which case, a window shows "Downloads will start in a few seconds…". A 10 second countdown starts and the video is downloaded eventually.

Of course, LinkGrabber tab window (bottom-right arrowhead icon) shows "Autostart Download" selected when clicked to display contents. It would be useful if that could be also configured from Settings tab, since otherwise it may be difficult to find as said. On the other hand, "Settings - General - Autostart downloads - Autostart downloads at application starts - Always" and "Show countdown (seconds)" are selected (ticked).

How to avoid that and allow automatic download once "Add to download list" is selected, as happened with previous versions?

Using jDownloader 2 (it would be great if Mac Finder showed the version, as well as jDownloader2 - About jDownloader2, which now shows many versions which is confusing, and additionally they cannot be selected and copied for pasting) on macOS 10.12.6 (16G1918) Sierra.

Thanks!

Last edited by jDoX; 05.05.2019 at 11:42.
Reply With Quote
  #3092  
Old 05.05.2019, 16:29
jdcuser jdcuser is offline
Mega Loader
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 64
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@Jehoschua: Live Streams are not yet supported. It will work once the live stream is over and the video is converted and normally available
Sorry to ask again , how to download some live stream which it is not possible to get over.
As for example **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** , some live stream on relaxing songs which keep on replay 24/7.
I think it is not possible for it to get it stop and download it.It'll keep on playing the 4 hours limit 24/7 days.
Other than record by playing the youtube and keep the youtube page running for continuously 4 hours to record direct from audio sound output.
What option can be done ?
Reply With Quote
  #3093  
Old 11.05.2019, 10:06
istilllovemata
Guest
 
Posts: n/a
Default

does youtube live stream download no longer work? i remember it used to work before, even downloading from the start. now it only downloads like 3-4 seconds of the clip
Reply With Quote
  #3094  
Old 14.05.2019, 19:23
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,524
Default

@jDox: can't find any issue. Link is supported and autostart also works fine here. Nothing has changed for autostart. Linkgrabber autostart has a delay (icon in lower right corner) and the delay will reset with every new link being added. Once you manually edit the list, the autostart will be aborted! You must enable Autostart(start the downloads) AND Autoconfirm(add the links from linkgrabber to downloadlist)

@jdcuser and istilllovemata: Live Streams have never been supported.

@all:
It seems yt is again playing/working on their site as some videos no longer work (also tested in youtube-dl).
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #3095  
Old 15.05.2019, 01:54
lalaupoa lalaupoa is offline
Mega Loader
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 60
Default

still can not login to youtube?
Reply With Quote
  #3096  
Old 15.05.2019, 08:08
jDoX jDoX is offline
JD Fan
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 71
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@jDox: can't find any issue. Link is supported and autostart also works fine here. Nothing has changed for autostart. Linkgrabber autostart has a delay (icon in lower right corner) and the delay will reset with every new link being added. Once you manually edit the list, the autostart will be aborted! You must enable Autostart(start the downloads) AND Autoconfirm(add the links from linkgrabber to downloadlist)
Thanks. How to enable such "Autostart(start the downloads) AND Autoconfirm(add the links from linkgrabber to downloadlist)"? As said above, I have jDownloader (latest version) configured like this on macOS 10.12.6 (16G2016) Sierra (latest version of Sierra):

[QUOTE=Of course, LinkGrabber tab window (bottom-right arrowhead icon) shows "Autostart Download" selected when clicked to display contents. It would be useful if that could be also configured from Settings tab, since otherwise it may be difficult to find as said. On the other hand, "Settings - General - Autostart downloads - Autostart downloads at application starts - Always" and "Show countdown (seconds)" are selected (ticked).[/QUOTE]
Reply With Quote
  #3097  
Old 15.05.2019, 10:40
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,524
Default

@jDox: The option for Autoconfirm is directly above Autostart quick settings in lower right corner in Linkgrabber.
Settings - General - Autostart downloads - Autostart downloads at application starts
-> this is ONLY for links that are in download list and NOT about added links
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #3098  
Old 15.05.2019, 19:59
jDoX jDoX is offline
JD Fan
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 71
Default

Thanks. If in "LinkGrabber" window (lower-right arrowhead popup menu) I tick (select) Auto confirm, as its ToolTip shows (when placing mouse arrow pointer over it), ALL download links in such folder are automatically moved to Downloads and downloaded.

Yet, that is not what I want. I want it ONLY for the link that I choose from such folder. This is what I do:

I copy Youtube video URL, open jDownloader, Command V to paste (goes to LinkGrabber), click the "+" left symbol (sometimes it takes several clicks to work), select one of available links (there are four in the example above; I select the ".mp4" one), control click (mouse right-button click) and select "Add to Download List".

That moves such link to Downloads, as expected, but there it sits for ever. It does not download automatically as I want. I must control click (mouse right-button click) it and select "Force Download Start" for it to download. That did not happen before, in which case download started automatically for such link added to Downloads, which is what I want.

I am using the latest version of jDownloader on macOS 10.12.6 (16G2016) Sierra.
Reply With Quote
  #3099  
Old 15.05.2019, 22:06
mgpai mgpai is offline
Script Master
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 1,545
Default

Quote:
Originally Posted by jDoX View Post
... I select the ".mp4" one), control click (mouse right-button click) and select "Add to Download List". ...
"Add to Download List" will only add the link to list. It does not start the downloads. You have to click "Start Downloads", which will send the link to the the list and also start the downloads.

CTRL key is the modifier which toggles between the two commands, when link(s) are selected and the context menu is active.



If at some point you have customized your linkgrabber menu, it is quite possible that the displayed text will remain the same (only one of the them will be shown at all times), due to a bug. The icon will still change. You can fix this problem by resetting the menu.
Reply With Quote
  #3100  
Old 15.05.2019, 22:57
jDoX jDoX is offline
JD Fan
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 71
Default

Hi mgpai,

Wow, wow, wow!!! That is. Control or Command keys toggle between "Add to Download List" and "Start Downloads". Many thanks. You made my day!

Having said that, why hide options so much? It would be great if besides that, they could be configured in preferences. All, absolutely all, in preferences. That is a suggestion for the developers. And many thanks for this awesome tool.
Reply With Quote
  #3101  
Old 16.05.2019, 19:30
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,524
Default

Quote:
Originally Posted by jDoX View Post
Having said that, why hide options so much? It would be great if besides that, they could be configured in preferences. All, absolutely all, in preferences. That is a suggestion for the developers.
You can customize all context menus and menus to your own needs. By default the rightclick context menu will reflect your settings from quicksettings.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #3102  
Old 17.05.2019, 11:23
jDoX jDoX is offline
JD Fan
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 71
Default

Thanks. Yes, I know, but I meant also for newbies. You know, idiot-proof. The Mac way. The current implementation (with keyboard and mouse shortcus) plus the option to configure all also using menus-submenus and preferences (GUI) would be great. A win for all.
Reply With Quote
  #3103  
Old 21.05.2019, 16:55
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,524
Default

Quote:
Originally Posted by jDoX View Post
Thanks. Yes, I know, but I meant also for newbies. You know, idiot-proof. The Mac way. The current implementation (with keyboard and mouse shortcus) plus the option to configure all also using menus-submenus and preferences (GUI) would be great. A win for all.
Why would? You already can fully customize or what options/actions are you missing?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #3104  
Old 23.05.2019, 09:19
academyoffetishes academyoffetishes is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 86
Default

When I try to login with youtube, it says, "Cannot add account because Premium Account." That doesn't make sense to me.

Here's a log: 23.05.19 00.00.28 <--> 23.05.19 00.20.21 jdlog://7884976935451/
Reply With Quote
  #3105  
Old 23.05.2019, 13:44
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,524
Default

@academyoffetishes: youtube account is currently broken/unstable. the error message is generic error message and happens because of plugin error
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #3106  
Old 04.06.2019, 16:37
starwind
Guest
 
Posts: n/a
Default additional information for account issue

a few weeks ago,
the distribution format changed in some OFFICIAL music/movie company channels.
crawling does not check online (temporarily uncheckable)
and results in "Skipped - Account is missing".

ex.
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

12.05.19 02.55.30 <--> 12.05.19 02.56.41 jdlog://2770976935451/
04.06.19 23.00.38 <--> 04.06.19 23.04.00 jdlog://0278976935451/

above will be reproduced when set youtube account.
if not set, can download it.
Reply With Quote
  #3107  
Old 07.06.2019, 04:35
TTK
Guest
 
Posts: n/a
Default

Just ran into this also "Skipped:Account Missing" error on YT....hope the awesome team on it
Reply With Quote
  #3108  
Old 07.06.2019, 07:23
JackBQuick JackBQuick is offline
Modem User
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 1
Default

^ same
Reply With Quote
  #3109  
Old 07.06.2019, 09:06
anikama anikama is offline
Mega Loader
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 65
Default

^same on some links only (no account is used). but when retrying after a while the download starts.
possibly number of simultaneous downloads is limited?

Last edited by anikama; 07.06.2019 at 09:14.
Reply With Quote
  #3110  
Old 11.06.2019, 06:05
maurigalarza maurigalarza is offline
Wind Gust
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 40
Default Can´t add youtube account because premium account

Hi my problem is that since a couple of days I can´t download some Youtube videos because it says that the account is PREMIUM:outch::outch::outch:
Does it happened only to me???

Thanks and bye.-
Attached Thumbnails
problem.jpg  
Reply With Quote
  #3111  
Old 11.06.2019, 06:31
maurigalarza maurigalarza is offline
Wind Gust
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 40
Default

Did this problem get solved??? thanks snd bye.-
Reply With Quote
  #3112  
Old 11.06.2019, 06:34
maurigalarza maurigalarza is offline
Wind Gust
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 40
Default

Quote:
Originally Posted by academyoffetishes View Post
When I try to login with youtube, it says, "Cannot add account because Premium Account." That doesn't make sense to me.

Here's a log: 23.05.19 00.00.28 <--> 23.05.19 00.20.21 jdlog://7884976935451/


Did this problem get solved??? thanks and bye.-

Last edited by maurigalarza; 11.06.2019 at 07:00.
Reply With Quote
  #3113  
Old 12.06.2019, 03:00
ENunn ENunn is offline
Baby Loader
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 9
Default

I'm trying to download some old YouTube videos of mine and whenever there's a claim on the video the video ends up not downloading, giving me a "skipped - account is missing error". Happens everywhere on YouTube. Please fix!

Spoiler:


Reply With Quote
  #3114  
Old 12.06.2019, 04:07
maurigalarza maurigalarza is offline
Wind Gust
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 40
Default

Quote:
Originally Posted by ENunn View Post
I'm trying to download some old YouTube videos of mine and whenever there's a claim on the video the video ends up not downloading, giving me a "skipped - account is missing error". Happens everywhere on YouTube. Please fix!

Spoiler:


Same Problem here, still not fixed :(
Reply With Quote
  #3115  
Old 12.06.2019, 06:32
lonewanderer lonewanderer is offline
Modem User
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 3
Default

Confirm, issue is happening here as well. :( Seems like it was working the other day, though, so, hopefully they get a fix out relatively quick.
Reply With Quote
  #3116  
Old 12.06.2019, 07:40
traverjg traverjg is offline
Super Loader
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 28
Default

I'm here for the same "skipped - account is missing error". I noticed earlier in the thread it was supposedly because it was an age-restricted video and you needed to login (which, that feature is broken, so you can't)

...But I can confirm it's occurring on a regular public non-restricted video.
Reply With Quote
  #3117  
Old 12.06.2019, 10:06
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,524
Default

Quote:
Originally Posted by traverjg View Post
...But I can confirm it's occurring on a regular public non-restricted video.
Please provide example links so we can check this.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #3118  
Old 12.06.2019, 10:07
mero4711 mero4711 is offline
Tornado
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 225
Default

The same here.

I tried some videos which worked a week ago. No luck.

edit:
link: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Reply With Quote
  #3119  
Old 12.06.2019, 10:10
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,524
Default

@All:
Caused by changes on yt site and false error handling in JDownloader (showing skipped -account is missing)

we will check/fix it as soon as possible
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #3120  
Old 12.06.2019, 18:27
lonewanderer lonewanderer is offline
Modem User
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 3
Default

Here's one!

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

I got two updates to jdownloader2 today. One was waiting for me when I got up an hour or so ago, and then it just came up saying it had an update.

Neither one helped, but I am sure glad to see the team is hard at work quashing other bugs that are probably just as relevant.

As for my example... what I've gone and done is, I have a bunch of downloaded music videos. I noticed some were FLV, some were AVI, and some were MPG, and they are all low quality, and except the FLVs, they're all higher file size than they should be. So I thought, I can re-download those in mp4 and get better quality and possibly better file sizes. All of the videos are 10 years old or older if that matters. They are not new, but they play just fine on YouTube.

I have not tried other download solutions like alternative apps or downloading websites.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 02:27.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.