JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07.07.2018, 23:28
badbob001 badbob001 is offline
DSL User
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 37
Default dailymotion doesn't show some/highest resolutions

For this video: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
On dailymotion, it has resolutions:
720p60, 480p, 380p, 240p, and 144p.

JDownloader only offers these resolutions:
480p, 380p, 240p + audio

Plugin settings has this enabled: 'grab other available qualities'.

LOG: 07.07.18 16.23.49 <--> 07.07.18 16.24.36 jdlog://7745064433151/
Reply With Quote
  #2  
Old 09.07.2018, 18:32
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 65,940
Default


wait for plugin update
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #3  
Old 11.07.2018, 20:10
badbob001 badbob001 is offline
DSL User
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 37
Default

Today's update has fixed this issue. Now see:
720p60, 480p, 384p, 240p, and 144p.

Thanks!
Reply With Quote
  #4  
Old 14.07.2018, 22:40
BlizzardUK BlizzardUK is offline
I will play nice!
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 8
Default

How do I download entire playlists from Daily Motion ?
Reply With Quote
  #5  
Old 16.07.2018, 11:19
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 65,940
Default

Just add the playlist link. In case it doesn't work, please provide example links for us to check the plugin
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #6  
Old 16.07.2018, 17:40
phantomxx phantomxx is offline
Modem User
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 4
Default dailymotion.com links issue ,after latest update.

some of the links did not get the 720p and 1080p correctly.(can know that from the filesize)

eg:
(1.broken after latest update)
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
(2.still ok.)
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

p/s:both links above are working fine at 2018.07.07

Thanks for reading.

Last edited by phantomxx; 16.07.2018 at 19:58. Reason: correction: change "below" to "above"
Reply With Quote
  #7  
Old 16.07.2018, 17:49
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 65,940
Default

Can't reproduce any issue. Both are working fine and the last update did only add support for 720@60, nothing else.
What do you mean you *know from filesize*? Can you please explain better? Maybe provide screenshots of what you mean?
__________________
JD-Dev & Server-Admin

Last edited by Jiaz; 16.07.2018 at 17:56.
Reply With Quote
  #8  
Old 16.07.2018, 19:48
phantomxx phantomxx is offline
Modem User
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 4
Default

screenshoot
2018-07-17_004217.png

and

log id
16.07.18 20.59.19 <--> 16.07.18 21.00.46 jdlog://8009064433151/


Thanks for take a look.
:thumbup:
Reply With Quote
  #9  
Old 16.07.2018, 21:12
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 65,940
Default

Thanks for the screenshot, that helps a lot!
Can you please create a debug log? Enable Settings-Advanced Settings-Log.debugmodeenabled and restart JDownloader
Now please add the *something wrong* links again and then create new log and post logID here
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #10  
Old 18.07.2018, 17:44
phantomxx phantomxx is offline
Modem User
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 4
Default

hi,
now , both links above is only 480p max , maybe the issue is from the website itself? just a wild guess. jdownloader is using the latest plugin.
..non-premium user ,btw.
:confused:


18.07.18 22.36.05 <--> 18.07.18 22.34.17 jdlog://1089064433151/


2018-07-18_223409.png

Last edited by phantomxx; 18.07.2018 at 17:48.
Reply With Quote
  #11  
Old 18.07.2018, 19:46
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 65,940
Default

Issue is caused by server/caching error at dailymotion.
I can reproduce the issue myself. The server returns 2 streams, for example for 1080, but the first one is still 720p resolution while the 2nd is 1080. It seems the first one is not yet fully cached and therefore only deliver the 720p version. Waiting a while will return the 1080p version then.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #12  
Old 19.07.2018, 16:45
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 65,940
Default

I could not find a reliable way to prevent this. You can retry (refresh) several times and after some time, the higher quality will be available. Looks like caching issue
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #13  
Old 19.07.2018, 20:06
phantomxx phantomxx is offline
Modem User
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 4
Default

ok, thanks.
actually, I just gonna report to u that, both links above is working normal with 720p/1080p now.
but, some other links become worst..weird...

eg:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

20.07.18 00.56.21 <--> 20.07.18 01.03.06 jdlog://4120164433151/

Thanks for reading.
Reply With Quote
  #14  
Old 01.07.2019, 16:49
jdcuser jdcuser is offline
DSL Light User
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 30
Default

Sorry , having quite the similar issue.

Not able to select the quality on Dailymotion on link grabber.

Example : **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** I want 720p or 480p.

The only works around is go to dailymotion set quality find m3u8 but not able to do so on 1080p.

Last edited by jdcuser; 01.07.2019 at 16:57.
Reply With Quote
  #15  
Old 01.07.2019, 18:17
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 65,940
Default

@jdcuser: I'm sorry but what exactly is the problem?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #16  
Old 02.07.2019, 19:19
jdcuser jdcuser is offline
DSL Light User
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 30
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@jdcuser: I'm sorry but what exactly is the problem?
Sorry , to be precise more like youtube.Able to "Change Video Variant"
When copy a http link , jdownloader 2 linkgrabber will crawl and check for quality available.

As for dailymotion ,I am able to get single quality on jdownloader 2.
Unlike youtube , it'll show all the video and able to set "Change Video Variant" quality , audio type.
Thanks
Reply With Quote
  #17  
Old 02.07.2019, 19:54
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 65,940
Default

In Settings-Plugins-dailymotion. disable *best only*, then you will have more variante available
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 01:36.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.