JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 28.08.2017, 08:05
ElCho ElCho is offline
JD Addict
 
Join Date: May 2014
Posts: 169
Default Erratic "Clean Downloadlist" Button Behavior

While trying to delete links from either the "Downloads" or the "LinkGrabber" sections, I noted that sometimes clicking in the "Clean Downloadlist" button will take no effect at all. In such circumstances, links will be deleted only after I switch between the aforementioned sections a few times.

As shown here:

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 28.08.2017, 18:15
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 69,349
Default

Can you provide screenshot of the action settings? Open menu editor and select the action and create screenshot so I can see the action settings checkboxes.
I'm not able to reproduce the issue. Works fine in every of my tests.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #3  
Old 29.08.2017, 03:48
ElCho ElCho is offline
JD Addict
 
Join Date: May 2014
Posts: 169
Default

Clean button's properties:

http://i.imgur.com/NGRa6px.png

Most of the times the button does its job well, but there is a few others when I have to do the "switching" step before it deletes as expected.

By the way, I noted another instance where a similar behavior about said button issue takes place, which might be related:

1- Using the exact same settings as the ones shown in the above screenshot, while I'm in an empty "LinkGrabber" panel, I add a few links.

2- They get added normally, the "Clean" button gets highlighted and it works as expected as well.

3- I repeat the steps 1 & 2, but this time I play a little bit with the "Hoster" checkbox from the "Views" side panel; more specifically, I check and uncheck a few times the mark from the host that was just added (not the "Hoster" checkbox itself).

4- Although highlighted, the "Clean" button will have not effect at all if I do what's described in the previous step; that's kind of a trigger for that button's issue.

5- To make it works, I could do a "tabs switching" as before or as I just realized, by just opening the "Toolbar manager" window, clicking the "Apply" button (no changes needed) and closing it.

A graphical example from the above:

http://i.imgur.com/EQOJ1Lc.gif

By the way, I noted that unchecking the "Exclude filtered Links" option from the button's action properties, neither the issue I just talked about nor the one from my first post repeats anymore. "Clean" button will always do its job as expected, if that particular parameter is disabled. The "Linkgrabber Filter" extension itself is disabled, so I don't know how that "Exclude filtered Links" option interferes here.

Thanks.
Reply With Quote
  #4  
Old 29.08.2017, 17:47
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 69,349
Default

Thanks for the very detailed explanation! I was able to reproduce the issue. Now I have to find the bug
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #5  
Old 29.08.2017, 18:19
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 69,349
Default

Please wait for next core update. I fixed the issue and no longer could reproduce it. Feedback would be nice
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #6  
Old 30.08.2017, 02:40
ElCho ElCho is offline
JD Addict
 
Join Date: May 2014
Posts: 169
Default

It works fine now, thanks.
Reply With Quote
  #7  
Old 30.08.2017, 11:30
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 69,349
Default

Thanks for the feedback!
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #8  
Old 02.10.2017, 00:51
ElCho ElCho is offline
JD Addict
 
Join Date: May 2014
Posts: 169
Default

I had this button's action configured to not showing any conformation message prior to work, but I just wanted to revert that, and it doesn't work as expected. The confirmation dialog isn't showed anymore for links in the "LinkGrabber" section; contrarily, it works as expected in the "Downloads" list.

P.D. I deemed not necessary to open a whole new thread for this little issue, since it might be related to the implemented fix for the original problem of this thread.

Last edited by ElCho; 02.10.2017 at 02:06.
Reply With Quote
  #9  
Old 02.10.2017, 13:27
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 69,349
Default

Check Settings-Advanced Settings
GraphicalUserInterfaceSettings.rlywarnlevel
It depends on rlywarnlevel if JDownloader shows a confirmation dialog or not. (depending on DownloadList or Linkgrabber)
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #10  
Old 02.10.2017, 15:00
ElCho ElCho is offline
JD Addict
 
Join Date: May 2014
Posts: 169
Default

As far as I remember, I never had to tweak that advanced option before, but just checking/unchecking the "really" related option from the menu customizer to enable or disable that confirmation message. It is still like that for the "Clean Downloadlist" button from the "Downloads" section, but it has no effects for the same button in the "LinkGrabber" area. I already checked that advanced parameter, and it was in "normal", but even when I set it to "High!", the confirmation dialog isn't still showed up. I bet it should simply work according to the "customizer" option state, since I want the confirmation for just that specific command, and not all around.

Thanks.
Reply With Quote
  #11  
Old 02.10.2017, 18:01
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 69,349
Default

Maybe you used *dont show again* in the past? That is the only way I can reproduce this.
Settings-User Interface -> Reset Dialog *Dont show again* flags
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #12  
Old 03.10.2017, 06:42
ElCho ElCho is offline
JD Addict
 
Join Date: May 2014
Posts: 169
Default

Since it is the very same button, I thought it should work according to the option from the "Toolbar manager", but I had to reset the confirmations from that other place you mentioned and it is working fine now. Thanks.
Reply With Quote
  #13  
Old 04.10.2017, 09:42
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 69,349
Default

Dialogs and *Dont show again* are context sensitive. It's very likely that you selected *dont show again* in the past in linkgrabber but never in download list.

Thanks for the feedback Keep reporting bugs
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 08:12.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.