|
|||
|
|||
Pobieranie-problem
Od pewnego czasu mam problem z pobieraniem plików. Otóż program pewną część linków (czasem jeden czasem więcej) pobiera normalnie, a później na łączenie się kończy.Czyli koło linku w statusie jest łączenie i tak może się łączyć dopuki nie zrestartuję programu.Po ponownym włączeniu wszystko zaczyna się tak jak napisałem na początku.Czy jest na to jakaś porada.Pozdrawiam.
|
|
|||
|
|||
Ten sam problem co ty kolego zróbcie coś z tym proszę
|
|
|||
|
|||
połaczenie przerwane - problemy z siecia . nie pobiera z zadnego serwera.
ERROR_TIMEOUT_REACHED. Error occurred: No Server connection log: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** |
|
||||
|
||||
Z logów wynika, że ściągasz jednocześnie z hotfile, rapida i storage ale rozłącza ci sieć
(choć może blokować też antywirus/firewall: network problems! (too many connections?, firewall/antivirus?) Zmniejsz ilość połączeń do 2 i sprawdź ponownie, może po prostu zapycha się twoje połączenie (router?) |
|
|||
|
|||
W firewall-u dopuszczony w AV też . Może być tak gdy router jest dzielony na 2 komputery?
Zmniejszyłem ilość połączeń do 2 i sprawdzam na razie . |
|
|||
|
|||
Pobieranie problem
Witam.Mam problem z flashowaniem n 7260.Jest to wersja 04,91 Zczytuje sie normalnie ale zaraz wyskakuje blad i na tym sie konczy podczas flashowania wersji 4,81 nie ma zadnych problemow.Jak to zrobic zeby wgrac jej jezyk?Pozdrawiam.Maxim
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|