|
|||
|
|||
download stop .
witam.
JD 10158 nie pobiera z rs.com pokazuje komunikat :zaloguj sie na premium(mam free) , ciągła utrata połączenia + wyłączanie pobierania i błąd krytyczny wtyczki na rs Quote:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** Last edited by miki; 29.12.2009 at 20:34. |
|
|||
|
|||
To jakiś nowy problem z RS. Wszyscy dziś tak mieli:
Code:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=12441 |
|
|||
|
|||
Czy ktos to do cholery wreszcie naprawi - mam linki i lipa.
Do czego jest ten program jesli nie mozna go normalnie uzywac . |
|
|||
|
|||
Ale co ktoś ma naprawiać ? 31.12.09 czyli na dwa dni od założenia tego tematu pokazała się aktualizacja.
|
|
|||
|
|||
Aha , juz robie update, oczywiscie chodzi ci o N JD ?
|
|
|||
|
|||
bitte, bitte das ganze nochmal auf Deutsch, ich hab nämlich das gleiche Problem
|
|
|||
|
|||
I na wersji "cywilnej" i na Night działa, jedyny problem jaki jest to brak wolnych slotów w szczególności wieczorami. Ale to już nie wina JD a rapida.
Wcześniejszy problem też nie był do końca winą JD, rapid nie miał wolnych miejsc nawet dla użytkowników premium JD nie był na to przygotowany, podawał komunikat ze strony i zatrzymywał pobieranie uznając że to błąd linku. Teraz już jest to uwzględnione. Was genau ist es? Das Problem ist bereits gelöst. Download von Updates. Last edited by Cichy; 08.01.2010 at 18:19. |
|
|||
|
|||
Oj miki, to ja sprawdzam update kilka razy dziennie, a ty się budzisz po tygodniu.
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|