|
|||
|
|||
Gubi ustawienia
Mam tak od trzech dni, wczesniej nic nie zmienialem w oprog. Wersja JD: 0.9.579, Java: 6 u17, XP SP3.
Chodzi o to, że za każdym uruchomieniem muszę konfigurować go na nowo, czasem wogóle się nie uruchamia, proces Javy jednak jest (0-3% procka, 107MB RAM), czasem jest ok, ale tylko do następnego odpalenia kompa/programu. Przedtem działał normalnie, żadnych problemów z nim nie miałem. Komputer jest czysty, skanowałem czym się dało. |
|
|||
|
|||
Czym dokładnie skanowałeś ? "czym się dało" to bardzo ogólne stwierdzenie, poszczuj kompa combofixem i podaj tutaj log jeśli problem nie zniknie.
Pobierz "czystą" wersję JD i sprawdź czy problem się powtarza. Sprawdź czy masz uprawnienia dla folderu/plików JD. PPM na folderze JD, wybierasz właściwości i przechodzisz na kartę zabezpieczenia. Na liście "Nazwy grup lub użytkowników" zobaczysz konta jakie masz założone w systemie najedź na nazwę swojego konta i zobacz jakie masz uprawnienia dla tego folderu (pole niżej "uprawnienia dla:"), aby zmiany były zachowywane muszą być odfajkowane pola "modyfikacja" oraz "zapis" jeśli nie są przejmij ten folder. |
|
|||
|
|||
Tzn skanowałem AV (Norton 2009), Spybotem, AdAware, Combofixem. I nadal nic.
Czysta wersja JD - odpala się normalnie, restart kompa i: JD się nie odpala (nawet po 20 min), jeżeli killuję proces Javy to JD się odpala ale bez ustawień. XP nie ma czegoś takiego I ostatnia rzecz: Reinstall Javy pomógł - ale tylko do dzisiaj. |
|
|||
|
|||
Quote:
Quote:
Jest tylko zapewne masz partycję w FAT32 a nie w NTFS dlatego ta opcja jest niedostępna Quote:
Wyłącz go lub odinstaluj na czas eksperymentów. |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|