|
|||
|
|||
PLIKI Z HOTFILE raz są raz ich niema
Mam od kilku dni taki oto problem dodaje linki z serwisu w temacie i tak zbieracz twierdzi online jak dodam do pobrania mam status plik nieznaleziony te same pliki w przeglądarce lecą
Program najnowszy aktualizowany codziennie sprawdzam aktualizacje Jestem Nowy jak zły dział prosze przenieść Nie wie czy to wtyczka czy program mam win 7 X64 |
|
|||
|
|||
wejdz na premium-hotfile, tam masz dzialajacy przez nas poprawiony jDownloader.
|
|
|||
|
|||
Ja korzystam z opcji free na hotfile
|
|
|||
|
|||
wina polskiego IP-ka;)
|
|
|||
|
|||
Czyli hotfile moge pożegnać
|
|
|||
|
|||
u nas znajdziesz jD dzialajacego kupujac HF premium za 3zl i kiedy te konto wygasnie bedziesz mial jakby free wiec sobie bd mogl sciagac.
|
|
|||
|
|||
jest szansa na naprawienie tego wogole
|
|
|||
|
|||
Kiedys napewno naprawia.
|
|
|||
|
|||
Jak kupić to konto za 3 zł bo widze tylko po 9
|
|
|||
|
|||
wejdz na moja www->aktualne aukcje->masz link na alegro;)
oto swiezy link bo tamten mogl byc niewystarczalny: picshot.pl/pfiles/8851/hotfile22.JPG |
|
|||
|
|||
Dobra znalazłem co chciałem na innym serwie ale niech coś zrobią z tą wtyczką bo troche naciąganie ludzi na kasę choć do ciebie akurat pretensji nie mam.
Rozumie gdyby jdownloader dopiero zaczynał z hotfile albo miał tylko premium w ofercie oki ale skoro obsługuje i free i premium to skoro nie mam opcji wyboru sposobu poboru to wybaczcie ale coś jest nie tak |
|
|||
|
|||
ja nie sprzedaje jD tylko premium wpisane w jD ktoryyy działa.
|
|
|||
|
|||
Mój poprzedni post odnosił sie ogólnie do tematu a nie do ciebie przepraszam jak cie uraziłem
|
|
|||
|
|||
nie urazil
|
|
|||
|
|||
Ale kont na więcej dni nie posiadacie w ofercie widzę.
|
|
|||
|
|||
Niestety nie kiedys mielismy
Teraz tylko 5 dni;) |
|
|||
|
|||
Hmm.. myślę co by tu wykombinować..
|
|
|||
|
|||
;)
|
|
||||
|
||||
Puścić updejt jD - wtyczka powinna się "zupdejtować".
Jak sprawdzić, czy się zupdejtowało: wersja wtyczki powinna być: 10426 W katalogu jd - podkatalog: "jd\plugins\hoster\" plik: "HotFileCom.class" - powinien mieć 9422 bajty. Lub też w katalogu: jD jest plik "UpdateLog.txt" w nim powinna być linia: /jd/plugins/hoster/HotFileCom-Plugin Successfull - oznacza to również pomyślny updejt wtyczki. |
|
|||
|
|||
u mnie dzialajacy hf z jD dla premium bez zadnego zmieniania.
premium-hotfile.pl ->screeny. |
|
||||
|
||||
Nie każdy chce co parę dni płacić za konto premium, niektórym wystarcza konto free...
|
|
|||
|
|||
wystarczy ze raz zaplaci a potem bd mial sprawny jD.
|
|
|||
|
|||
Nie za bardzo rozumiem wywody osób z poprzedniej strony więc zapytam raz jeszcze po swojemu;
Co zrobić by jD działał poprawnie z kontem Premium na Hotfile? Na początku działało mi poprawnie - wpisałem dane konta Premium i było ok. Ale od kilku dni nie mogę w ogóle pobrać pliku z HF przy pomocy jD. |
|
|||
|
|||
Moze i dziala ale przez proxy zamula
|
|
|||
|
|||
Quote:
Czytać i czytać to nie boli :D Poszukaj również w innym dziale na temat hotfile.com to sie dowiesz. Głównie chodzi o to zeby podmienic plik |
|
||||
|
||||
Quote:
"HotFile: fixed free polish download, refs #1171, TODO: premium support check/fix" Jedynym rozwiązaniem chyba jest faktycznie zastosowanie proxy. Nie mam konta premium, ale dla chętnych potestowania mogę podsunąć następujące rozwiązanie (sprawdza się dla oglądania transmisji na justintv, gdzie często dla "oglądaczy" z Polski wywala błędem, że zbyt dużo osób z tego kraju ogląda i chcą aby wykupić premium a) Wchodzimy na stronę: "h t t p :// www. ultrareach. com/" (uwaga usunąć spacje z adresu pomiędzy cudzosłowami!", polski opis programu na "h t t p:// ultrasurf. softonic. pl", na stronie domowej jest nowsza wersja) - ściągamy mały programik u992.exe b) Uruchamiamy - programik ustawia proxy dla IE i kieruje cały ruch na anonimowe proxy poza PL (tak, że strony myślą, że nie jesteśmy z PL). c) w jD ustawiamy proxy (Pobieranie->Pobieranie i sieć->Internet i sieć) - włączamy "Użyj serwera proxy", Host/IP: 127.0.0.1, Port: 9,666, restartujemy jD Jeśli ktoś ma hotfile premium, może spróbować, czy to zadziała - oczywiście jest to erzatz, bo transmisja przez proxy jest wolniejsza niż połączenie bezpośrednie... Last edited by editestowy; 21.01.2010 at 19:24. |
11.03.2010, 10:29 |
heqzigs |
Message deleted by Freeloader.
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|