|
|||
|
|||
Problem po koło 5mb status wygląda tak 'socket timeout ; read timed out
Mam problem niedawno przesiadłem się na windows 7 64bity Ultimate , mam kasperskiego internet security 2010 i Jdownloader w wersji 0.9.579. Na xp wszystko śmigało super z tym że tam był starszy kaspersky. ale odkąd przesiadłem się na seven po uruchmieniu Jdownloadera po pewnym czasie ściągania na niektórych partach pokazuje sie czerwony x a w statusie widnieje napis 'socket timeout ; read timed out' i wtedy nic sie nie ściąga z tych partów tylko przeskakuje na nastepne aż doleci d konca . nie mam za bardzo pojęcia co może być przyczyną .:outch::outch::outch: Dodam że mam konto premium na rapidshare \
Bardzo prosze o pomoc!!!!! |
|
||||
|
||||
Szukać angielski Forum Bugreports. Jest to omówione często.
(Please search the English Forum for Bugreports. This is discussed often.) Uninstall Kaspersky. Wypróbuj program antywirusowy i firewall z PCTools. (Try free antivirus and firewall from PCtools.) Zainstaluj Java dla 32 bitów. (Install Java for 32 bits.) |
|
|||
|
|||
Problem rozwiązany!!!!
odinstalowałem stary program, zaktualizowałem Jeve i sciągnąłem nowa wersje Jdownloadera ze strony producenta , dokładnie spod tego adresu **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** oprócz tego wyłaczczona zapora windy i program podany do wykluczeń w Kasperskym. Temat do zamknięcia!! |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|