|
|||
|
|||
problemy z pobieraniem
Od 2-ch dni dzieje się coś dziwnego z pobieraniem. Pobieram z rapida premium. Pomimo ustawienia np."pobieraj równocześnie : 3" uruchamia pobieranie tylko 1-go. Musze restartować DJ i uruchamiać pojedynczo pliki.Natomiast po pobraniu jednego z nich uruchamia pobieram kolejnego i stoi w miejscu. Co jest grane????
|
|
|||
|
|||
Również posiadam konto Rs premium u mnie jest troche inny problem po pierwsze 2 tyg. temu pobieralo mi z predkoscia 500+ teraz 200+ nastepnie co jakiś czas program przestaje pobierać ni z tego ni z owego stoi w miejscu trzeba go restartować choć i to czasem nie pomaga :( aktualnie idzie z predkoscia 93 KB/s :( co się dzieje się pytam się :D ???
edit: Może ktoś odpowiedzieć ?? Trzeba będzie przenieść się na inny program ten zszedł na psy !! Last edited by kandziak; 26.03.2010 at 08:06. |
|
|||
|
|||
Ja mam taki problem (tez mam konto premium RS) ze ściąga mi z prędkością np 1MB/s i nic więcej, dopiero jak zrestartuje to zaczyna ściągać normalnie 3-5MB/s.
Co zabawne na przykład teraz ściąga mi się jakby był ograniczony do 539.00KB/s i nic więcej, prędkość skacze co jakiś czas i chwilę później jest na przykład 229.00KB/s utrzymuje się przez kilkadziesiąt sekund i poźniej znowu się zmienia. Ooo i właśnie się odblokowało... (Hmm... chyba odblokowało się w momencie w którym jakiś link się wywalił i wyświetliło się "Closed By Interrupt") Mam ustawione max.dls na 5 i max.con na 6 i jak daje "start download" to zaczyna mi ściągać 5 segmentów a jak je skończy to już nie zaczyna sciagac innych partow. |
|
|||
|
|||
Quote:
|
|
|||
|
|||
Ok, sprobuje
|