|
|||
|
|||
Zacinanie się Jdownloadera
kiedy wykonam jakąś akcje na pliku który sie zaczyna pobierac np. Restar lub deaktuwuj cały program sie często zacina
|
|
|||
|
|||
[beta] Sie tnie czesto
beta wersja strasznie sie zacina i ma problemy ze maksymalizacja z traya. mam phenom x4 9850 BE, 2 giga ramu gf 9500 gt. I mnie to dziwi właśnie. poza tym czasem w ogóle się nie maksymalizuje tylko zwiesza. Poza tym brakuje funkcji wyczyść wszystkie ukończone. nowy jdnownloader nie obsługuje wznawiania z rs premium trzeba za każdym razem resetować pobrany w połowie part. ogólnie nawet na bez premium tak trzeba robić. brakuje przycisku na dole używają premium bo nie zawsze chce z premium rs zasysać. Dalej jdownloader unrar wypakowuje tylko jeden poziom plików w starym wszystkie spakowane nawet w danym archiwum wypakowywał. z podfolderów.
|
|
|||
|
|||
Witaj,
takowy problem u mnie nie występuje i nie występował nigdy. Mógłbyś załączyć dziennik zdarzeń? |
|
|||
|
|||
jak mam zamiescic skoro jak sie mocno zwiesi lub nie moze sie zmaksymalizować to wylancam go na trzehc klawiszach to jak mam ten dziennik odpalić?
|
|
|||
|
|||
Jesli juz sie nie odwiesza, to faktycznie nie da rady.
|
|
|||
|
|||
Mylisz się , jest ta opcja, w lewym dolnym rogu, bardzo słaba widoczna, ja ją odkryłem z ciekawości najeżdźając myszą tam żeby zobaczyć co to jest...
Twój problem występuje też u mnie, opisywałem go w stosownym temacie, dlatego miedzyinnymi wróciłem do 0.4... |
|
|||
|
|||
Opcja włączania globalnej obsługi Premium oczywiście jest - w Becie występuje jako mała ikona na dole po lewej.
|
|
|||
|
|||
w ogóle to nie ma po co juz miec konta free na megaupload
zawsze jak mialem aktywowane to nie moglo mi aktywować wszystkich linkow na samym poczatku i wstarej i w nowej wersji a Beta u mnie sie wiesza tylko jak zapodam duza ilosc linkow naraz poza tym chodzi swietnie i teraz tylko jej uzywam a mam tylko core 2 duo 1.8 ghz i 1gb ramu a karta gr. jeszcze gorsza geforce 7900 |
|
||||
|
||||
U mnie ten sam efekt tez często się wiesza
ale zostaję na becie bo ściągam głównie z zippyshare a na starej nie działa :( |
|
|||
|
|||
U mnie też się tnie straszliwie a kompa słabego nie mam więc powróciłem do normalnej wersji.
|
|
|||
|
|||
wina leży w bajerach za duzo i9ch tyle bajerów to na c++ mozna dawać.
|
|
|||
|
|||
mojego kompa kupilem pod koniec 2006, a nic mi sie nie tnie
animacje chodzą jak należy |
|
|||
|
|||
Ja mam Athlona 64 3000+, 2GB RAMu i też nie tnie. Poza tym - to wciąż wersja BETA, pamiętajcie o tym.
Spróbujcie wyłączyć dodatkowe efekty wizualne i sprawdzić wtedy jak chodzi. |
|
|||
|
|||
Ja mam laptopa toshibe
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8400 @ 2.26GHz Memory: 4094MB RAM Video Card: ATI Mobility Radeon HD 3470. Vista business x32 Tak ze nie radzi sobie program jak dlugo dziala co pisalem w innym poscie. wydaje mi sie ze jest problem z wtyczka minimalizacji do traya, tak ze po wylaczeniu nie "swiruje" program, a objawia sie to kilka krotna miniamalizacja gdy sie tylko raz kliknie na ta ikone.. i zamrozeniem calego okna jd |
|
|||
|
|||
Potwierdzam to co mowi kolega wyzej, wtyczka JD Tray strasznie swiruje. Rowniez program mi sie zacina mimo dobrej konfiguracji sprzetowej mojego kompa.
|
|
|||
|
|||
Dziś wydaliśmy wersję stabilną 0.5.859. Od czasu zgłoszenia błędów zawieszeń wyeliminowaliśmy sporo powodów, które je wywoływały (mam nadzieję, że wszystkie). Spróbujcie.
|
|
|||
|
|||
To samo mam w obecnej najnowszej wersji <_< Po zminimalizowaniu do traya JD nie da się przywrócić, bo się zacina -.-
Last edited by ladovnik; 07.04.2010 at 18:15. |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|