|
|||
|
|||
Arch i dziwny problem z jDownloader
Jak juz kiedys wspominalem mam serwer tylko terminal , ale na potrzeby jDownloader zainstalowalem slim , tightvnc a dokladnie x11vnc , jDownloader, java a dokladnie (jre) ( pacman -S jre , do tego takze xorg . I wszystko ladnie pieknie chodzilo itp , nadal chodzi tylko mam dziwny problem ze jDownloadernie chodzi wczesniej sie uruchamial teraz juz nie komunikat ktory widnieje w termianalu to :
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** Albo cos przeoczylem , prosze o pomoc . Co zrobic zeby dzialal , uruchamial sie i zeby mozna bylo z niego sprawnie kozystac. Dziekuje Grzegorz T. |
|
|||
|
|||
Jak juz kiedys wspominalem mam serwer tylko terminal , ale na potrzeby jDownloader zainstalowalem slim , tightvnc a dokladnie x11vnc , jDownloader, java a dokladnie (jre) ( pacman -S jre , do tego takze xorg . I wszystko ladnie pieknie chodzilo itp , nadal chodzi tylko mam dziwny problem ze jDownloadernie chodzi wczesniej sie uruchamial teraz juz nie komunikat ktory widnieje w termianalu to :
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** Quote:
Albo cos przeoczylem , prosze o pomoc . Co zrobic zeby dzialal , uruchamial sie i zeby mozna bylo z niego sprawnie kozystac. Takze czekalem ponad 10 minut i nic . Dziekuje Grzegorz T. |
|
|||
|
|||
Lepiej napisz na angielskiej stronie, polski support się skończył...
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|