|
|||
|
|||
ShareBase.to Sorunu
Program dünden beri ShareBase.to'dan dosya indirmeğe başlandığında rangeheader hatası verip indirmeyi kesiyor.
Last edited by Freeloader; 17.10.2009 at 02:55. |
|
|||
|
|||
aynı sorun bende de var nasıl düzeltebilirim acaba?
|
|
|||
|
|||
Bu sorun genel bir sorun sanırım, bende de aynı durum var ve sadece sharebase.to sitesinden indirme yapınca oluyor.
Firefox veya İnternet explorerden indirmeye kalktığımda da şu uyarıyı veriyor: "Du hast bereits über 300 MB heruntergeladen. Du musst noch 23min 32sec warten! Das Downloaden ohne Downloadlimit ist nur mit einem Premium-Account möglich." Oysa kaç saattir sharebase.to'dan bir şey indirmedim. Umarım bir an önce çözümlenir.:( |
|
|||
|
|||
bu jdownloader ile ilgili bir problem değil , sharebase.to sitesinde değişikliğe gitmiş ve takmabirimin düzeltilmesi gerekli ... bu da güncelleme ile olacaktır..
sabredin .. |
|
|||
|
|||
Şu an sorunsuz indiriyorum ve tek yaptığım "yarım kalan sharebase.to dosyası/ dosyalarını sıfırlamak" oldu.
|
|
|||
|
|||
Quote:
veri parçalarını 1 yapın ve sıfırlayın linkleri... bağlantı koparsa ve sürdür derseniz yine problem çıkıyor... ..... hata alanlar bana özelden link ve günlük yollarsa çok iyi olur.... Last edited by Freeloader; 07.10.2009 at 21:17. |
|
|||
|
|||
Sharebase.to dün 23'ten beri kendi sitesinde değişiklikler yapmış ve JD'den indirmeye izin yok. Bütün dosyaları için "bulunamadı" uyarısı veriyor. Yeni özelliklerine göre yeni güncellemeler olması gerekiyor. Umarım JD kısa zamanda bu güncellemeleri yapar da biz de tarayıcıdan linkleri tek tek girip oradan indirme zahmetinden kurtulur ve düne kadar olduğu gibi yine JD rahatlığıyla tekrar indirmeye başlayabiliriz.
|
|
|||
|
|||
inşallah bir an önce yeni güncelleme gelir ve tek tek tıklamaktan kurtuluruz,sharebase tamamen değişmiş,diğer siteler gibi oldu şimdi,güncelleme bir an önce çıksa çok iyi olur.
|
|
|||
|
|||
sabah indiriyim dedim ama indirmiyor güncelleme biran evvel çıkar umarım..
|
|
|||
|
|||
düzeltildi güncelleme birkaç gün çersinde gelir
|
|
|||
|
|||
Sadece Sharebase.to değil; Storage.to da aynı şekilde. Bu ikisinin de linklerini kabul etmiyor jdownloader. Güncelleme sadece Sharebase.to değil Storage.to barındırıcısı içinde gelirse çok iyi olacak.
|
|
|||
|
|||
Quote:
son sürüm olan .8930 da storage.to barındırıcısınla ilgili bir sorun yok. Hem linkleri alıyor hemde indirme işlemlerini yapabiliyorsunuz. Last edited by bluemoon072; 11.10.2009 at 15:31. Reason: resim |
|
|||
|
|||
sharebase ile ilgili sorun düzeltildi denildi ama herhangi bir update yayınlandımı ?
|
|
|||
|
|||
Güncelleme yayınlanmadı.
|
|
|||
|
|||
Ben son sürümü kullanıyorum ama ona rağmen storage.to'dan indirme yapamıyorum. İşin garibi daha önceden yapıyordum. Sitede sharebase.to sorununu görünce aynısı bu barındırıcıda da var zannettim. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse benim storage.to'dan indirme yapamamamın sebebi ne olabilir? Bir fikriniz var mı?
Bu arada indirme yapımıyorum dememden kastım pano yakalayıcının çalışmaması. storage.to linklerini kopyaladığımda diğer linklerde olduğu gibi otomatik olarak almıyor. Hatta url ekle diyerek de yapamıyorum. |
|
|||
|
|||
sharebase de sorun hala devam ediyor,linkleri el ile indirmekte çok zaman alıyor inşallah biran önce gelir güncelleme.
|
|
|||
|
|||
Arkadaşlar biraz önce güncelleme yaptım ve sharebase.to linkleri eklenmeye başladı. Sorun giderilmiş. Emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim ellerine sağlık.
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|