JDownloader Community - Appwork GmbH

Thread Tools Display Modes
Old 07.10.2009, 07:55
ShareMaN
Guest

Default ShareBase.to Sorunu

Program dünden beri ShareBase.to'dan dosya indirmeğe başlandığında rangeheader hatası verip indirmeyi kesiyor.

Last edited by Freeloader; 17.10.2009 at 02:55.
Old 07.10.2009, 10:24
erkutamca
Guest

aynı sorun bende de var nasıl düzeltebilirim acaba?
Old 07.10.2009, 10:44
s_gemi62
Guest

Bu sorun genel bir sorun sanırım, bende de aynı durum var ve sadece sharebase.to sitesinden indirme yapınca oluyor.

Firefox veya İnternet explorerden indirmeye kalktığımda da şu uyarıyı veriyor:

"Du hast bereits über 300 MB heruntergeladen.
Du musst noch 23min 32sec warten! Das Downloaden ohne Downloadlimit ist nur mit einem Premium-Account möglich."

Oysa kaç saattir sharebase.to'dan bir şey indirmedim. Umarım bir an önce çözümlenir.:(
Old 07.10.2009, 13:24
Freeloader
Guest

bu jdownloader ile ilgili bir problem değil , sharebase.to sitesinde değişikliğe gitmiş ve takmabirimin düzeltilmesi gerekli ... bu da güncelleme ile olacaktır..

sabredin ..
Old 07.10.2009, 19:41
s_gemi62
Guest

Şu an sorunsuz indiriyorum ve tek yaptığım "yarım kalan sharebase.to dosyası/ dosyalarını sıfırlamak" oldu.
Old 07.10.2009, 21:15
Freeloader
Guest

Quote:
Originally Posted by s_gemi62 View Post
Şu an sorunsuz indiriyorum ve tek yaptığım "yarım kalan sharebase.to dosyası/ dosyalarını sıfırlamak" oldu.
evet veri parçaları ile ilgili bir sorun var ama dediğim gibi jd ile ilgisi yok...

veri parçalarını 1 yapın ve sıfırlayın linkleri... bağlantı koparsa ve sürdür derseniz yine problem çıkıyor...

.....

hata alanlar bana özelden link ve günlük yollarsa çok iyi olur....

Last edited by Freeloader; 07.10.2009 at 21:17.
Old 08.10.2009, 08:06
s_gemi62
Guest

Sharebase.to dün 23'ten beri kendi sitesinde değişiklikler yapmış ve JD'den indirmeye izin yok. Bütün dosyaları için "bulunamadı" uyarısı veriyor. Yeni özelliklerine göre yeni güncellemeler olması gerekiyor. Umarım JD kısa zamanda bu güncellemeleri yapar da biz de tarayıcıdan linkleri tek tek girip oradan indirme zahmetinden kurtulur ve düne kadar olduğu gibi yine JD rahatlığıyla tekrar indirmeye başlayabiliriz.
Old 08.10.2009, 08:59
erkutamca
Guest

inşallah bir an önce yeni güncelleme gelir ve tek tek tıklamaktan kurtuluruz,sharebase tamamen değişmiş,diğer siteler gibi oldu şimdi,güncelleme bir an önce çıksa çok iyi olur.
Old 09.10.2009, 17:49
horgh666
Guest

sabah indiriyim dedim ama indirmiyor güncelleme biran evvel çıkar umarım..
Old 09.10.2009, 18:01
Freeloader
Guest

düzeltildi güncelleme birkaç gün çersinde gelir
Old 11.10.2009, 11:31
bilgadem
Guest

Sadece Sharebase.to değil; Storage.to da aynı şekilde. Bu ikisinin de linklerini kabul etmiyor jdownloader. Güncelleme sadece Sharebase.to değil Storage.to barındırıcısı içinde gelirse çok iyi olacak.
Old 11.10.2009, 15:26
bluemoon072
Guest

Quote:
Originally Posted by bilgadem View Post
Sadece Sharebase.to değil; Storage.to da aynı şekilde. Bu ikisinin de linklerini kabul etmiyor jdownloader. Güncelleme sadece Sharebase.to değil Storage.to barındırıcısı içinde gelirse çok iyi olacak.
@bilgadem

son sürüm olan .8930 da storage.to barındırıcısınla ilgili bir sorun yok. Hem linkleri alıyor hemde indirme işlemlerini yapabiliyorsunuz.

Last edited by bluemoon072; 11.10.2009 at 15:31. Reason: resim
Old 11.10.2009, 18:21
mooniron
Guest

sharebase ile ilgili sorun düzeltildi denildi ama herhangi bir update yayınlandımı ?
Old 11.10.2009, 18:42
bluemoon072
Guest

Quote:
Originally Posted by mooniron View Post
sharebase ile ilgili sorun düzeltildi denildi ama herhangi bir update yayınlandımı ?
Güncelleme yayınlanmadı.
Old 11.10.2009, 22:04
bilgadem
Guest

Ben son sürümü kullanıyorum ama ona rağmen storage.to'dan indirme yapamıyorum. İşin garibi daha önceden yapıyordum. Sitede sharebase.to sorununu görünce aynısı bu barındırıcıda da var zannettim. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse benim storage.to'dan indirme yapamamamın sebebi ne olabilir? Bir fikriniz var mı?
Bu arada indirme yapımıyorum dememden kastım pano yakalayıcının çalışmaması. storage.to linklerini kopyaladığımda diğer linklerde olduğu gibi otomatik olarak almıyor. Hatta url ekle diyerek de yapamıyorum.
Old 12.10.2009, 18:13
erkutamca
Guest

sharebase de sorun hala devam ediyor,linkleri el ile indirmekte çok zaman alıyor inşallah biran önce gelir güncelleme.
Old 16.10.2009, 21:29
anfield
Guest

Arkadaşlar biraz önce güncelleme yaptım ve sharebase.to linkleri eklenmeye başladı. Sorun giderilmiş. Emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim ellerine sağlık.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules