JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 14.02.2016, 13:32
Matteo
Guest
 
Posts: n/a
Default Problem Free Account CloudSix.me

Hi, I have noticed an error while downloading from my CloudSix's free account: when i reach the limit of traffic, JDownloader says to me that the downloads can't be done because i have no account of CloudSix.

I search for another post that talks about this but i didn't find anything so i decided to write a new thread.

I'm Sorry for my english, I'm Italian and i write as I can.

Thanks for supporting
Reply With Quote
  #2  
Old 14.02.2016, 13:41
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 72,195
Default

Please provide a logfile
https://support.jdownloader.org/Know...d-session-logs
and post logID here
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #3  
Old 17.02.2016, 09:56
Matteo
Guest
 
Posts: n/a
Default

The Id was jdlog://6653211113541/
This Morning I've had the same problem. Anyway I'll post another logID when the problem appears again
Reply With Quote
  #4  
Old 17.02.2016, 10:33
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 72,195
Default

__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #5  
Old 17.02.2016, 17:45
Matteo
Guest
 
Posts: n/a
Default

Second IDlog
jdlog://0134211113541/

These are some screens from the program (they are in italian)

**External links are only visible to Support Staff**Download page Screen

**External links are only visible to Support Staff**Manage Account Screen

(in the first image, "Saltato - Account Mancante" means "skipped - Missing Account")

Last edited by Matteo; 17.02.2016 at 18:05.
Reply With Quote
  #6  
Old 18.02.2016, 03:07
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is offline
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 6,449
Default

The log shows that JD had detected that Account: -yours-: Traffic Limit reached.
It seems that you did not enable debug mode, not enough detail, I assume the account was temporarily disabled, download tried as free non account, hence "Skipped ..."
__________________
FAQ: How to upload a Log

Last edited by tony2long; 19.02.2016 at 15:14.
Reply With Quote
  #7  
Old 19.02.2016, 12:34
Matteo
Guest
 
Posts: n/a
Default

Ok, got it. Thank you for support

Only another thing, if I can say my opinion, it should be better if JDownloader shows "Traffic Limit Reached" instead of "Skipped - Missing Account". In this way users (like me) will understand that there's no problem with their account but they have only reach the traffic limit.

Anyway, thank you for support once again

Regards
Reply With Quote
  #8  
Old 19.02.2016, 15:12
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is offline
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 6,449
Default

Valid argument, actually.

Jiaz / raztoki,
Can we have plugin exception that is a combination of account is required and account is disabled because traffic limit reached?
__________________
FAQ: How to upload a Log
Reply With Quote
  #9  
Old 19.02.2016, 18:37
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 58,908
Default

@tony2long
Already possible.
Use TEMP_DISABLED for accounts e.g.:
Code:
                throw new PluginException(LinkStatus.ERROR_PREMIUM, "\r\nDaily limit reached!", PluginException.VALUE_ID_PREMIUM_TEMP_DISABLE);
Keep in mind that you will have to check whether an account is active or not before throwing that.
This could be a new feature for XFS but in general current handling is fine.
User can still disable free mode via usage rule and then he might sees the waittime instead of "Account missing":
https://support.jdownloader.org/inde...-free-download

Ticket closed.

GreeZ pspzockerscene
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager
JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 23:46.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.