JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 17.06.2015, 22:32
Patr100 Patr100 is offline
JD VIP
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 491
Default Datafile- plugin outdated?

Free account works in browser not in JD2
Try restarting this link, plug in outdated?

Log file

17.06.15 21.23.25to17.06.15 15.57.41 jdlog://7946800483341/

sample link
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Reply With Quote
  #2  
Old 18.06.2015, 05:51
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is offline
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 6,381
Default

For account issue, your JD got connection problem to this host.
For download issue, try another time, because:
__________________
FAQ: How to upload a Log
Reply With Quote
  #3  
Old 18.06.2015, 07:37
normie100 normie100 is offline
JD Addict
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 156
Default

DF appears to have changed their MO. In the browser they now require 24 minutes of wait time after entering the captcha. This has been going on for the past few days.

I haven't been able to confirm that DF will actually DL in a browser because 24min is a LOOOOOOONG time and I get distracted.

For a day or two, I could reset a link or resume a link that was throwing errors. I got 4-5 to work that way inside JD. But no more.

BTW, I will get "An Error occurred - Try restarting..." when my free DF account is UNCHECKED; I will get "Skipped - Account is missing" if my free account is CHECKED. This is weird because when I check the Hoster in Account Manager, it sometimes says "free account is ok" (but not now--it says "cannot check account").
Reply With Quote
  #4  
Old 18.06.2015, 07:53
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is offline
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 6,381
Default

Thanks for sharing...?
__________________
FAQ: How to upload a Log
Reply With Quote
  #5  
Old 18.06.2015, 10:26
normie100 normie100 is offline
JD Addict
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 156
Default

What is described in the bug is not necessarily the cause of DF's problems today, or I don't really see how it could. According to the bug, it was uploaded a month ago, whereas the problems Patr100 and I are describing have happened over the past 3-4 days.

I was adding more user detail to what Patr100 was describing because it might help debug the current problem, identify it as distinctly different from the month-old bug, etc.
Reply With Quote
  #6  
Old 18.06.2015, 10:45
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is offline
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 6,381
Default

The log shows that it's back, so wait until they turn off that JS permission, or wait for the ticket.
__________________
FAQ: How to upload a Log
Reply With Quote
  #7  
Old 18.06.2015, 10:53
Patr100 Patr100 is offline
JD VIP
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 491
Default

Quote:
Originally Posted by normie100 View Post
DF appears to have changed their MO. In the browser they now require 24 minutes of wait time after entering the captcha. This has been going on for the past few days.


.
No,. not for me it hasn't, DF downloads fine after just the usual 60 sec wait. I never got 24 minutes or any other period so it's not a requirement I ever encountered.
Reply With Quote
  #8  
Old 18.06.2015, 20:48
RolBorch RolBorch is offline
JD Addict
 
Join Date: Apr 2012
Location: Dortmund
Posts: 171
Default Datafile - PlugIn outdated

Hello,
Please look for this new links. The are reported to be outdated

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Many Thanks in advance
Reply With Quote
  #9  
Old 18.06.2015, 21:41
normie100 normie100 is offline
JD Addict
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 156
Default

Interesting. Right now JD is cycling through three links because that is due to the amount of time it waits for the Host to return. However, RIGHT NOW it appears that DF is offline, as none of the links are loading in my browser. I hope this is good news (that they are fixing things).
Attached Images
File Type: png circlejerk.png (9.9 KB, 47 views)
Reply With Quote
  #10  
Old 19.06.2015, 04:10
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is offline
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 6,381
Default

@RolBorch
Files of those links had been deleted, and I don't get out of date message.
__________________
FAQ: How to upload a Log
Reply With Quote
  #11  
Old 20.06.2015, 18:23
emilio530 emilio530 is offline
JD Addict
 
Join Date: Oct 2011
Location: Caracas
Posts: 174
Default

Hi, i'm having problems with datafile too, some links work some others not. I tried to load in browser and got "connection reset", then reload page and got the download page and downloaded using DTA with waiting time of 1 minute.

Please note that this only happens with some links, others have downloaded pretty fine with JD.

Here is my log
19.06.15 17.21.20to20.06.15 11.45.13 jdlog://9836838264341/

Thanks
Reply With Quote
  #12  
Old 20.06.2015, 18:27
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 54,410
Default

Check via browser.
Probably server- or connection issues.
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager
How to create a log || Wie man einen Log erstellt
Captcha FAQ EN || Captcha FAQ DE || Erste Schritte & Tutorials
JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #13  
Old 05.07.2015, 12:30
schafak
Guest
 
Posts: n/a
Default datafile plugin is outdated

I am using JD2.
I have been waiting for 3 days but datafile plugin still hasn't updated.
I have checked links and I'm sure the links are ok. I can download them via browser.

Can you please check It?
Thank you.

Last edited by schafak; 05.07.2015 at 12:43.
Reply With Quote
  #14  
Old 06.07.2015, 08:13
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 54,410
Default

Log please.
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager
How to create a log || Wie man einen Log erstellt
Captcha FAQ EN || Captcha FAQ DE || Erste Schritte & Tutorials
JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #15  
Old 07.07.2015, 14:11
hoobanger
Guest
 
Posts: n/a
Default

The issue still exist.
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
03.07.15 22.58.58to07.07.15 16.11.10 jdlog://9078652095341/
Reply With Quote
  #16  
Old 07.07.2015, 15:17
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 67,320
Default

@hoobanger: thanks, fixed with next plugin update
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #17  
Old 08.07.2015, 09:59
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 54,410
Default

Feedback please.
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager
How to create a log || Wie man einen Log erstellt
Captcha FAQ EN || Captcha FAQ DE || Erste Schritte & Tutorials
JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 15:09.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.