JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11.11.2009, 12:14
grzegorz1017
Guest
 
Posts: n/a
Default Synthetica license warning

Co jakiś czas pokazuje się okienko "Synthetica license warning". Pisze tam, że licencja wygasła.

Jak zrobić żeby to okienko się nie pojawiało bo jest to denerwujące.

Proszę o pomoc.
Używam najnowszej wersji programu czyli 0.9.579.

SCREEN:

**External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Last edited by grzegorz1017; 11.11.2009 at 12:26.
Reply With Quote
  #2  
Old 11.11.2009, 12:52
siwek
Guest
 
Posts: n/a
Default

Może ci się licencja nie updatowała. Wyłącz JD, wejdź do folderu programu i dwa razy kliknij na plik jdupdate.jar, potem na OK.
Reply With Quote
  #3  
Old 11.11.2009, 13:22
grzegorz1017
Guest
 
Posts: n/a
Default

Dalej to samo.
Reply With Quote
  #4  
Old 11.11.2009, 13:49
Cichy
Guest
 
Posts: n/a
Default

Wejdź do katalogu głównego programu jest tam plik: windows_restore.bat
uruchom go, jeśli nie pomoże pobierz czystą wersję:
Code:
http://jdownloader.org/download/index
Rozpakuj/zainstaluj do innego katalogu (nie do tego samego w którym masz obecnie JD) i uruchom.
Reply With Quote
  #5  
Old 11.11.2009, 13:52
siwek
Guest
 
Posts: n/a
Default

Na całym forum jest tylko w jednym wątku o tym mowa:
Code:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?p=49768
Ale po niemiecku.
Reply With Quote
  #6  
Old 11.11.2009, 14:37
Cichy
Guest
 
Posts: n/a
Default

Wątek dotyczy ponownego połączenia. Użytkownik ma w nim problem z pobraniem nowego IP, przy jednej z prób raz otrzymał taki komunikat jak @grzegorz1017. Nie ma tam nic na temat dlaczego pojawia się ten monit ani jak się go pozbyć
Reply With Quote
  #7  
Old 11.11.2009, 14:55
siwek
Guest
 
Posts: n/a
Default

Czyli mamy poliglotę na forum. Dobrze wiedzieć, może nam się to jeszcze przyda w przyszłości
Reply With Quote
  #8  
Old 20.11.2009, 00:58
Seadog
Guest
 
Posts: n/a
Default

Mam to samo, też na razie nie wiem, co z tym zrobić.
Reply With Quote
  #9  
Old 22.11.2009, 22:46
siwek
Guest
 
Posts: n/a
Default

Trzeba zmienić styl na inny niż Synthetica i zrestartować program. Jak nadal bedą problemy to nie używać już stylu Synthetica.
Reply With Quote
  #10  
Old 23.11.2009, 20:14
Seadog
Guest
 
Posts: n/a
Default

Dzięki... Jak na razie, pomogło.
Reply With Quote
  #11  
Old 30.10.2018, 12:33
LordVader LordVader is offline
Modem User
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 2
Default

No to ciekawe, bo używam JDownloadera v2 a też właśnie mam teraz ten komunikat, w JDownloaderze v1 wiedziałem gdzie zmienić motyw, ale w v2 nie ma opcji zmiany. Tak samo v1 wydawał mi się bardziej przejrzysty łatwo można było zobaczyć w zbieraczu linków, który plik do pobrania z listy jest aktualnie zaznaczony. W JDown. v2 często mam tak, że nie mam pewności czy dobry plik, folder mam zaznaczony np. do skasowania, przez tą siatkę kolorów, przez to często zdarza mi się usunąć nie te pliki co potrzeba w zbieraczu.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 08:58.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.